reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Gieoska ja nie mam silver crossa,Ja mam Buzza,jane slalom,jane energy,coneco solar (jak bebe confort lola)To narazie i mysle ze chyba wystarczy bo w sumie ze wszystkich jestem zadowolona i sa w idealnym stanie.

reklama
hejka dziewczyny:-)
pozwolicie ze sie dolacze?;-)
Wiem, ze Gie-oska molestuje Sofik o moj wozeczek Nuna wiec jak cos to sluze opinia osobiscie;-):-) Dodam ze ja tez go kocham pomimo, ze nie jest idealny i szukalam kompletnie czegos innego :cool2::baffled: aaaa i stronke jeszcze moze wrzuce www.nuna.eu ;-)
pozdrawiam

no wlasnie..ja ten nuny nie znam osobiscie tylko slyszalam z opini od innych maniaczek wozkowych ktore go posiadaly badz przymiarki do niego robily wiec jakbys mogla sie szerzej wypowiedziec w tym temacie to byloby to mile widziane :-D

Dziewczyny ale piękny ten wózek nuna strasznie mi sie podoba jest taki oryginalny!!! śliczny!!!!!!!!!!!!!!!szanowną posiadaczke Nuny prosimy oo zdjęcia wóżeczka

gośka nie martw sie Kacperek na pewno jest zdrowy i wszystko jest ok.

no wiec moze zaczne ze wogole to chcialam kupic cos w stylu jane slalom albo fuzziona concord, bo zalezalo mi na wygodzie dziecka:-) mialam ostre wymagania co do spacerowki bo maly nie chcial jezdzic w poprzedniej a mialam Quantum mothercare 3w1. Wiec chcialam zeby rozkladala sie do spania, zeby miala palak, podnozek regulowany do poziomu, duza budke i ogolnie zeby mial wygodne dlugie i szerokie siedzisko...i dlugo szukalam wymarzonej spacerowki, doszlo do tego ze Nikos byl 2 tyg bez wozka, bo tamten udalo mi sie szybciej sprzedac:tak:a tu w irlandii nie ma jakiegos takiego wyboru spacerowek zwlaszcza takich jaka sobie wymarzylam:confused:wiec chcialam juz zamowic z pl....no i co pewnego dnia ujrzalam moja nune i wpadlam po uszy :zawstydzona/y::tak: dodam ze wczesniej widzialam ja w necie i nie zrobila na mnie wrazenia, ale dopiero jak ujrzalam na wlasne oczy to sie zakochalam:-D i najwazniejsze ze mojemu dzieciowi tez sie spodobala.... now wiec juz byla nasza... pomimo ze nie posiad nic z tego co chciala co wymienilam wczesniej.... ma tylko dwa poziomy polozenia oparcia siedzaca i pollezaca (na zamek blyskawiczny), nieduza budke, a koszyk to juz wogole beznadziejny nic nie mozna tam wsadzic hihihih ale i tak ja kocham za wyglad i wygode i te piekne kolory i material z jakiego jest wykonana, teleskopowa raczke...no i za genialny i pikny raincover:-) jak mi sie cos przypomni to dopisze;-)

agusiek ja nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ze opisalas swoje zadurzenie wozkiem jak milosc do faceta ktorego ciezko zdobylas hahahah :-D

Witajcie..... Przepraszam bardzo ze się Wam wtrącam w wątek:sorry2: ale ja w sprawie nuny,no po prostu odleciałam i zachorowalam na ten wozeczek:baffled:
Mam pytanie czy on jest dostępny tylko przez neta czy w sklepach można go kupić....mam zamiar molestować znajomych o pomoc w jego zakupie stad to pytanie:sorry2:
Szukalam w kraju ale niestety chyba nikt ich tutaj nie sprowadza a szkoda byłoby prościej:sorry2:
Z góry dziękuje...pozdrawiam:-)

reklama
agusiek
nuna boski niechwala go bo sie jeszcze w nim zakochan hehehe i szlak trafi moj pluto :-D:-D

Roxy Agusiek to Matka Nuna wiec Ona wszytko wie...
My tu po wozkach piszemy i o *******ach wiec ZAPRASZAMY !!!!!!!!!!!!!!!
jesli kochasz wozki - jak najbardziej hehehehehe
Ja kochan Quinny buzz hehehehe

Ostatnia edycja:
Do góry