ach wy wstretne wozkary hahaha dusia moje dzieci dlugo w wozkach jezdzily a teraz vincent ma prawie 2 latka bez kilku dni i tez nie zapowiada sie ze szybko zrezygnujemy z pojazdow. Napewno kolejny rok bede sie jeszcze bawic z wozeczkami :-)
reklama
monikaa ten jest stary czy nowy
BABY JOGGER Wozek trojkolowy CITY MINI SU (872987490) - Aukcje internetowe Allegro
ten sklep na Allegro, a konkretnie dziewczyna z NYC sprzedaje ubiegloroczne modele bo wiem, z tych zdjec nie widze bo to sa katalogowe fotki, a nowe modele poznaje sie bo wiekszym koszu zakupowym.
beakta
Mammy of boys & girl
Heja. Dusia ja tez uzywam butelek TT i sa ok a wybralam je ze wzgledu wlasnie na cyckowy ksztalt smoczka.
Sofik w Nuby (to jakas odnoga TT) jest taka butelka niekapaek ja mam taka Non-Drip™ Bottle, Wide Neck < Bottles | Nûby™ moze sprobuj. Naprawd nic nie
kapie a wyglada jak normalna butla ze smoczkiem. ;-)
Krycha pisalam juz o tym na inny watku ze bedzie na sprzedarz gdzies na wiosne-lato ten wozeczek Europa Buggy – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores Fajna podrobka P&T a wiadomo jesli uzywany to napewno i cena odpowiednia. Z czystym sumieniem moge polecic bo to moja bardzo dobra kolezanka i wozek jest naprawde w idealnym stanie, ale oczywiscie w zadnym wypadku nie namawiam :-)
Sofik w Nuby (to jakas odnoga TT) jest taka butelka niekapaek ja mam taka Non-Drip™ Bottle, Wide Neck < Bottles | Nûby™ moze sprobuj. Naprawd nic nie
kapie a wyglada jak normalna butla ze smoczkiem. ;-)
Krycha pisalam juz o tym na inny watku ze bedzie na sprzedarz gdzies na wiosne-lato ten wozeczek Europa Buggy – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores Fajna podrobka P&T a wiadomo jesli uzywany to napewno i cena odpowiednia. Z czystym sumieniem moge polecic bo to moja bardzo dobra kolezanka i wozek jest naprawde w idealnym stanie, ale oczywiscie w zadnym wypadku nie namawiam :-)
Jezu skad ty to wszystko wiesz???monika
ten sklep na Allegro, a konkretnie dziewczyna z NYC sprzedaje ubiegloroczne modele bo wiem, z tych zdjec nie widze bo to sa katalogowe fotki, a nowe modele poznaje sie bo wiekszym koszu zakupowym.
Jezu skad ty to wszystko wiesz???
:-):-):-);-)
Jane niestety tylko w europie.A i jeszcze jedno podwojnyniemam mozliwosci przerobienia na pojedynczy;-)Ja uzywalam dr. browns i bylam zadowolona, tylko mycie tych butelek troche mnie wkurzalo bo tyle tam w nich czesci
My tez zaczynalismy od niekapka z aventu i polecam maly nauczyl sie szybko z niego pic.
Krycha- Ja tez nie dawno mialam ten sam problem co ty z podwojnym wozkiem. Jest bardzo malo fajnych wozkow podwojnych. Tez myslalam o phil and teds, fajnie sie nim jezdzi ale jak dziecko siedzi w tym foteliku na dole to prawie na ziemi Jak dla mnie to on odpadl. Jak pawimi predzej wspominala strasznie podoba mi sie iCandy no ale cena z kosmosu haha juz nie taka fajna. Wiec ten tez odpada :-) Ten baby jogger wydaje mi sie najlepszy. Tylko nie mialam okazji zobaczyc go w sklepie bo one u nas nie dawno wyszly dopiero. Ale tez jest troche drogi wiec boje sie kupic takiego wozka i tych wszystkich dodatkow bo niewiem ile moj maly jeszcze bendzie chcial jezdzic w wozku. Jeszcze podoba mi sie ten - ValcoBaby RUN6144 2009 Runabout Tri Mode Strollers, Scarlett - Free Shipping - Coupons and Discounts May be Available mozna do niego dokupic takie siedzonko dla starszego dziecka Valco Baby Single Toddler Seat - Black - Buy at Diapers.com - Fast Free Shipping
Ale ja mam juz 3 wozki w domu a ze miejsca za duzo juz w garazu nie ma to postanowilam ze poczekam troche. I tak rodze w zimie wiec wozkiem na jakies dalekie spacery nie chodzimy. A puzniej kupie chyba ten valco z tym drugim siedzonkiem. Narazie sobie dokupilam gondole do jednego wozka i jestem szczesliwa
Mi sie tez nawet ten jane podwojny podoba. Ale u nas chyba ich juz nie sprzedaja. I tez chcialam taki wozek zeby mogl byc pojedynczy albo podwojny bo nie wiadomo ile takie dwu letnie dziecko pojezdzi jeszcze w wozku.
Krycha czuje sie juz dobrze,az sie ciesze,No moze czasem zmeczona,czy lekko zemdlona bo zapach jakis przeszkadza ale wszystkie ciezarne tak mammy nie No ale mdlosci poszly bye bye,uff myslalam ze bede sie tak meczyc 13 tygodni A ty jak sie czujesz? a na kiedy wypada ci termin,bylas juz u GP?Nie jest tak źle, ma bagażnik nawet, nawet. Jak na samym początku miałam dla Oliwki Graco Vivo to jak ściągnęłoby się choc jedno tylne kółko to już by wlałz (to na szerokość), na wysokośc tez by cios się jeszcze wcisnęło ;-)! Gastone, a jak Twoje mdłości, przeszło Ci już? Czytałam, że namęczyłaś się juz zdrowo... Jak się w ogóle czujesz?
No właśnie, ciężko jest wybrać coś, co później będzie można przerobić na pojedynczy wózeczek... Drugo dzieć urodzi się jak Oliwka będzie kończyła 2 latka i raczej ta opcja do przerobienia na singla jest najlepsza, jak dla nas. No i jeszcze jedno, oboje z wężem jesteśmy raczej niscy i duże wózki, a już tym bardziej takie wielkie wagony (które cenowo na pewno by nas zadowoliły) nie wchodzą w gre. To musi być zgrabny wózeczek a zarazem wygodny dla dzieciaczków... A takiego, jak wkleiłaś, to nie widziałam. Rozwiązanie pomysłowe . Na kiedy masz termin porodu?
Ja już sie pożegnam na dziś! Dobranoc mamusie
Ja bylam dopeiro wczoraj,termin mam tak jak sama liczylam na 19 sierpnia.:-)
Kochana kultowy filmOgladalyscie Americam Beauty?? fajny, bo w tv leci i nei wiem czy ogladac :-)
]
Jezu skad ty to wszystko wiesz???
Ona wie wszystko
Ja czekam wciaz na meza ale pozegnam sie,czas dziecie polozyc,zawsze chodzi spac o 21.30,za cholere nie chce wczesniej..
Dusia08
Marzec '08
Jane niestety tylko w europie.A i jeszcze jedno podwojnyniemam mozliwosci przerobienia na pojedynczy;-)
U nas sprzedawali kiedys Jane ale tylko te podwojne, ale chyba juz teraz ich nie sprzedaja tych nowych modeli. I wiem ze nie ma mozliwosci zmiany na jedno dziecko wlasnie o to mi chodzilo ze jest fajny ale ja szukalam takie zeby sie zmienial na pojedynczy :-)
A termin masz na sierpien, bardzo fajny miesiac ;-)
K
krycha
Gość
Witam Was mamusie !!!
No to już całkiem niedługo! Nie dziwię się, że już się nie możesz doczekać... Nie martwi Cię, że jeszcze wózka nie masz dla pociech?
Wiem, Beakto, czytałam Twojego posta na naszym wątku ;-)
Ale się cieszę, że już Ci lepiej ! Nie byłam jeszcze u Gp, w tym tygodniu się wybiorę myślę. Termin obliczyliśmy na 05.09.10. Czuję się oki, też mnie czasem zemdli z jakiegoś zapachowego powodu, podbolewają mnie jajniki cały czas, co troszkę mnie męczy i drażni, jestem bardziej zmęczona i mnie cierpliwa! Ah i zgaga mnie jeszcze męczy i czasem bezsenność, ale ogólnie jest super ;-)! Nawet piersi mnie nie bolą, znaczy sutki, jak w pierwszej ciąży tylko są bardzo wyczulone!
Udanej niedzieli życzę, pozdrawiam, paaaaaaaaaaaaaaaa
Ja mam na 10 luty. Wiec juz niedlugo :-) Juz sie nie moge doczekac
No to już całkiem niedługo! Nie dziwię się, że już się nie możesz doczekać... Nie martwi Cię, że jeszcze wózka nie masz dla pociech?
Wiem, Beakto, czytałam Twojego posta na naszym wątku ;-)
Krycha czuje sie juz dobrze,az sie ciesze,No moze czasem zmeczona,czy lekko zemdlona bo zapach jakis przeszkadza ale wszystkie ciezarne tak mammy nie No ale mdlosci poszly bye bye,uff myslalam ze bede sie tak meczyc 13 tygodni A ty jak sie czujesz? a na kiedy wypada ci termin,bylas juz u GP?
Ja bylam dopeiro wczoraj,termin mam tak jak sama liczylam na 19 sierpnia
Ale się cieszę, że już Ci lepiej ! Nie byłam jeszcze u Gp, w tym tygodniu się wybiorę myślę. Termin obliczyliśmy na 05.09.10. Czuję się oki, też mnie czasem zemdli z jakiegoś zapachowego powodu, podbolewają mnie jajniki cały czas, co troszkę mnie męczy i drażni, jestem bardziej zmęczona i mnie cierpliwa! Ah i zgaga mnie jeszcze męczy i czasem bezsenność, ale ogólnie jest super ;-)! Nawet piersi mnie nie bolą, znaczy sutki, jak w pierwszej ciąży tylko są bardzo wyczulone!
Udanej niedzieli życzę, pozdrawiam, paaaaaaaaaaaaaaaa
Witam sie i ja.
Krycha mnie tez jajjniki pobolewaja ,ale piersi niestety rowniez.Nie daj Boze dotknij przezprzypadek -zabije hihi.Mezu trzyma sie ode mnie z daleka.
Dusia Maniek tez sie urodzilw sierpniu,na poczatku.Ja chcialam tak zeby byl lipiec,sierpien.I jak widac mi sie udalo :-)
Krycha mnie tez jajjniki pobolewaja ,ale piersi niestety rowniez.Nie daj Boze dotknij przezprzypadek -zabije hihi.Mezu trzyma sie ode mnie z daleka.
Dusia Maniek tez sie urodzilw sierpniu,na poczatku.Ja chcialam tak zeby byl lipiec,sierpien.I jak widac mi sie udalo :-)
reklama
Kurcze jak ten czas leci, ledwo co Dusia na poczatku ciąży była i już niedługo będzie rodzić
Sofik, Ada sporo pije. W ciągu całego dnia i nocy to tak do 3-4 pełnych butelek TT ale tej małej.
Również uzywam TT i jestem z nich zadowlona, nie mam jednak porównania bo tylko te zakupiłam, a Ada nie pogardziła i piła z nich, zresztą pije do dzić Kubek niekapek z TT traktuje raczej bardziej jak bryzak, no ale może to jej minie :-)
Sofik, Ada sporo pije. W ciągu całego dnia i nocy to tak do 3-4 pełnych butelek TT ale tej małej.
Również uzywam TT i jestem z nich zadowlona, nie mam jednak porównania bo tylko te zakupiłam, a Ada nie pogardziła i piła z nich, zresztą pije do dzić Kubek niekapek z TT traktuje raczej bardziej jak bryzak, no ale może to jej minie :-)