to co ja teraz mam zrobic???jak tez za duzo nas i sie zgubilam ... nie mam kiedy nawet Was czytac...
same chcialyscie...znaczy powiedzcie mi o co chodzi, bo nie bardzo wiem??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to co ja teraz mam zrobic???jak tez za duzo nas i sie zgubilam ... nie mam kiedy nawet Was czytac...
nic nie rob, jest Okto co ja teraz mam zrobic???
same chcialyscie...znaczy powiedzcie mi o co chodzi, bo nie bardzo wiem??
Gie-ska - Pluto mozesz miec jak chcesz poczekac bo ja za kilka miesiecy bede napewno sie go pozbywac..zreszta kiedys pytalas juz o to, no i wiem, mam zaleglego priva od Ciebie na ktorego jeszcze nie odpisalam
Pamietam pamietam i moge poczekac i tak teraz nic nie moge kupicczekam tez na Twojego zappa i tego jogerraGie-ska - Pluto mozesz miec jak chcesz poczekac bo ja za kilka miesiecy bede napewno sie go pozbywac..zreszta kiedys pytalas juz o to, no i wiem, mam zaleglego priva od Ciebie na ktorego jeszcze nie odpisalam
eve bo to jest specjalnie watek ukryty zeby go nikt nie znalazl, a przy swoich ustawiniach masz go dodanego jako grupe, wejdz na swoj profil i tam z prawej dolnej strony masz go wklejonego :-)
mnie taka wada przy wozku tez by wkurzala wiec wiem o czym mowisz!!!
ja tez nie moge za duzo sie tam dzieje hehe a ja ni mam kiedy wszystkiego preczytac:-(Ja szczerze mowiac nie moge sie jakos odnalezc na tamtym watku,tak wogole...
pati widzisz my stare uczestniczki watku o pogaduchach sie nie mozemy odnalezc na tym zamknietym bo tj pisalam za duzo sie tam dzieje wiec ja mam taka propozycje zeby w tym oddziale zamknietym otworzyc dla nas starych zgubionych osobny topik gdzie bedzie nas grstka taka jaka jest tu..czyli Ty,Gastone,Eve,Sofik,Ja,Dusia itp..co Ty na to??i co reszta zagubinych na to??gastone...ale w jakim sensie sie nie mozesz odnalezc?? ze szata graficzna inna czy towarzystwo ci nie odpowiada? a moze dziewczyny za duzo pisza czy jak? bo nie rozumiem ;-)
same proponowalyscie ze chcecie sie przeniesc na zamkniety, bo to juz teraz zglupialam calkiem
oooooooooo widze Dusia tez by chciala Pluto hehe:-)dusia jestem ci wdzieczna za takie bezpretensjonalne podejscie do sprawy hahaha, wiesz gieoska mnie wczesniej zaczepiala o to pluto ale nie wiem na ile nasza "transakcja" dojdzie do skutku bo tutaj dochodzi jeszcze przesylka za ocean takze jak cos to pamietaj ze jestes zaraz nastepna w kolejce haha
no nie moge...twoj post mnie calkiem na ziemie polozyl hahahaha
Kasiu super ten wozek podoba mi sie bardzo:-)i widze ze za 130f mozna go kupic:-)taki oryginalny wyglad ma:-)a on ma daszek bo na ych zdjeciach tak bez daszku jest...i nie rozklada sie pewnie do pozycji lezacej??jak tez za duzo nas i sie zgubilam ... nie mam kiedy nawet Was czytac...
gie-oska to Mamas and Papasa NUNA Search Results - Mamas & Papas
ja też sie zgadzam z dziewczynami, może ja sie tak na tym wątku nie udzielałam ale lubiłam na niego zaglądać i nieraz coś wtrącić swojego a na tym zamknietym tez jakoś tak sie odnależć nie mozna ale chyba przez to że po prostu za dużo nowych osób i jeszcze nie wszyscy się dobrze znają.ja tez nie moge za duzo sie tam dzieje hehe a ja ni mam kiedy wszystkiego preczytac:-(
pati widzisz my stare uczestniczki watku o pogaduchach sie nie mozemy odnalezc na tym zamknietym bo tj pisalam za duzo sie tam dzieje wiec ja mam taka propozycje zeby w tym oddziale zamknietym otworzyc dla nas starych zgubionych osobny topik gdzie bedzie nas grstka taka jaka jest tu..czyli Ty,Gastone,Eve,Sofik,Ja,Dusia itp..co Ty na to??i co reszta zagubinych na to??