ale ja sie nie denerwuje wcale:-) po prostu pytam co robic bo pisalysmy tutaj juz z nowymi dziewczynami tez i bylo ok tylko znalazly sie trole i inne bestie wobec czego wszystkie praktycznie jednoglosnie chcialyscie watku zamknietego a teraz pomalu przenioslyscie sie tutaj ....tak cichaczem haha zostawiajac reszte na oddziale zamknietym. No i to mnie tylko zastanawia ....ja dziewczyny znam dobrze podobnie jak was, dlatego wygnane poniekad z innego forum zaprosilam je do nas.....no niech bedzie jak chcecie, ogolne rozmowy zrobimy sobie tutaj a zamkniety watek niech bedzie na jakies prywatne sprawki.
reklama
gosia - siedzonko xl do buzza jest, uzyte raz moze? zapinki to pasow tez mam haha te co aniam mi przyslala...kurcze niewypal taki zrobilam z tym wozkiem ze nie macie pojecia, chcialam go na sile pokochac jeszcze raz na nowo i wpakowalam tyle kasy w ulepszenie go ...co okazalo sie mega pomylka, no coz ;-(
Ja jeszcze pare miesiecy temu tez go chcialam upiekszac.Ale wystarczymi taki jaki jest ale i tak go kocham.Jednak przyznam sie bez bicia ze ja to bardziej kocham slaloma...normalnie milosc od pierwszego wejrzenia.
Ale do slaloma nie bede kupowac foteilka bo mi sie sysytem montowania nie podoba.Wiec na poczatku bede buzza uzywac z fotelikiem na szybkie wypady,a slalomka na spacerki kolo domu bo z gondolka.Tylko te kolko do buzza kupie,bo jednak przez kilka dobrych miesiecy bede uzywac.Ale to na tyle.Zadnych siedzisk i innych dobrobytow.
Za to chcialabym fajna torbe.Kurcze strasznie mi sie podoba ta petunia pickle bottom (nie wiem czy dobrze napisalam hih)co ma Pawimi jednak dla mnie to za duze pieniadze..ale chcialabym cos podobnego moze ,bo w sumie na ta mnie chyba nie stac.za duza mamona jak na torbe.
Ale do slaloma nie bede kupowac foteilka bo mi sie sysytem montowania nie podoba.Wiec na poczatku bede buzza uzywac z fotelikiem na szybkie wypady,a slalomka na spacerki kolo domu bo z gondolka.Tylko te kolko do buzza kupie,bo jednak przez kilka dobrych miesiecy bede uzywac.Ale to na tyle.Zadnych siedzisk i innych dobrobytow.
Za to chcialabym fajna torbe.Kurcze strasznie mi sie podoba ta petunia pickle bottom (nie wiem czy dobrze napisalam hih)co ma Pawimi jednak dla mnie to za duze pieniadze..ale chcialabym cos podobnego moze ,bo w sumie na ta mnie chyba nie stac.za duza mamona jak na torbe.
no i teraz doczytuje o kacperku....a w sumie po co niby ten szpital mialby byc? lekarze nie potrafia zdiagnozowac co mu jest? wiesz moj vincent tez byl placzliwy, rozdrazniony, wiecznie glodny...miewal kolki i to duzo...wyrosl z tego po paru miesiacach, teraz jest mega pogodnym dzieckiem, nigdy nie choruje poza skornymi problemami ktore mial na poczatku...ale to juz raczej przeszlosc, po prostu mamy odpowiednia diete i specjalne kosmetyki. Mysle ze jak lekarze nie potrafia postawic diagnozy to najlepiej im wyglosic wyrok :szpital..tylko moje pytanie, w jakim celu?
A co sie stalo Kacperkowi?no i teraz doczytuje o kacperku....a w sumie po co niby ten szpital mialby byc? lekarze nie potrafia zdiagnozowac co mu jest? wiesz moj vincent tez byl placzliwy, rozdrazniony, wiecznie glodny...miewal kolki i to duzo...wyrosl z tego po paru miesiacach, teraz jest mega pogodnym dzieckiem, nigdy nie choruje poza skornymi problemami ktore mial na poczatku...ale to juz raczej przeszlosc, po prostu mamy odpowiednia diete i specjalne kosmetyki. Mysle ze jak lekarze nie potrafia postawic diagnozy to najlepiej im wyglosic wyrok :szpital..tylko moje pytanie, w jakim celu?
gastone......pamietaj ze u nas sa duuuuze wyprzedaze ;-)
ooooooo nieeeeeee
gie-oska, nie martw się na zapas, napewno wszystko skończy się dobrze. Może mały ma poprostu gazy??
Co do zamknetego to ja w ogóle trafiłam jak już istniał i w ogole nie wiedzialam o co chodzi Szczerze, to wolę tutaj popisać bo i tak nie udzielam się zbyt często. Oczywiście w miarę możliwości będę zaglądać na OZ
Co do zamknetego to ja w ogóle trafiłam jak już istniał i w ogole nie wiedzialam o co chodzi Szczerze, to wolę tutaj popisać bo i tak nie udzielam się zbyt często. Oczywiście w miarę możliwości będę zaglądać na OZ
Noi faktycznie dopiero teraz doczytalam.Gosia ja mysle ze martwis sie na zapas.Dzieci w tym wieku maja rozne problemy brzuszkowe,kolki,gazy,moze mleczko nie pasuje.Rozne przyczyny.Moje dziecko tez miewalo dni ze mialo problemy z kupkami.Kacperk jest niespokojny bo mu cos tam zalega.Uklad pokarmowy w tym wieku jest jeszcze nie w pelni wykrztalcony i nawet takie mleczko moze zaszkodzic,rob masaze,nos na rekach,sproboj moze czopkow glicerynowych.Ja nie wiem ala ja jestem zdania jak Pawimi.Po co zaraz do szpitala..jezu ci nasi lekarze tylko by klui takie maluchy.
Ja wiem, na swoim przykladzie.Tu dziecko okaz zdrowia.Maly mial 5 miesiecy i pojechalam do Pl.Poszlam o tak na taki bilans do lekarki.I co? Z 200 metrow na korytarzu juz krzyczla ze dziecko ma krzywice, ajak go zobaczyla powiedziala ze koniecznie jutro do szpitala na badania bo on blady i trzeba morfologie zrobic.Dziecko moje piekne,oliwkowe,zdrowe,zywe a ta badac kaze.Ucieklam stamtad az sie kurzylo.Wrocilam do IRL i jak poszlam na wizyte do lekarza mowi ze lekarka w pl zalecila morfologie.Ten sie w glowe popukal.Taka morfologia to nie klucie z paluszka wiec skoro nic mu niejest to po co go meczyc.I Max ma dzis 3,5 roku,zdrowy jak ryba,krzywicy tez nie mial,pomijajac juz bladosc i anemie hehe
Ja wiem, na swoim przykladzie.Tu dziecko okaz zdrowia.Maly mial 5 miesiecy i pojechalam do Pl.Poszlam o tak na taki bilans do lekarki.I co? Z 200 metrow na korytarzu juz krzyczla ze dziecko ma krzywice, ajak go zobaczyla powiedziala ze koniecznie jutro do szpitala na badania bo on blady i trzeba morfologie zrobic.Dziecko moje piekne,oliwkowe,zdrowe,zywe a ta badac kaze.Ucieklam stamtad az sie kurzylo.Wrocilam do IRL i jak poszlam na wizyte do lekarza mowi ze lekarka w pl zalecila morfologie.Ten sie w glowe popukal.Taka morfologia to nie klucie z paluszka wiec skoro nic mu niejest to po co go meczyc.I Max ma dzis 3,5 roku,zdrowy jak ryba,krzywicy tez nie mial,pomijajac juz bladosc i anemie hehe
reklama
hej dziewczyny!!czyli co nie tworzymy nowego tematu na OZ tak??dzieki babeczki za pocieszenie pewnie macie racje ze lekarz nie umie jasno okreslic co Kacprowi jest i odsyla do roznych specjalistow...i takt on ma duzo gazow i to go boli tak z m podejrzewamy...no nic w czwartek idziemy na usg brzuszka...co do tych gazow to nie wiem juz jak mam mu pomoc zeby sie tak nie meczyl bo daje mu i herbatke koperkowa i rumiankowa oraz krople na brzusio i nic mu nie pomaga pozostaje chyba czekac az to samo minie tylko sie tak zastanawiam kiedy to minie jak zacznie juz jest inne rzeczy oprocz mleka??co??
Dostal jakies lekarstwo na oczyszczenie jelit z tych gazow zobczymy jak mu pomoze
i napisz jakie masz jeszce wozeczki??
Eve a Adka na jakim mleczku jest??
Pati co sadzisz o tym wozka mamas and papas nuna Nuna buggy - Blue - Mamas & Papas ??bo powiem Ci ze ja sie w nim zakochalam tj zakochalam sie w buzie:-)ten m&p jaka ma rame almuiniowa bo nie wiem??i czy tam w opisie jest napisane czy na barierke do spacerowki??
Dostal jakies lekarstwo na oczyszczenie jelit z tych gazow zobczymy jak mu pomoze
oj szkoda ze jednak buzz okazal sie niewypalem:-(Ja swojego buzza tez nie zamierzam udoskonalac oprocz tego ze potrzebuje tego siedziska xl:-)kolo terenowe nie jest mi potrzebne a poza tym juz sprzedane Gastone:-)a masz jeszcze tego niebieskiego sliver crossa dazza??gosia - siedzonko xl do buzza jest, uzyte raz moze? zapinki to pasow tez mam haha te co aniam mi przyslala...kurcze niewypal taki zrobilam z tym wozkiem ze nie macie pojecia, chcialam go na sile pokochac jeszcze raz na nowo i wpakowalam tyle kasy w ulepszenie go ...co okazalo sie mega pomylka, no coz ;-(
i napisz jakie masz jeszce wozeczki??
oj Pati kusisz kusisz:-)gastone......pamietaj ze u nas sa duuuuze wyprzedaze ;-)
Eve a Adka na jakim mleczku jest??
Pati co sadzisz o tym wozka mamas and papas nuna Nuna buggy - Blue - Mamas & Papas ??bo powiem Ci ze ja sie w nim zakochalam tj zakochalam sie w buzie:-)ten m&p jaka ma rame almuiniowa bo nie wiem??i czy tam w opisie jest napisane czy na barierke do spacerowki??
Ostatnia edycja: