Ja uzywalam dr. browns i bylam zadowolona, tylko mycie tych butelek troche mnie wkurzalo bo tyle tam w nich czesci
My tez zaczynalismy od niekapka z aventu i polecam maly nauczyl sie szybko z niego pic.
Krycha- Ja tez nie dawno mialam ten sam problem co ty z podwojnym wozkiem. Jest bardzo malo fajnych wozkow podwojnych. Tez myslalam o phil and teds, fajnie sie nim jezdzi ale jak dziecko siedzi w tym foteliku na dole to prawie na ziemi
Jak dla mnie to on odpadl. Jak pawimi predzej wspominala strasznie podoba mi sie iCandy no ale cena z kosmosu haha juz nie taka fajna. Wiec ten tez odpada :-) Ten baby jogger wydaje mi sie najlepszy. Tylko nie mialam okazji zobaczyc go w sklepie bo one u nas nie dawno wyszly dopiero. Ale tez jest troche drogi wiec boje sie kupic takiego wozka i tych wszystkich dodatkow bo niewiem ile moj maly jeszcze bendzie chcial jezdzic w wozku. Jeszcze podoba mi sie ten
- ValcoBaby RUN6144 2009 Runabout Tri Mode Strollers, Scarlett - Free Shipping - Coupons and Discounts May be Available mozna do niego dokupic takie siedzonko dla starszego dziecka
Valco Baby Single Toddler Seat - Black - Buy at Diapers.com - Fast Free Shipping
Ale ja mam juz 3 wozki w domu a ze miejsca za duzo juz w garazu nie ma to postanowilam ze poczekam troche. I tak rodze w zimie wiec wozkiem na jakies dalekie spacery nie chodzimy. A puzniej kupie chyba ten valco z tym drugim siedzonkiem. Narazie sobie dokupilam gondole do jednego wozka i jestem szczesliwa
Mi sie tez nawet ten jane podwojny podoba. Ale u nas chyba ich juz nie sprzedaja. I tez chcialam taki wozek zeby mogl byc pojedynczy albo podwojny bo nie wiadomo ile takie dwu letnie dziecko pojezdzi jeszcze w wozku.