reklama
K
krycha
Gość
No już pooglądałam, fajny, choć M mówi, że już woli P&T chłopa nigdy nie zrozumiesz... A nie widziałam tutaj takich pojazdów ...
Moj kochana zwlaszcza w soboty - slubiki..to wasi bedni mezowie pracuja w soboty tez?? no to nie dziwota ze ciezko z tymi dzieciakami tak caly tydzien wyrobic...
Ja jak bym miala wybierac z dwoch wybralabym ten.Jest jak dla mnie swietny.Pamietasz pawimi ja sie tez zasnawnawialam nad P&T ale w koncu kupilam slaloma.Ale jakbym miala wybierac dla dwojki ten o wiele bardziej mi sie podoba.Wydaje mi sie bardziej funkcjonalny.Wiecej kombinacji ma i wogole o wiele wiele fajniejszy jak dla mnie.a jak ajest jego cena??
a i dodam jeszcze ze w P&T wciaz mi sie nie podoba jesli chodzi o drugie dziecie, w dodatku to mniejsze ze ono jakby w kosztkuna zakupy lezalo.Dla mnie takie biednutkie jest.Nie wyobrazam sobie jednak tego.Kazdy ma inny gust.Dla mnie jesli chodzi o podwojna werje P&T odpadl by.Jednak podobal mi sie jako pojedynczy.
Ostatnia edycja:
Baby Jogger City Select Stroller 2010 in Diamond
Baby Jogger City Select Stroller
gastone twoj to pamietam ze ma weekendowa praca ale pytalam o reszte
Baby Jogger City Select Stroller
gastone twoj to pamietam ze ma weekendowa praca ale pytalam o reszte
K
krycha
Gość
wyslij go na 2 dni do mnie to go przeszkolenie, wroci nie do poznania hahaha moj nie pisnie ani jednego slowka na temat moich wozkow, nawet juz nie pyta....haha
Hahahahahahahahahaha... Chyba o tym pomyślę ;-);-);-). Wiecie Kobitki, mamy jeszcze troszkę czasu do namysłu, ale się rozglądam juz co i jak, bo trza się finansowo i tak i tak przygotować! Widzę cena w dolarkach, a jak to się przekłada na euro, Gastone, obliczałaś może?
To jest cena za pojedynczy tylko? No to podejrzewam ze cenowo podobnie wyjdzie jak i candy.No a co do P&T to jeszcze jedna rzecz mi sie tam niepodoba jesli chodzi o ta dostawke sla drugiego bobo.Brak daszka.Tak ciezko bylo go zrobic?
K
krycha
Gość
To jest cena za pojedynczy tylko? No to podejrzewam ze cenowo podobnie wyjdzie jak i candy.No a co do P&T to jeszcze jedna rzecz mi sie tam niepodoba jesli chodzi o ta dostawke sla drugiego bobo.Brak daszka.Tak ciezko bylo go zrobic?
Oj, zgodzę się z Tobą! Taki trochę niedopracowany jest ten wózek, ale jak widzę najtańsza opcja, więc chyba na nim poprzestaniemy ... Mam taka cichą nadzieję, że jak już Maleństwo dobije do 6 misięcy to Oliwia już nie będzie chciała jeździć w wózku i przesiądziemy się do spacerówki pojedynczej, a P&T sprzedamy! I rzadne z dzieci w koszyku nie będzie siedziało, może... Ja pierdziu, jaki to jest ciężki wybór, no... No i nie ma wózków idealnych...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja wkleilam dwa linki , w jednym cenka podstawowa za pojedynczy a w drugim sa ceny za dodatki, drugie siedzisko $159 ;-)
A o ten daszek w P&T wiele matek pomstowalo wiec cos w tym musi byc. No nic, mi raczej na 100% nie bedzie dane kupowac wozka dla dwojki chyba ze jakims cudem to ostatnie to blizniaki sie trafia wiec pozostanie mi tylko poogladanie sobie co ciekawszych modeli
Sluchajcie polamie mi tego zappa moj slubny czy nie? bo ja tu umieram aaaaaaaaaaaaaaaaa
A o ten daszek w P&T wiele matek pomstowalo wiec cos w tym musi byc. No nic, mi raczej na 100% nie bedzie dane kupowac wozka dla dwojki chyba ze jakims cudem to ostatnie to blizniaki sie trafia wiec pozostanie mi tylko poogladanie sobie co ciekawszych modeli
Sluchajcie polamie mi tego zappa moj slubny czy nie? bo ja tu umieram aaaaaaaaaaaaaaaaa