reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

ja wkleilam dwa linki , w jednym cenka podstawowa za pojedynczy a w drugim sa ceny za dodatki, drugie siedzisko $159 ;-)
A o ten daszek w P&T wiele matek pomstowalo wiec cos w tym musi byc. No nic, mi raczej na 100% nie bedzie dane kupowac wozka dla dwojki chyba ze jakims cudem to ostatnie to blizniaki sie trafia :szok: wiec pozostanie mi tylko poogladanie sobie co ciekawszych modeli :cool2:
Sluchajcie polamie mi tego zappa moj slubny czy nie? bo ja tu umieram aaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja myślę, że będzie uważał ;-):tak:

reklama
Paawimi nie polamie,boi sie ciebie pewnie hahaha
Krycha a nie myslslas wogole o tym jane slalom?Naprawde,one sa tansze niz pojedyncze (co jest bez sensu jak dla mnie hehe)
Wozek wydaje sie duzy i masywny ale naprawde nie jest ciezki.Dobre wykonany,siedziska mega wygodne dla obojga maluchow.
No i naprawde jesli nie upierasz sie przynowym mnostwo sie sprzedaje uzywanych w bardzo dobrym stanie za 250 euro.
http://www.google.ie/imgres?imgurl=...mage_result&resnum=6&ct=image&ved=0CCEQ9QEwBQ

Ostatnia edycja:
Paawimi nie polamie,boi sie ciebie pewnie hahaha
Krycha a nie myslslas wogole o tym jane slalom?Naprawde,one sa tansze niz pojedyncze (co jest bez sensu jak dla mnie hehe)
Wozek wydaje sie duzy i masywny ale naprawde nie jest ciezki.Dobre wykonany,siedziska mega wygodne dla obojga maluchow.
No i naprawde jesli nie upierasz sie przynowym mnostwo sie sprzedaje uzywanych w bardzo dobrym stanie za 250 euro.
Google Image Result for http://is.gumtree.com/ad_image/live/big/289189675.jpg

Nad takim się nie zastanawiałam, bo nie bardzo braliśmy pod uwagę wózki z opcją jedno za drugim. Przez chwilę myśleliśmy o parasolce Cossato, ale daliśmy sobie spokój. Skosultuję z wężem jak wstanie, bo drzemie właśnie, dzięki Gastone :-)

Cala przyjemnosc po mojej ztronie.Do tego mozna dokupic fotelik,plasko rozkladany ale powiem ci ze ta spacerowka rozklada sie na plasko,moglabys tez kupic do tego jakas twarda wkladke jak sa w innych wozkach ,mysle ze opcji jest wiele.zalezy od gustu.On jest dosyc duzy,ale jak na te gabaryty naprawde lekki.Ty nie masz auta chyba wiec nie musisz raczej sie martwic o miejsce w bagazniku.Przygladaj sie czasami w miescie.Strasznie duzo tych wozkow jezdzi.Czasu jeszcze troche masz.

Cala przyjemnosc po mojej ztronie.Do tego mozna dokupic fotelik,plasko rozkladany ale powiem ci ze ta spacerowka rozklada sie na plasko,moglabys tez kupic do tego jakas twarda wkladke jak sa w innych wozkach ,mysle ze opcji jest wiele.zalezy od gustu.On jest dosyc duzy,ale jak na te gabaryty naprawde lekki.Ty nie masz auta chyba wiec nie musisz raczej sie martwic o miejsce w bagazniku.Przygladaj sie czasami w miescie.Strasznie duzo tych wozkow jezdzi.Czasu jeszcze troche masz.

Ano racja, auta tu nie mamy, ale w Polsce tak, Nissana Micre :baffled::sorry2:... No i mało miejsca w apartamencie, bo w jedno sypailnianym urzędujemy, ale pooglądam sobie i pomyślę no i z wężem obgadam ;-):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
E kochana do nissana to tam sie tylkoe chyba zapp zmiesci hihihi
Ja jak kupowalam auto dla siebie jezdzilam z wozkiem ih najwiekszym znaczy slalomem wlasnie.No i cacy wszedl.Jeszcze miejsce na gondole mam.

ja slyszalam ze Dr.Brown jest Ok ,ale nigdy Go nie kupilam... ale TT mi akurat pasuja, ale np: smoczki mam z Nuk bo maly z TT niechcial...

Mam problem z niekapkiem bo maly z TT niechce:baffled: , kupilam mu kubeczek z dziubkiem ale wszytko zalane jak pije:baffled:
Mysle czy nie kupic niekapla z AVENT - wiem ze Sofik z niego ładnie piła...

Dusia jeszcze miesiac... albo mniej... fajnie...
Ja uzywalam dr. browns i bylam zadowolona, tylko mycie tych butelek troche mnie wkurzalo bo tyle tam w nich czesci :-D
My tez zaczynalismy od niekapka z aventu i polecam maly nauczyl sie szybko z niego pic.

Krycha- Ja tez nie dawno mialam ten sam problem co ty z podwojnym wozkiem. Jest bardzo malo fajnych wozkow podwojnych. Tez myslalam o phil and teds, fajnie sie nim jezdzi ale jak dziecko siedzi w tym foteliku na dole to prawie na ziemi :no: Jak dla mnie to on odpadl. Jak pawimi predzej wspominala strasznie podoba mi sie iCandy no ale cena z kosmosu haha juz nie taka fajna. Wiec ten tez odpada :-) Ten baby jogger wydaje mi sie najlepszy. Tylko nie mialam okazji zobaczyc go w sklepie bo one u nas nie dawno wyszly dopiero. Ale tez jest troche drogi wiec boje sie kupic takiego wozka i tych wszystkich dodatkow bo niewiem ile moj maly jeszcze bendzie chcial jezdzic w wozku. Jeszcze podoba mi sie ten - ValcoBaby RUN6144 2009 Runabout Tri Mode Strollers, Scarlett - Free Shipping - Coupons and Discounts May be Available mozna do niego dokupic takie siedzonko dla starszego dziecka Valco Baby Single Toddler Seat - Black - Buy at Diapers.com - Fast Free Shipping

Ale ja mam juz 3 wozki w domu a ze miejsca za duzo juz w garazu nie ma to postanowilam ze poczekam troche. I tak rodze w zimie wiec wozkiem na jakies dalekie spacery nie chodzimy. A puzniej kupie chyba ten valco z tym drugim siedzonkiem. Narazie sobie dokupilam gondole do jednego wozka i jestem szczesliwa :-D

Google Image Result for http://is.gumtree.com/ad_image/live/big/289189675.jpg

Mi sie tez nawet ten jane podwojny podoba. Ale u nas chyba ich juz nie sprzedaja. I tez chcialam taki wozek zeby mogl byc pojedynczy albo podwojny bo nie wiadomo ile takie dwu letnie dziecko pojezdzi jeszcze w wozku.

E kochana do nissana to tam sie tylkoe chyba zapp zmiesci hihihi
Ja jak kupowalam auto dla siebie jezdzilam z wozkiem ih najwiekszym znaczy slalomem wlasnie.No i cacy wszedl.Jeszcze miejsce na gondole mam.

Nie jest tak źle, ma bagażnik nawet, nawet. Jak na samym początku miałam dla Oliwki Graco Vivo to jak ściągnęłoby się choc jedno tylne kółko to już by wlałz (to na szerokość), na wysokośc tez by cios się jeszcze wcisnęło ;-)! Gastone, a jak Twoje mdłości, przeszło Ci już? Czytałam, że namęczyłaś się juz zdrowo... Jak się w ogóle czujesz?

Ja uzywalam dr. browns i bylam zadowolona, tylko mycie tych butelek troche mnie wkurzalo bo tyle tam w nich czesci :-D
My tez zaczynalismy od niekapka z aventu i polecam maly nauczyl sie szybko z niego pic.

Krycha- Ja tez nie dawno mialam ten sam problem co ty z podwojnym wozkiem. Jest bardzo malo fajnych wozkow podwojnych. Tez myslalam o phil and teds, fajnie sie nim jezdzi ale jak dziecko siedzi w tym foteliku na dole to prawie na ziemi :no: Jak dla mnie to on odpadl. Jak pawimi predzej wspominala strasznie podoba mi sie iCandy no ale cena z kosmosu haha juz nie taka fajna. Wiec ten tez odpada :-) Ten baby jogger wydaje mi sie najlepszy. Tylko nie mialam okazji zobaczyc go w sklepie bo one u nas nie dawno wyszly dopiero. Ale tez jest troche drogi wiec boje sie kupic takiego wozka i tych wszystkich dodatkow bo niewiem ile moj maly jeszcze bendzie chcial jezdzic w wozku. Jeszcze podoba mi sie ten - ValcoBaby RUN6144 2009 Runabout Tri Mode Strollers, Scarlett - Free Shipping - Coupons and Discounts May be Available mozna do niego dokupic takie siedzonko dla starszego dziecka Valco Baby Single Toddler Seat - Black - Buy at Diapers.com - Fast Free Shipping

Ale ja mam juz 3 wozki w domu a ze miejsca za duzo juz w garazu nie ma to postanowilam ze poczekam troche. I tak rodze w zimie wiec wozkiem na jakies dalekie spacery nie chodzimy. A puzniej kupie chyba ten valco z tym drugim siedzonkiem. Narazie sobie dokupilam gondole do jednego wozka i jestem szczesliwa :-D

Mi sie tez nawet ten jane podwojny podoba. Ale u nas chyba ich juz nie sprzedaja. I tez chcialam taki wozek zeby mogl byc pojedynczy albo podwojny bo nie wiadomo ile takie dwu letnie dziecko pojezdzi jeszcze w wozku.

No właśnie, ciężko jest wybrać coś, co później będzie można przerobić na pojedynczy wózeczek... Drugo dzieć urodzi się jak Oliwka będzie kończyła 2 latka i raczej ta opcja do przerobienia na singla jest najlepsza, jak dla nas. No i jeszcze jedno, oboje z wężem jesteśmy raczej niscy i duże wózki, a już tym bardziej takie wielkie wagony (które cenowo na pewno by nas zadowoliły) nie wchodzą w gre. To musi być zgrabny wózeczek a zarazem wygodny dla dzieciaczków... A takiego, jak wkleiłaś, to nie widziałam. Rozwiązanie pomysłowe :tak::tak::tak:. Na kiedy masz termin porodu?

Ja już sie pożegnam na dziś! Dobranoc mamusie :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej, nie nadążam za wami :szok::-)
ja spałam dzis do 11, miałam kryzys i M zajął sie dziecmi, bo on w weekendy i swieta nie pracuje, a póxniej byłam na zakupach, wróciłam o 15 i te 5h z Erykiem juz mnie wykonczyło, M idzie go usypiac
Ogladalyscie Americam Beauty?? fajny, bo w tv leci i nei wiem czy ogladac :-)
Ja mam buteli TT i bardzo lubie i Emcia też :-)
Pawimi ten BJ rocznik 2010 super
a ten jest stary czy nowy
BABY JOGGER Wozek trojkolowy CITY MINI SU (872987490) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry