reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

my juz po wizycie z malym ok wazy juz 4995gr i teraz musimy isc na standardowe usg bioderek tylko nie ma mozliwosci dostac sie panstwowo na taie cos masakra poprostu wrrr:wściekła/y:

Pati kochana ja tez nie mam jeszcze chcoinki ale w tyg juz bede miec tylko ze bedzie mala raczej:-( taka prawdziwa duza bede miec za rok u siebie...poza tym moi rodzice jako ze maja dobre serduszka wzieli sobie dwa koty ze schroniska i te koty strasznie sie rozkrecily tzn rozrabiaja i sa obawy ze choinke zalatwia:-(wiec nie wiem ile bedziemymiec choinke w tym roku:-)

reklama
Przy takim pchaczu Szymek nauczył sie chodzic miałam od kolezanki pożyczony . Zabawka super i ma fajne te melodyjki . Młody nawet jak juz chodził to się nia bawił . Z tej firmy mam jeszcze taka kule do raczkowania tez fajna była .

Jutro mam USG trzymajcie kciuki żeby moje dziecie się pokazało.

trzymam kciuki Kochana

mój od razu co miał to pokazał hehe
zreszta cała ciąże wisiał głowa w dół jak nietoperz i pokazywał jajka:-D

a powiedz mi co to te kule bo mój nie chce raczkować to moze mu pomogę;-):laugh2: a pierwsze słysze o takim wynalazku ???

szukałam tych kul i znalazłam tez takie cuś, myslicie że było by fajne takie mieć ???
Dmuchana tuba Cotoons Smoby 12m+ RACZKOWANIE (828826351) - Aukcje internetowe Allegro

albo takie:
PEŁZAK FISHER PRICE DO RACZKOWANIA NOWY!!! (847307187) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
i nie pochwaliłam wam sie, że moja Emcia, ma juz dwa ząbki, oto dowód, troche malo widoczne, bo ciągle tym językiem mamlała ;-)
100_5185.JPG

uwielbiam takie bezzębne istotki z maleńkimi białymi kreseczkami ;)

cudna jest...ja chcę jeszcze mieć córeczkę :tak:

gosia niestety nie znam tych mat z Ikea ale moze inne dziewczyny cos poradza?
monia emka ma boskie zabki haha :-) to juz ma czym gryzc na swieta ;-)
sikorka ja pchacza kupilam malemu jak mial 8 miesiecy i krotko go uzywal bo zaraz zaczal chodzic a pchacz stal w kacie bezuzytecznie ...wiec moze jednak wczesniej mu kup a nie jak planowalas za 3-4 miesiace?

hej mamusie.Kurcze mozecie tak po krotce wyjasnic o co chodzi z jakimis francuskami innymi forami i jakimis *******ami?Czytam i za cholere niemoge pojac o co chodzi.Moze wtajemniczycie nas tak w pigulce?

kac vegas, narzeczony mimo woli i surogaci ;)
Widzialam ostatnio wszystkie 3.Kac wegas mi sie podobal:-D
Vincent dostanie elmo gadajace takie duze,ewentualnie lyzwy jeszcze a Oliver ksiazki, jakies gry planszowe, moze cos z fajnego ciucha bo juz mam dosc tych gratow wszedzie:-(
Kupilismy jakis czas takiego gadajacego i spiewajacego elmo Maxowi bo nie chial od polki odejsc.Wcisnal go gdzies tak skutecznie ze nie moge go znalesc!Normalnie go wcielo:szok:

A ja Mankowi dla odmiany zakupilam zamiast kolejnego auta,kupilam taki duzy domek.On sie ostatno lubi bawic ludzikami,zwierzatkami.Ten domek jest fajny,ma dzwonek i pies szczeka,ma kuchnie,kibelek wszystko co potrzebne do zabawy w dom.Jest tam tez rodzinka z psem wiec bedzie miala przednia zabawe.Do tego kupilismy fajny duzy samolot i do niego autobus .
Tato chce jeszcze kupic jakis tor samochodowy.Mezowi kupilam kolejny zegarek heheh

sikorka ja pchacza kupilam malemu jak mial 8 miesiecy i krotko go uzywal bo zaraz zaczal chodzic a pchacz stal w kacie bezuzytecznie ...wiec moze jednak wczesniej mu kup a nie jak planowalas za 3-4 miesiace?

ale On jeszcze nawet nie raczkuje a cóż dopiero mówić o staniu:eek:
od początku było wiadomo że bedzie rozwijał się wolniej przy swojej asymetrii i wzmoż. napięciu - choć już do poradni rehab. chodzimy tylko na kontrolę
na razie turla się jak dziki:-p

reklama
Do góry