a ja na widok buzza dostaje bialej goraczki :-( nie sprzedalam go jednak, baba sie rozmyslila, zawracala mi dupe w ta i spowrotem i w koncu nie przyjechala po niego i najchetniej wywalilabym go na smietnik jestem taka zla....Ja Vincetna wozilam w gondoli do wczesnego maja bo pozniej juz sie nie miescil czyli okolo 3.5 miesiaca a w bugaboo miescil sie jeszcze dlugo i z powodzeniem. Postaram sie go na czesci sprzedac tylko nie chce mi sie tymi *******ami zajmowac....Mysle ze kolor apple bardziej pasuje do capri niz do sulphur ktory mam, zrobilam blad z tymi kolorami bo na zywo nie widzialam jakie naprawde sa. Ciesze sie Sofik ze ty jestes zadowolona bo ja juz w tym czasie kiedy moj maly mial tyle co Fifi to nienawidzilam tego wozka.
Jesli chodzi o QuickSmart jest wiele sprzecznych opini i ja go nie lubie, osobiscie bym go nie polecala. Jest tyle fajnych wozeczkow....dlaczego akurat ten??? :-)
Jesli chodzi o QuickSmart jest wiele sprzecznych opini i ja go nie lubie, osobiscie bym go nie polecala. Jest tyle fajnych wozeczkow....dlaczego akurat ten??? :-)