reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Sofik ty kochasz jeszcze buzzza bo przez moje wirusy mojej nunki nie zobaczylas hahahahah a i w nunce podoba mi sie jeszcze to ze nie ma tych wszystkich rurek ktore sa w spacerowkach - jest za to piekna plaska aluminiowa rama hahaha
pawimi bo to cos bylo w tym rodzaju hahah nuna ma to cos :-D

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 42
  • 008.jpg
    008.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 43
  • 003.jpg
    003.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Agusiek Nikos slicznie sie prezentuje Nuna:-)
Ja wiem ze kochana buzzza ale czasem uczucia sie zmieniaja:-D:-D
Jak na razie u mnie
Buzzz No.1
pluto No.2
ale Nuna tez jest sliczny i dostapny w Irlandii .... :-D:-D
Zaluje bardzo ze nie widzialam wozka na zywo, milo byc zbiorowe foto Buuz, nuna i joolz ale choroba nie wybiera...

Jak ja kochana Fotki Wozków i w tym takie SŁODKIE BOBASKI ;-)

Ostatnia edycja:
wozeczek fakt pieknie wyglada....jedno mnie tylko zastanawia, czy on nie jest troche taki plastikowy? mam znajoma maniaczke wozkowa (ja to przy niej jestem pionek mega do kwadratu, amator haha) kobieta miala chyba ze 120 wozkow w swoim zywocie no i ona zakochala sie w nunie, wogole to pojechala do holadnii po inny a wrocila z nuna....i co, nigdy go nie rozpakowala, jak tak sobie postal u niej to milosc opadla i stwierdzila ze za baradzo plastikowy jest i nie wart swojej ceny zupelnie...

pawimi musze Ci przyznac racje jest plastikowy hihihi ale mnie to nie przeszkadza poki moj synek nie ma roku jeszcze hihih ale wiecie co zrobil moj m ostatnio jak wracalismy z pl ? wsadzil dwie podreczne torby na nia ktore mialy defacto po 12 kg kazda i nuna to przezyla;-) wogole na poczatku mi sie wydawalo ze kupilam wozek dla lalek albo kosiarke do trawy - serio, no ale co jak ja ja kocham,i mi tam na razie nic nie przeszkadza, zreszta wole te plastiki niz te rurki i te jak to sie nazywa yyyy nity!:-Dwiec moge byc nieobiektywna:-D acha i spiworek trzeba osobno sobie dokupic a kosztuje 74 e hmmm
pawimi a czy tej Twojej kolezance cos sie zepsulo? kolko odpadlo czy cossss?? pewnie jak mi sie rozleci to tez powiem ze byl plastikowy hihihiih na razie jest ok

Ostatnia edycja:
wiesz co agusiek, nic jej nie odlecialo bo ona go oddala czy sprzedala, postal u niech kilka tygodni nie rozpakowany, naprzygladala mu sie do woli i milosc jej przeszla haha

Hej
Nie bylo mnei tu 3 tygodnie, bo w ogole nie widzialam ze ktos tu jeszcze pisze, myslalam ze tylko OZ jest
Agusiek hejoo!! kiedy przyjedzisz swoja nuna do mnie??

Emma sie jeszcze miesi w gondoli, ma prawie 8 m-cy i spokojnie jeszcze nozki wyprostowane i to w kombinezonie, bo wiadomo zima, ale juz ja przenosze do spacerowki powoli, bo sie za bardxo kreci i siada w gondoli

a dla tych ktorzy nie widza moj wczorajszy zakup :-):-):-)
5c5052c0-f169-4bb5-8d5b-887044b5f309.jpg

No kupilam :-) tzn zamowiony dopiero
Joolz jest swietny ale ciezki i do auta ciezko mi go pakowac i skladac i za kazdym razem te kolka zdejmowac bo przeciez nasz bagaznik malusi
ale oczywiscie nie zamierzam rezygnowac z niego, bede uzywac dwa :-)

no ...hehe :-) zamowiony :-D
kurcze monia mnie zabije jak jej sie nie spodoba bo to ja ja namowilam na tego joggera :-) ale dla mnie to wozeczek perfekcyjny jest na teraz, szkoda ze takie zimsko u mnie bo nie moge z niego korzystac buuuu, wlasnie mowilam monice ze moich krzakow nie widze na ogrodzie tyle sniegu, calkiem przysypane :-)

reklama
Do góry