reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
to dobrze bo juz sie balam hehehe
Ja również mam taką nadzieję, że wózeczek będzie mi służył dłużej niż mi się wydaje i raczej nie dopuszczam takich myśli do siebie, że jednak może byc coś z nim nie tak :-) A co do dzidziusia to dzisiaj byłam na ktg i wszystko jest w porządku ale dzidzia nadal ułożona miednicowo jeszcze idę ponownie w czwartek i wtedy się już okaże na 100% czy 10 stycznia ta cesarka będzie czy nie... Chciałabym już miec ją za sobą - tak strasznie się boję...:-(mam nadzieje zonda ze ci buzz bedzie sluzyl i przez te pierwsze miesiace bedziesz zadowolona bo ja w miare tez bylam, dopiero pozniej zaczely sie problemy i zaczelam miec inna opinie o tym wozeczku niz na poczatku. No ale przed toba dobre kilka miesiecy wiec ciesz sie swoim zakupem a przede wszystkim daj znac jak urodzi sie dzidzius.
Jeszcze raz dziewczynki dziękuje za poświęcenie chwili uwagi na przeczytanie mojego posta i liczne odpowiedzi na priv i w topicu Dobrze jest wiedziec, że można na Was liczyc a posty nie pozostają bez odpowiedzi ;-)
O mój boże co tu się dzieje Oddział Zamknięty, to w sumie bardzo dobre rozwiązanie dla wścibskich podglądaczy
Pawimi, podałas linka do tego wózeczka baby planet i już mi coś w główce zaświtało czy by może nie nabyć na lato albo jakiegoś bugstera czy jak Masakra, wózko-mania.
A tak poza tym to sporo się u nas działo, Ada zapadła mi na uszy a ja sama miała grype żołądkową i Święta takie własnie były, Sylwek też. Dlatego nie miałam weny zaglądać i pisać.
Pawimi, podałas linka do tego wózeczka baby planet i już mi coś w główce zaświtało czy by może nie nabyć na lato albo jakiegoś bugstera czy jak Masakra, wózko-mania.
A tak poza tym to sporo się u nas działo, Ada zapadła mi na uszy a ja sama miała grype żołądkową i Święta takie własnie były, Sylwek też. Dlatego nie miałam weny zaglądać i pisać.
prosze bardzo...no i informuje ze troche nowych kolezanek nam przybylopawimi, już dołączyłam Fajnie że o mnie pamiętałaś
reklama