reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

a co to haha :-) same chcialy watku zamknietego a teraz sie przeniosly tutaj :-D co nie lubicie nas?? haha... tutaj trole zagladaja i inne podgladacze :-(
Sofik - wklejalas wozeczek M&P taki zgrabnie wygladajacy jakies 2 miechy temu moze...mowilas ze kolezanka sobie zakupila i 2 jej fotki wklejalas :-D
Eve - super ze ta twoja bryka tak sie sprawuje, wiesz czasem ludzie oczerniaja wozek bo kupia taki ktory kompletnie nie jest do potrzec i celu ktorego chcieliby zeby im sluzyl...
Petit Star Zia to nic innego jak Zapp z wygladu z rozkladanym siedzieniem.
Gie-ska - Pluto mozesz miec jak chcesz poczekac bo ja za kilka miesiecy bede napewno sie go pozbywac..zreszta kiedys pytalas juz o to, no i wiem, mam zaleglego priva od Ciebie na ktorego jeszcze nie odpisalam:zawstydzona/y:

reklama
Pawimi, jakoś mi wygodniej tu włazić, bo nadal nie mogę znaleźć tego naszego ukrytego wątku jak tylko przez ten link który podałaś :-D

Co do wózka - mojego- to ja jestem megazadowolona z niego. Tylko M mi zgubił taki krążek przy kółku (ozdobny) i mnie szlag trafia jak patrzę na to koło :wściekła/y:

eve bo to jest specjalnie watek ukryty zeby go nikt nie znalazl, a przy swoich ustawiniach masz go dodanego jako grupe, wejdz na swoj profil i tam z prawej dolnej strony masz go wklejonego :-)
mnie taka wada przy wozku tez by wkurzala wiec wiem o czym mowisz!!!

Ostatnia edycja:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz wiem , starosc nie radosc

Tak ten wozek jest z M&P nie widzialam go na zywo bo Oni jak ja bylam w galway mieli wirusa jakiegos (biegunka) On u nas kosztuje 250e :-)

gastone...ale w jakim sensie sie nie mozesz odnalezc?? ze szata graficzna inna czy towarzystwo ci nie odpowiada? a moze dziewczyny za duzo pisza czy jak? bo nie rozumiem ;-)
same proponowalyscie ze chcecie sie przeniesc na zamkniety, bo to juz teraz zglupialam calkiem :baffled:

pawimi, dzięki za oświecenie mnie poraz kolejny :-D

Kurcze ale co ja mam teraz zrobić z tą wadą?? Myślicie że w Jane bedą mieli taki gadżet??

eve - moze zadzwon do serwisu i wytlumacz, mysle ze powinni ci cos przyslac jak nie za darmo to za jakies grosze, przeciez to takie..gownienko :-)

reklama
Do góry