reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
wystawilam go za $250 do negocjacji i baba zaraz sie zglosila ze go chce...no ale pozniej kazala sobie fotki przesylac w ta i spowrotem, i w koncu sie nie zjawila go odebrac, mysle ze to przed samymi swietami bylo i albo za duzo kasy wydala albo czasu nie miala, moze cos innego po drodze na wyprzedazy znalazla i zamilkla a mi sie juz drugi raz nie chcialo go wystawiac. A po co ci drugi buzz?? :-D

Ostatnia edycja:
oj kochana za przesylke to nie wiem bo tyle to zaplacilam za baby joggera ale to lotnicza ktora tam troszke ponad tydzien idzie, a normalna morska ktora idzie okolo 4-5 tygodni jest duuuzo tansza. Musialabym sprawdzic wage po spakowaniu.

to wasi bedni mezowie pracuja w soboty tez?? no to nie dziwota ze ciezko z tymi dzieciakami tak caly tydzien wyrobic...

Witam się z Wami tutaj :tak:! Kurczaki, nie daje rady z doczytaniem OZ normalnie :szok::szok::szok:, czasu mi brak... Mogę czasem i tu do Was zaglądać? Toszkę mniej do czytania no i lektura bardzo przyjemna, bo o wózkach mówicie ;-)... A właśnie a'propo wózków, znacie może jakieś opinie, może nawet z autopsji :blink:, na temat Phil&Teds Classic, Sport i Dash? Bo zastanawiamy się z wężem nad którymś z tych modeli dla naszej dwójeczki no i mamy dylemat... W ogóle ciężko nam idzie z decycją, bo nigdy nie gustowaliśmy w pojazdach o trzech kołach, ale teraz musieliśmy nie co zmienić punkt widzenia no i uważamy, że, w naszej sytuacji, będzie to najlepsze rozwiązanie... Generalnie postawiliśmy na P&T Sport! Ale zagmatwałam :-p:zawstydzona/y:... Pomożecie?

wyslalam meza na zakupy do galerii z malym i teraz sie wrocil bo przeciez bez wozka pojechal haha, jak on to sobie wyobrazal to nie wiem z naszym zwariowanym dzieciem ktore biega jak opentane, dalam mu zappa bo on ma maly samochod toyote camry a teraz sie boje czy mi go nie polamie bo ten zapp sie tak specyficznie sklada i rozklada :] wiec siedze i mysle czy mi chlop mojego ukochanego zappiczka nie usmierci bo chyba do rekoczynow dojdzie hahaha

krycha na twoim miejscu obstawialabym za Dash jesli juz P&T ma byc...a jesli nie to polecam Baby Jogger ten nowiutki podwojny badz ten za ktorym nasza Dusia od dlugiego czasu z wytesknieniem patrzy I'candy :-) Pojawily sie u nas w sklepach wlasnie przedczoraj ale u was tam na wyspach juz sa dawno...

reklama
krycha na twoim miejscu obstawialabym za Dash jesli juz P&T ma byc...a jesli nie to polecam Baby Jogger ten nowiutki podwojny badz ten za ktorym nasza Dusia od dlugiego czasu z wytesknieniem patrzy I'candy :-) Pojawily sie u nas w sklepach wlasnie przedczoraj ale u was tam na wyspach juz sa dawno...

Hm... Baby Joggera nie znam w ogóle, a I'candy są za drogie. Zapomniałam wspomnieć o budżecie :zawstydzona/y: nie jest najwększy. Mój wąz i tak jęczy jak rozmawiamy o P&T :dry::-D:-D! Dzięki Pawimi, przyglądniemy się temu Dash'owi :tak:

Do góry