reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Ostatnia edycja:
Ej Sikor o co chodzi na CM do Ciebie?? Że chyba fora pomyliłaś?? Ja nie w temacie wytłumacz m w skrócie:-)

Przecież wszem i wobec wiadomo że mam kosę z Miss Francja-Elegancja:-D
Nudzi jej sie na tym zadupiu to węszy znowu jakiś burdel ale tym razem nie dam się w to wciągnąć:no:
niech do innych pier...li swoje wieczne żale i bal, bla, bla

swoją drogą mogłaby zmienić płytę bo cuś jej się zacieło, w mózgu:szok::-D:-D

prawda jest taka że żal dupsko ściska bo pamiętasz że z pawimi tez miała wojnę - że się skumałyśmy tutaj wszystkie - czyli faktycznie mamy szpiega PODCZYTYWACZA:crazy::rofl2:
francuski wywiad śmiga i ma sie dobrze, jak za czasów II wś:-)

sikorek ...zostałaś pogoniona czy jak :rofl2:?

najwidoczniej:-):-):-)
wiec żeby pogadać z madzią będę musiała juz tylko przez gadulca:sorry:

swoja drogą ciekawi mnie Wasza reakcja jakby Frogowa walnęła posta u nas hehe:-p
ja przynajmniej jawnie sobie na CM piszę a inny z partyzanta nas podczytują hihi

a jak chce zakładać forum prywatne to proszę na gazecie.pl jest wachlarz możliwości:laugh2:

izus swoja droga to też miałaś z ekipką kiedyś starcie, yo
ale się uśmiałam czytając tamte pościki na wątku pościelowym:laugh2:

no moja Drogie my tu gadu gadu o francuskich płazach a ja muszę dziecie moje utulić do snu bo mi znowu kwili:zawstydzona/y::-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
watek z koldrami byl faktycznie interesujaco ubarwiony i tez pamietam sie niezle ubawilam sledzac jego dzieje:-D:-D:-D

gieoska podpisze sie pod tym co juz dziewczyny wczesniej powiedzialy...za pozno na ta kolyske, moje dzieci srednio wyrastaly ze swoich w okolicach 3-4 miesiecy a Kacper jest znacznie wiekszy niz moje dzieciaki byly. Mata edukacyjna natomiast jest zdecydowanie hitem. Poobnie jak krzeselko do karmienia bez ktorego nie wyobrazam sobie funkcjonowania z maluchem juz jedzacym stale pokarmy. Smoczki ci kupilam i wrzuce poczta lotnicza bo tej duzej paczki to jeszcze nie mam gotowej, jestem na etapie kompletowania i to sa wieksze juz ciuszki wiec myslalam dopiero po nowym roku ja wyslac. Macie juz internet na stale? bo widuje K. na gadulcu ze juz w miare stale jest dostepny....no i jak mieszkanie? w koncu nie wiem nawet czy sie przeprowadziliscie juz?

sikor zawsze mozesz Madzie zaprosic do nas skoro tak lubisz z nia pogadac ;-)
Ciekawa jestem reakcji gdybym posta wiadomo na jakim watku odwalila:rofl2: wywiad francuski przezyl by prawdziwe zalamanie na froncie :-D:-D:-D

sikor zawsze mozesz Madzie zaprosic do nas skoro tak lubisz z nia pogadac ;-)

jak będzie miała ochote to sama nas znajdzie, przecież juz wszyscy wiedza na jakim forum odbywa sie sabat czarownic, prawda:tak::-D
a jak się wie że BB to użytkownika znaleźć to mały pikuś

ale spokojnie zostają jeszcze komunikatory a jak wiadomo to bardziej dyskretny sposób konwersacji w sieci:tak:

poza tym na na mamacafe piszę codziennie z fajnymi laskami na innym wątku więc moja obecność tam jest obowiązkowa:happy:

reszta jak to kiedyś ktoś napisał "niech kula dropsa":rofl2::rofl2::-D

puk puk jest tu kto?

Sikornika widzę, a Pawimi pewnie chrapie :tak:
wiecie co dla mnie jest żenujące to co dzieje się na MC a w zasadzie z jedną póki co osobą...tak się zastanawiam - nie mają ludzie innych problemów? cholera jaki cel, jaki sens w tym? chciałabym to zrozumieć:cool:, bo jakoś mój mózg nie ogarnia takich akcji :-D to nawet nie jest śmieszne, to jest żenada jakaś....
jakby mnie nikt nie kochał, nie miałabym do kogo "gęby" otworzyć to chyba bym tak robiła ...chociaż nie!!!! nigdy w życiu...
wątek pościelowy to już historia - kolejna żenująca akcja, moje pierwsze starcie:rofl2:

Julek w przedszkolu - ma dzisiaj Mikołaja, odbieram go po obiedzie. Wczoraj do 1szej w nocy siedziałam i głowę nabijałam internetową wiedzą nt. mukowiscydozy :crazy:, cholera mam nadzieję, że to nie to...
Sikornik jak Jonek i jego kły? wiesz u nas pierwsze zęby przechodził Julek ciężko (nie spał po nocach) za to te trzonowe bardzo łagodnie, może u was też tak będzie.
A jak z twoją pracą? od listopada działasz?

dzień dobry Izuś:-)

a wiesz co?
machnąć na to ręką i iść dalej
mnie to na początku bawiła a teraz to już olewka ciepłym moczem
bo wiesz mozna tak do usranej śmierci, a są ważniejsze sprawy haha:-D

no dziś nie wytrzymałam i wzięłam Małego do siebie i tak spaliśmy przytuleni
było kilka pobudek ale w sumie nie narzekam
no może problem tkwi w tym że jak on płacze i już go ululam to jak na złość mi ciężko z tych nerwów zasnąć:confused2:

zresztą od usypiania jest Radek on to ma anielska cierpliwość:tak:
ale powiem Ci że ja w tej buzi jeszcze nic nie widzę
i nie wiem ile to potrwa

pocieszyłaś mnie bo ja się bałam że przy takim starcie to przy trzonowych bezsenność murowana,
a tu może być róznie;-)

a jak Wasze zołądkowe przeboje?

reklama
A jak z twoją pracą? od listopada działasz?

jeszcze tylko tydzień pracy i mam wolne:-)
20-go wyjeżdżam do Piły do rodziców już
Radek zostaje bo wyobraź sobie że pracuje w Wigilie i to od 18-tej :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
smutno mi trochę ale przyjedzie do nas 25-go

jeszcze mam 3 prace maturalne do oddania moim byłym uczniom z praktyk wiec mi kasa wpadnie:-)
czepiam się czego mogę, ja nie jestem stworzona do siedzenia tylko w domu
jakoś to staram się pogodzić:zawstydzona/y:

myśle o tym żeby do czasu powrotu we wrześniu do pracy wziąć jakiegoś dzidziusie do siebie "na przechowanie":tak:

Do góry