reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

a ja na widok buzza dostaje bialej goraczki :-( nie sprzedalam go jednak, baba sie rozmyslila, zawracala mi dupe w ta i spowrotem i w koncu nie przyjechala po niego i najchetniej wywalilabym go na smietnik jestem taka zla....Ja Vincetna wozilam w gondoli do wczesnego maja bo pozniej juz sie nie miescil czyli okolo 3.5 miesiaca a w bugaboo miescil sie jeszcze dlugo i z powodzeniem. Postaram sie go na czesci sprzedac tylko nie chce mi sie tymi *******ami zajmowac....Mysle ze kolor apple bardziej pasuje do capri niz do sulphur ktory mam, zrobilam blad z tymi kolorami bo na zywo nie widzialam jakie naprawde sa. Ciesze sie Sofik ze ty jestes zadowolona bo ja juz w tym czasie kiedy moj maly mial tyle co Fifi to nienawidzilam tego wozka.
Jesli chodzi o QuickSmart jest wiele sprzecznych opini i ja go nie lubie, osobiscie bym go nie polecala. Jest tyle fajnych wozeczkow....dlaczego akurat ten??? :-)

reklama
Gie-oska czuje sie troszke lepiej niz np w swieta.Mam nadzieje cicha ze okres mega mdlosci minal.Sie zobaczy.Mam tylko kamien w zaladku hehe Co nie zjem to czuje sie jakbym olow polknela.Ble..

gastone, ja gratuluję zafosolkowania, bo ja nie na czasie :tak:

Sofik, moja Ada dzis kończy 10 m-cy :-D

Kurcze jak to jest że jednych oczekiwania spełnia buzz a innych nie?? Z czego to wynika kurcze, sama nie wiem.

Witam sie TU!!
Na zamknietym watku sie nie udzielam bo nie mam kiedy wogole piszac...

Moj buzzz jezdzi i jestem mega zadowolona z niego:-)
Ale na wiosne chce kupic nowy -ale co z tego wyjdzie nie wiem ...

Gie-oska rany kacperek am juz 1,5 m ale ten czas lecji szybko :szok: a mOj Fi za 4 dni skonczy 10 m-ce ...
Kasiu ja tak jak Ty nie mam kiedy przeczytac co na zamknietym slychac:-(Kacper dokladnie dzis ma miesiac i 3 tyg...Kasiu a jaki wozek chcesz kupic na wiosne??Fajnie ze jednak z buzza jestes zadowolona a ile wozilas Filipa w gondoli??
a ja na widok buzza dostaje bialej goraczki :-( nie sprzedalam go jednak, baba sie rozmyslila, zawracala mi dupe w ta i spowrotem i w koncu nie przyjechala po niego i najchetniej wywalilabym go na smietnik jestem taka zla....Ja Vincetna wozilam w gondoli do wczesnego maja bo pozniej juz sie nie miescil czyli okolo 3.5 miesiaca a w bugaboo miescil sie jeszcze dlugo i z powodzeniem. Postaram sie go na czesci sprzedac tylko nie chce mi sie tymi *******ami zajmowac....Mysle ze kolor apple bardziej pasuje do capri niz do sulphur ktory mam, zrobilam blad z tymi kolorami bo na zywo nie widzialam jakie naprawde sa. Ciesze sie Sofik ze ty jestes zadowolona bo ja juz w tym czasie kiedy moj maly mial tyle co Fifi to nienawidzilam tego wozka.
Jesli chodzi o QuickSmart jest wiele sprzecznych opini i ja go nie lubie, osobiscie bym go nie polecala. Jest tyle fajnych wozeczkow....dlaczego akurat ten??? :-)
Pati az tak zle reagujesz na buzza...a czemu sie baba rozmyslila??A na zdjeciach ladnie sie prezenttowala siedzisko apple z sulphur...to ile bys chciala za to xl siedzenie??kurcze skoro Ty wozilas Vincenta tylko 3,5mca w gondoli to chyba sobie K nie powoze az do kwietnia w gondolce:-(bo przeciez on to jest olbrzym....a ten Quick smart jakas tak mi sie podoba chodz nie tak w 100%
to jakie polecasz wozeczki jako spacerowki tak do 7-8kg...
znalazlam cos takiego WÓZEK OCHRANIACZ+FOLIA +TORBA+BARIERKA jak QUINNY (871951432) - Aukcje internetowe Allegro i Wózek spacerowy MAGIC 3 ESPIRO 2010 - KURIER 0zł (873476185) - Aukcje internetowe Allegro i jak wygladaja te bugstery??
Gie-oska czuje sie troszke lepiej niz np w swieta.Mam nadzieje cicha ze okres mega mdlosci minal.Sie zobaczy.Mam tylko kamien w zaladku hehe Co nie zjem to czuje sie jakbym olow polknela.Ble..
to dobrze ze juz lepiej sie czujesz..oby mdlosci juz nie wrocily...ja tez mialam mdlosci przez pare dni
gastone, ja gratuluję zafosolkowania, bo ja nie na czasie :tak:

Sofik, moja Ada dzis kończy 10 m-cy :-D

Kurcze jak to jest że jednych oczekiwania spełnia buzz a innych nie?? Z czego to wynika kurcze, sama nie wiem.
wszystkiego najlepszego dla Ady z okazji 10mcy ale ten czas leci:-)i faktycznie ciekawe czemu jednym buzzy pasuja a innym nie??Eve Ty tez planujesz jakis nowy wozio kupic??

Hej mamunie.
Kurcze ja ten jakos niemam czasu przeczytac wszsytkiego na zamknietym.Dziewczyny strasznie duzo produkuja..
Gie-oska ty juz myslisz o kupnie nastepnego wozia?Ja to wogole siedze i ogladam choc nie zamierzam nic juz raczej kupowac.4 mi wystarcza w zupelnosci.No ale ogladac,pozanwac nie zaszkodzi.
Co do buzza to ja go wciaz lubie,ale nie zamierzam oprocz kolka terenowego go jednak u[iekszac bo jam zakochana w swoim slalomie jestem.

Hej mamunie.
Kurcze ja ten jakos niemam czasu przeczytac wszsytkiego na zamknietym.Dziewczyny strasznie duzo produkuja..
Gie-oska ty juz myslisz o kupnie nastepnego wozia?Ja to wogole siedze i ogladam choc nie zamierzam nic juz raczej kupowac.4 mi wystarcza w zupelnosci.No ale ogladac,pozanwac nie zaszkodzi.
Co do buzza to ja go wciaz lubie,ale nie zamierzam oprocz kolka terenowego go jednak u[iekszac bo jam zakochana w swoim slalomie jestem.
Kochana ja tez tylko ogladam narazie ale nie ukrywam ze jakas lekka spacerowka tez bylaby mile widzialna:-)A ty jus ie zdecydowalas czy do slaloma kupujesz gondole??

Sofik kiedys dawala fajna spacerowke chyba mamas and papas ale nie moge jej znalezc:-(

Ostatnia edycja:

ja poprostu nie mam duzych wymagan... jak pawiki:-p

Wszytskeigo Najlepszego dla Ady !!!!!

gie-oska m&p hmmm? nieprzypomniam sobie chyba ze z moja pamiecia cos nie tak:confused::confused:

Co do 2 wozka chyba kupie na wiosne jaka spacerowke ale jaka to nie wiem...
Ale napewno sie was doradze, wiem ze bylo duzo pisania o spacerowkach ale ja juz nic nie pamiatam
jak mi sie njabardziej podoba too I'coo pluto tylko ze u nas ich nie ma :dry:
Poczekam zobaczmy!!!

Wstawiac spacerowki jakie wam sie podobaja , poogladm Sobie i zapisze!!!

gie-oska m&p hmmm? nieprzypomniam sobie chyba ze z moja pamiecia cos nie tak:confused::confused:

Co do 2 wozka chyba kupie na wiosne jaka spacerowke ale jaka to nie wiem...
Ale napewno sie was doradze, wiem ze bylo duzo pisania o spacerowkach ale ja juz nic nie pamiatam
jak mi sie njabardziej podoba too I'coo pluto tylko ze u nas ich nie ma :dry:
Poczekam zobaczmy!!!

Wstawiac spacerowki jakie wam sie podobaja , poogladm Sobie i zapisze!!!
Kasiu dawalas jakis wozek nie dam sobie glowy uciac ze to byl m&p ale pisalas ze Twoja kolezanka chyba z Golwey taki ma...on mial takie smieszne kolka sprzodu...ale to chyba byl m&p....i nie byl tani...mi tez sie pluto podoba:-)
i taki Petite Star Zia Sky Blue Stroller - Free Transit Bag* : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Mój typ: Jane Carrera Aniversario. wyjachałam dziś swoim bolidem na ten śnieg i wiecie co, szlag trafiają te wszystkie ploty o tym że to wózek w typie parasolki nie sprawdza się w takich warunkach. A właśnie, że mój się sprawdza :-D Polecam :tak:

A czy planuje zakupić coś innego - pewnie że tak, ale zobaczymy co :-)

reklama
Kochana ja tez tylko ogladam narazie ale nie ukrywam ze jakas lekka spacerowka tez bylaby mile widzialna:-)A ty jus ie zdecydowalas czy do slaloma kupujesz gondole??

Sofik kiedys dawala fajna spacerowke chyba mamas and papas ale nie moge jej znalezc:-(
Ja gondole mialam kupic od kolezanki ale nie musze bo kolezanka mi ja pozyczy poprostu bo planuje jeszcze jedno dziecie.A ja zaoszczedze;-)
Kasiu dawalas jakis wozek nie dam sobie glowy uciac ze to byl m&p ale pisalas ze Twoja kolezanka chyba z Golwey taki ma...on mial takie smieszne kolka sprzodu...ale to chyba byl m&p....i nie byl tani...mi tez sie pluto podoba:-)
i taki Petite Star Zia Sky Blue Stroller - Free Transit Bag* : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

Mnie sie tez podoba petit zia:tak:

Do góry