reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

justysia zamknelysmy nasze prywatne przyjacielskie pogaduszki przed bezczelnymi podgladaczami ale temat wozkowy istnieje :-) po porade mozesz zawsze do nas uderzyc ...

reklama
mam nadzieje zonda ze ci buzz bedzie sluzyl i przez te pierwsze miesiace bedziesz zadowolona bo ja w miare tez bylam, dopiero pozniej zaczely sie problemy i zaczelam miec inna opinie o tym wozeczku niz na poczatku. No ale przed toba dobre kilka miesiecy wiec ciesz sie swoim zakupem a przede wszystkim daj znac jak urodzi sie dzidzius.
Ja również mam taką nadzieję, że wózeczek będzie mi służył dłużej niż mi się wydaje i raczej nie dopuszczam takich myśli do siebie, że jednak może byc coś z nim nie tak :-) A co do dzidziusia to dzisiaj byłam na ktg i wszystko jest w porządku ale dzidzia nadal ułożona miednicowo jeszcze idę ponownie w czwartek i wtedy się już okaże na 100% czy 10 stycznia ta cesarka będzie czy nie... Chciałabym już miec ją za sobą - tak strasznie się boję...:-(

Jeszcze raz dziewczynki dziękuje za poświęcenie chwili uwagi na przeczytanie mojego posta i liczne odpowiedzi na priv i w topicu :happy2: Dobrze jest wiedziec, że można na Was liczyc a posty nie pozostają bez odpowiedzi ;-)

zonda - powodzenie zycze i trzymam kciuki zebys szczesliwie dotrwala momentu kiedy bedziesz trzymac swoje malenstwo na rekach, a co do porad to zawsze sluzymy w miare mozliwosci i wiedzy:-)

O mój boże co tu się dzieje :szok: Oddział Zamknięty, to w sumie bardzo dobre rozwiązanie dla wścibskich podglądaczy :tak:
Pawimi, podałas linka do tego wózeczka baby planet i już mi coś w główce zaświtało czy by może nie nabyć na lato albo jakiegoś bugstera czy jak :-D Masakra, wózko-mania.

A tak poza tym to sporo się u nas działo, Ada zapadła mi na uszy a ja sama miała grype żołądkową i Święta takie własnie były, Sylwek też. Dlatego nie miałam weny zaglądać i pisać.

Eve81 - no wlasnie zastanawialam sie gdzie to zniknelas bo do ciebie tez zaproszenie poszlo na OZ ale pewnie wygaslo smiercia naturalna skoro nie zagladalas....jak chcesz do nas dolaczyc to ci podesle na priva :-)

reklama
Do góry