reklama
tutaj jest watek zamkniety Forum BabyBoom - plotki wozkowo-kolezenskie a u gory lista dziewczyn :-)
Ja również mam taką nadzieję, że wózeczek będzie mi służył dłużej niż mi się wydaje i raczej nie dopuszczam takich myśli do siebie, że jednak może byc coś z nim nie tak :-) A co do dzidziusia to dzisiaj byłam na ktg i wszystko jest w porządku ale dzidzia nadal ułożona miednicowo jeszcze idę ponownie w czwartek i wtedy się już okaże na 100% czy 10 stycznia ta cesarka będzie czy nie... Chciałabym już miec ją za sobą - tak strasznie się boję...:-(
Jeszcze raz dziewczynki dziękuje za poświęcenie chwili uwagi na przeczytanie mojego posta i liczne odpowiedzi na priv i w topicu Dobrze jest wiedziec, że można na Was liczyc a posty nie pozostają bez odpowiedzi ;-)
Dziecie pewnie już się nie przekręci . Sama jestem po CC z tego powodu i nie jest tak strasznie więc głowa do góry .. Nie jest strasznie do tego stopnia że teraz sama z własnej nieprzymuszonej woli poszłabym na CC
na allegro sa takie kola terenowe...dziwne ze w Irl nie sprzedaja a w Anglii patrzylas??O prosze watek odzywa hih Ja mam taki sentyment do tego watku..
O wozkach chyba mozemy pogadac tutaj?
Pawimi trzymaj dla mnie kolo terenowe,pamietaj!A wiesz ze u nas w irl nie mozna go kupic? Zaden sklep nie sprowadza,zaden internetowy nie sprzedaje.Na ebayu jeszcze nie trafilam.
Pati a Ty co buzza na czesci sprzedajesz/rozdajesz??co jeszcze Ci z niego zostalo??mnie interesuje siedzisko xl ale nie wiem czy bedzie do koloru capri pasowac??to juz buzza nie uzywasz w ogole??no widzisz moja droga...trzymam i pamietam, prawie nowka uzyta chyba ze 3 razy gora!
dziewczyny nie wiem czy cos bylo o tym wozku...co o nim myslicie QUICK SMART - lekki, zwrotny - IDEALNY NA SPACERY (871961389) - Aukcje internetowe Allegro
aha co do buzza to Kacper juz ledwo sie miesci w gondoli a ma dopiero 1,5mca....ale zamierzam go wozic do marca-kwietnia w gondolcewlasnie sie dowiedzialam ze nie beda nam zrywac kafelek w lazience bo oczywiscie wspaniali polscy budowlancy skopali robote i z naszej lazienki cos zalwealo laienke sasiada nizej...i mieli rozwalac cala nasza lazienke aby znalezc przyczyne ale okazalo sie ze za duzo gruzu i innych swinstw nawrzucali do kanalizacji i przez to sie lalo do sasiada..ale juz to naprawili
Ostatnia edycja:
Ja prawdopodobnie tez teraz z wlasnej nie przymuszonej woli pojde.;-)Dziecie pewnie już się nie przekręci . Sama jestem po CC z tego powodu i nie jest tak strasznie więc głowa do góry .. Nie jest strasznie do tego stopnia że teraz sama z własnej nieprzymuszonej woli poszłabym na CC
na allegro sa takie kola terenowe...dziwne ze w Irl nie sprzedaja a w Anglii patrzylas??
Pati a Ty co buzza na czesci sprzedajesz/rozdajesz??co jeszcze Ci z niego zostalo??mnie interesuje siedzisko xl ale nie wiem czy bedzie do koloru capri pasowac??to juz buzza nie uzywasz w ogole??
dziewczyny nie wiem czy cos bylo o tym wozku...co o nim myslicie QUICK SMART - lekki, zwrotny - IDEALNY NA SPACERY (871961389) - Aukcje internetowe Allegro
aha co do buzza to Kacper juz ledwo sie miesci w gondoli a ma dopiero 1,5mca....ale zamierzam go wozic do marca-kwietnia w gondolcewlasnie sie dowiedzialam ze nie beda nam zrywac kafelek w lazience bo oczywiscie wspaniali polscy budowlancy skopali robote i z naszej lazienki cos zalwealo laienke sasiada nizej...i mieli rozwalac cala nasza lazienke aby znalezc przyczyne ale okazalo sie ze za duzo gruzu i innych swinstw nawrzucali do kanalizacji i przez to sie lalo do sasiada..ale juz to naprawili
Kochana to ty nie wiesz ze Pawimi buuza juz opchnela? I z tego co pamietam to chyba wlasnie ma siedzisko xl jeszcze.
no co Ty piszesz..jestem w szoku jakto opchnela kiedy komu??nie wiem ze sprzedala moze pisala na zamknietym o tym ale ja nie mam kiedy przeczytac wszystkiego ani byc na bierzaco...oj Pati jak moglas buzza sprzedac!!!Kochana to ty nie wiesz ze Pawimi buuza juz opchnela? I z tego co pamietam to chyba wlasnie ma siedzisko xl jeszcze.
Gastone a Ty jak sie czujesz??
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie TU!!
Na zamknietym watku sie nie udzielam bo nie mam kiedy wogole piszac...
Moj buzzz jezdzi i jestem mega zadowolona z niego:-)
Ale na wiosne chce kupic nowy -ale co z tego wyjdzie nie wiem ...
Gie-oska rany kacperek am juz 1,5 m ale ten czas lecji szybko a mOj Fi za 4 dni skonczy 10 m-ce ...
gastone wkoncu zafasolkowana a dopiero miala 254 dni do starania sie... pamieta to jak Dzis...
miłego Dnia dziewczynki
Na zamknietym watku sie nie udzielam bo nie mam kiedy wogole piszac...
Moj buzzz jezdzi i jestem mega zadowolona z niego:-)
Ale na wiosne chce kupic nowy -ale co z tego wyjdzie nie wiem ...
Gie-oska rany kacperek am juz 1,5 m ale ten czas lecji szybko a mOj Fi za 4 dni skonczy 10 m-ce ...
gastone wkoncu zafasolkowana a dopiero miala 254 dni do starania sie... pamieta to jak Dzis...
miłego Dnia dziewczynki