reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Ja również mam taką nadzieję, że wózeczek będzie mi służył dłużej niż mi się wydaje i raczej nie dopuszczam takich myśli do siebie, że jednak może byc coś z nim nie tak :-) A co do dzidziusia to dzisiaj byłam na ktg i wszystko jest w porządku ale dzidzia nadal ułożona miednicowo jeszcze idę ponownie w czwartek i wtedy się już okaże na 100% czy 10 stycznia ta cesarka będzie czy nie... Chciałabym już miec ją za sobą - tak strasznie się boję...:-(

Jeszcze raz dziewczynki dziękuje za poświęcenie chwili uwagi na przeczytanie mojego posta i liczne odpowiedzi na priv i w topicu :happy2: Dobrze jest wiedziec, że można na Was liczyc a posty nie pozostają bez odpowiedzi ;-)

Dziecie pewnie już się nie przekręci . Sama jestem po CC z tego powodu i nie jest tak strasznie więc głowa do góry .. Nie jest strasznie do tego stopnia że teraz sama z własnej nieprzymuszonej woli poszłabym na CC:-D

a mnie by nikt nie zmusil isc do szpitala dziecko rodzic a co dopiero cesarke zrobic, wolalabym chyba do jakiejs czarownicy sie udac hahahaha

O prosze watek odzywa hih Ja mam taki sentyment do tego watku..
O wozkach chyba mozemy pogadac tutaj?
Pawimi trzymaj dla mnie kolo terenowe,pamietaj!A wiesz ze u nas w irl nie mozna go kupic? Zaden sklep nie sprowadza,zaden internetowy nie sprzedaje.Na ebayu jeszcze nie trafilam.
na allegro sa takie kola terenowe...dziwne ze w Irl nie sprzedaja a w Anglii patrzylas??
no widzisz moja droga...trzymam i pamietam, prawie nowka uzyta chyba ze 3 razy gora!
Pati a Ty co buzza na czesci sprzedajesz/rozdajesz??co jeszcze Ci z niego zostalo??mnie interesuje siedzisko xl ale nie wiem czy bedzie do koloru capri pasowac??to juz buzza nie uzywasz w ogole??

dziewczyny nie wiem czy cos bylo o tym wozku...co o nim myslicie QUICK SMART - lekki, zwrotny - IDEALNY NA SPACERY (871961389) - Aukcje internetowe Allegro

aha co do buzza to Kacper juz ledwo sie miesci w gondoli a ma dopiero 1,5mca....ale zamierzam go wozic do marca-kwietnia w gondolcewlasnie sie dowiedzialam ze nie beda nam zrywac kafelek w lazience bo oczywiscie wspaniali polscy budowlancy skopali robote i z naszej lazienki cos zalwealo laienke sasiada nizej...i mieli rozwalac cala nasza lazienke aby znalezc przyczyne ale okazalo sie ze za duzo gruzu i innych swinstw nawrzucali do kanalizacji i przez to sie lalo do sasiada..ale juz to naprawili

Ostatnia edycja:
Dziecie pewnie już się nie przekręci . Sama jestem po CC z tego powodu i nie jest tak strasznie więc głowa do góry .. Nie jest strasznie do tego stopnia że teraz sama z własnej nieprzymuszonej woli poszłabym na CC:-D
Ja prawdopodobnie tez teraz z wlasnej nie przymuszonej woli pojde.;-)
na allegro sa takie kola terenowe...dziwne ze w Irl nie sprzedaja a w Anglii patrzylas??

Pati a Ty co buzza na czesci sprzedajesz/rozdajesz??co jeszcze Ci z niego zostalo??mnie interesuje siedzisko xl ale nie wiem czy bedzie do koloru capri pasowac??to juz buzza nie uzywasz w ogole??

dziewczyny nie wiem czy cos bylo o tym wozku...co o nim myslicie QUICK SMART - lekki, zwrotny - IDEALNY NA SPACERY (871961389) - Aukcje internetowe Allegro

aha co do buzza to Kacper juz ledwo sie miesci w gondoli a ma dopiero 1,5mca....ale zamierzam go wozic do marca-kwietnia w gondolcewlasnie sie dowiedzialam ze nie beda nam zrywac kafelek w lazience bo oczywiscie wspaniali polscy budowlancy skopali robote i z naszej lazienki cos zalwealo laienke sasiada nizej...i mieli rozwalac cala nasza lazienke aby znalezc przyczyne ale okazalo sie ze za duzo gruzu i innych swinstw nawrzucali do kanalizacji i przez to sie lalo do sasiada..ale juz to naprawili

Kochana to ty nie wiesz ze Pawimi buuza juz opchnela? I z tego co pamietam to chyba wlasnie ma siedzisko xl:confused: jeszcze.

Kochana to ty nie wiesz ze Pawimi buuza juz opchnela? I z tego co pamietam to chyba wlasnie ma siedzisko xl:confused: jeszcze.
no co Ty piszesz..jestem w szoku jakto opchnela kiedy komu??nie wiem ze sprzedala moze pisala na zamknietym o tym ale ja nie mam kiedy przeczytac wszystkiego ani byc na bierzaco...oj Pati jak moglas buzza sprzedac!!!

Gastone a Ty jak sie czujesz??

reklama
Witam sie TU!!
Na zamknietym watku sie nie udzielam bo nie mam kiedy wogole piszac...

Moj buzzz jezdzi i jestem mega zadowolona z niego:-)
Ale na wiosne chce kupic nowy -ale co z tego wyjdzie nie wiem ...

Gie-oska rany kacperek am juz 1,5 m ale ten czas lecji szybko :szok: a mOj Fi za 4 dni skonczy 10 m-ce ...

gastone wkoncu zafasolkowana a dopiero miala 254 dni do starania sie... pamieta to jak Dzis...

miłego Dnia dziewczynki

Do góry