reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
to co ja teraz mam zrobic???:no:
same chcialyscie...znaczy powiedzcie mi o co chodzi, bo nie bardzo wiem??
nic nie rob, jest Ok
ja postaram sie tam cosik czasm napisac, ale kurde nie mam czasu na czytanie
a z drugiej strony jest mi glupio tak pisac co jakis czas... i tylko o sobie...
Ja bede tu zagladac a jak bede chciala cos napsiac zeby nikt nie czytala to tam napisze ;-)

Pawimi wiesz ile moze kosztowac przesylka Pluto do mnie od Was ????

sofik ja ostatnio wysylalm ten baby jogger city mini ktory jest troszke ciezszy niz pluto do kolezanki w warszawie to za lotniczy okolo 6 dyszek zaplacilam, tylko ona lotniczy chciala, a morska wiele taniej mysle ze gdzies ze 30 dolcow.

Pawimi dziekuje za odpowiedz, ja chyba na wakcje pojade do PL a One sa w PL wiec zamias brac moj buzzz to kupie w PL ... chyba ze mi przejdzie i wymysle cos innego :-) wczesnije... hehehehe

Gie-ska - Pluto mozesz miec jak chcesz poczekac bo ja za kilka miesiecy bede napewno sie go pozbywac..zreszta kiedys pytalas juz o to, no i wiem, mam zaleglego priva od Ciebie na ktorego jeszcze nie odpisalam:zawstydzona/y:

Oj Pawimi teraz to mi podpadlas haha a mialas dla mnie trzymac tego pluto. No ale chyba zapomnialas, ale wybacze ci bo w twoim wieku to sie moze zdarzyc, no i jeszcze ponoc przechodzic menapazue wiec jest to bardziej usprawiedliwione haha :-D

dusia jestem ci wdzieczna za takie bezpretensjonalne podejscie do sprawy hahaha, wiesz gieoska mnie wczesniej zaczepiala o to pluto ale nie wiem na ile nasza "transakcja" dojdzie do skutku bo tutaj dochodzi jeszcze przesylka za ocean takze jak cos to pamietaj ze jestes zaraz nastepna w kolejce haha
no nie moge...twoj post mnie calkiem na ziemie polozyl hahahaha :-D

Gie-ska - Pluto mozesz miec jak chcesz poczekac bo ja za kilka miesiecy bede napewno sie go pozbywac..zreszta kiedys pytalas juz o to, no i wiem, mam zaleglego priva od Ciebie na ktorego jeszcze nie odpisalam:zawstydzona/y:
Pamietam pamietam i moge poczekac i tak teraz nic nie moge kupic:wściekła/y::wściekła/y:czekam tez na Twojego zappa i tego jogerra
co do mejla zaleglego to czekam i czekam
pati ile Ty masz w ogole wozkow i jakie??
eve bo to jest specjalnie watek ukryty zeby go nikt nie znalazl, a przy swoich ustawiniach masz go dodanego jako grupe, wejdz na swoj profil i tam z prawej dolnej strony masz go wklejonego :-)
mnie taka wada przy wozku tez by wkurzala wiec wiem o czym mowisz!!!

Ja szczerze mowiac nie moge sie jakos odnalezc na tamtym watku,tak wogole...
ja tez nie moge za duzo sie tam dzieje hehe a ja ni mam kiedy wszystkiego preczytac:-(
gastone...ale w jakim sensie sie nie mozesz odnalezc?? ze szata graficzna inna czy towarzystwo ci nie odpowiada? a moze dziewczyny za duzo pisza czy jak? bo nie rozumiem ;-)
same proponowalyscie ze chcecie sie przeniesc na zamkniety, bo to juz teraz zglupialam calkiem :baffled:
pati widzisz my stare uczestniczki watku o pogaduchach sie nie mozemy odnalezc na tym zamknietym bo tj pisalam za duzo sie tam dzieje wiec ja mam taka propozycje zeby w tym oddziale zamknietym otworzyc dla nas starych zgubionych osobny topik gdzie bedzie nas grstka taka jaka jest tu..czyli Ty,Gastone,Eve,Sofik,Ja,Dusia itp..co Ty na to??i co reszta zagubinych na to??
dusia jestem ci wdzieczna za takie bezpretensjonalne podejscie do sprawy hahaha, wiesz gieoska mnie wczesniej zaczepiala o to pluto ale nie wiem na ile nasza "transakcja" dojdzie do skutku bo tutaj dochodzi jeszcze przesylka za ocean takze jak cos to pamietaj ze jestes zaraz nastepna w kolejce haha
no nie moge...twoj post mnie calkiem na ziemie polozyl hahahaha :-D
oooooooooo widze Dusia tez by chciala Pluto hehe:-)

Dusia a Ty jak sie czujesz??

a ja dzis po szczepieniu dwa wklucia duzo placzu i stresu:-(maly wazy 5900...niestety po opisaniu moich objawow ze Kacper jest niespokojny,nerwowy,z trudem robi kupki pomimo ze pije duzo herbaty koperkowej i rumiankowej i bierze jeszcze krople sab costam mam z nim isc na usg brzuszka i do neurologa i zrobic posiwe z moczu...jesii nic nie wyjdzie w tych badaniach bedziemy musieli isc do szptala..jestem strasznie zalamana...bo widze jak malego cos meczy przez co sie denerwuje.. nie spi spokojnie...dostalismy teraz mleko Nutricos tam i jak nie bedzie poprawy szpital nas czeka:-(

jak tez :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: za duzo nas i sie zgubilam ... nie mam kiedy nawet Was czytac...

gie-oska to Mamas and Papasa NUNA Search Results - Mamas & Papas
Kasiu super ten wozek podoba mi sie bardzo:-)i widze ze za 130f mozna go kupic:-)taki oryginalny wyglad ma:-)a on ma daszek bo na ych zdjeciach tak bez daszku jest...i nie rozklada sie pewnie do pozycji lezacej??

Pati a Ty co sadzisz o Tym wozeczku??Pati kochaniutka i co z "moim-Twoim"siedzonkime xl do buzza??bedzie interes??

Ostatnia edycja:
Pawimi kochana nie denerwuj sie.Jak widzisz wszystkie jakos nie mozemy sie odnalezc.Ja sama nie wiem czemu wlasciwie.Moze chodzi oszate graficzna hehe
Smieszne ale jakos tam wlasnienie moge nadazyc z czytaniem,nie wiem o co chodzi.Nic absolutnie nie mam do dziewczyn,bo dlaczego mialabym.Ja myslalam ze ten watek bedzie zamkniety i zostaniemy przy starym.ale poniewaz nie mozna otworzyla sie grupa.Niech zostanie.Bardziej osoblizwe tematy czy prywatne mozna poruszac tam,co by niechciane osoby nie czytaly tu.My tez mamy taki watek z dziewczynami z irl.I jak chcemy cos poruszyc co nie nadaje sie na otwarty watek uciekamy tam.Proste.Nie bierz niczego do siebie i nas nie wyklnij hih

reklama
ja tez nie moge za duzo sie tam dzieje hehe a ja ni mam kiedy wszystkiego preczytac:-(

pati widzisz my stare uczestniczki watku o pogaduchach sie nie mozemy odnalezc na tym zamknietym bo tj pisalam za duzo sie tam dzieje wiec ja mam taka propozycje zeby w tym oddziale zamknietym otworzyc dla nas starych zgubionych osobny topik gdzie bedzie nas grstka taka jaka jest tu..czyli Ty,Gastone,Eve,Sofik,Ja,Dusia itp..co Ty na to??i co reszta zagubinych na to??

ja też sie zgadzam z dziewczynami, może ja sie tak na tym wątku nie udzielałam ale lubiłam na niego zaglądać i nieraz coś wtrącić swojego:tak: a na tym zamknietym tez jakoś tak sie odnależć nie mozna ale chyba przez to że po prostu za dużo nowych osób i jeszcze nie wszyscy się dobrze znają.

Do góry