reklama
wlasnie z informacji ktore zostaly mi przekazane wynika ze tak haha:-) rzekomo ze forum pomylila ale dziecinada, no serio, myslalam ze forum to miejsce publiczne a nie jakies sekciarstwo;-)sikorek ...zostałaś pogoniona czy jak ?
wiesz, coraz bardziej mnie zaskakuja coraz to nowsze i niekonczace sie historie w tym temacie az nie chce mi sie juz tego komentowac bo szkoda czasu....no to jaja niezłe
A tutaj cos nowego...zapraszam do dzielenia sie i nie wstydzcie sie :-) wiem ze juz wiekszosc z nas ma choineczki poubierane i chetnie je wszystkie tu zobaczymy https://www.babyboom.pl/forum/plotk...asze-choineczki-i-dekoracje-swiateczne-34757/
Ostatnia edycja:
sikornik
hardcore'owa mamuśka
Ej Sikor o co chodzi na CM do Ciebie?? Że chyba fora pomyliłaś?? Ja nie w temacie wytłumacz m w skrócie:-)
Przecież wszem i wobec wiadomo że mam kosę z Miss Francja-Elegancja
Nudzi jej sie na tym zadupiu to węszy znowu jakiś burdel ale tym razem nie dam się w to wciągnąć
niech do innych pier...li swoje wieczne żale i bal, bla, bla
swoją drogą mogłaby zmienić płytę bo cuś jej się zacieło, w mózgu
prawda jest taka że żal dupsko ściska bo pamiętasz że z pawimi tez miała wojnę - że się skumałyśmy tutaj wszystkie - czyli faktycznie mamy szpiega PODCZYTYWACZA
francuski wywiad śmiga i ma sie dobrze, jak za czasów II wś:-)
sikorek ...zostałaś pogoniona czy jak ?
najwidoczniej:-):-):-)
wiec żeby pogadać z madzią będę musiała juz tylko przez gadulca
swoja drogą ciekawi mnie Wasza reakcja jakby Frogowa walnęła posta u nas hehe
ja przynajmniej jawnie sobie na CM piszę a inny z partyzanta nas podczytują hihi
a jak chce zakładać forum prywatne to proszę na gazecie.pl jest wachlarz możliwości
izus swoja droga to też miałaś z ekipką kiedyś starcie, yo
ale się uśmiałam czytając tamte pościki na wątku pościelowym
no moja Drogie my tu gadu gadu o francuskich płazach a ja muszę dziecie moje utulić do snu bo mi znowu kwili:-(
Ostatnio edytowane przez moderatora:
watek z koldrami byl faktycznie interesujaco ubarwiony i tez pamietam sie niezle ubawilam sledzac jego dzieje
gieoska podpisze sie pod tym co juz dziewczyny wczesniej powiedzialy...za pozno na ta kolyske, moje dzieci srednio wyrastaly ze swoich w okolicach 3-4 miesiecy a Kacper jest znacznie wiekszy niz moje dzieciaki byly. Mata edukacyjna natomiast jest zdecydowanie hitem. Poobnie jak krzeselko do karmienia bez ktorego nie wyobrazam sobie funkcjonowania z maluchem juz jedzacym stale pokarmy. Smoczki ci kupilam i wrzuce poczta lotnicza bo tej duzej paczki to jeszcze nie mam gotowej, jestem na etapie kompletowania i to sa wieksze juz ciuszki wiec myslalam dopiero po nowym roku ja wyslac. Macie juz internet na stale? bo widuje K. na gadulcu ze juz w miare stale jest dostepny....no i jak mieszkanie? w koncu nie wiem nawet czy sie przeprowadziliscie juz?
sikor zawsze mozesz Madzie zaprosic do nas skoro tak lubisz z nia pogadac ;-)
Ciekawa jestem reakcji gdybym posta wiadomo na jakim watku odwalila wywiad francuski przezyl by prawdziwe zalamanie na froncie
gieoska podpisze sie pod tym co juz dziewczyny wczesniej powiedzialy...za pozno na ta kolyske, moje dzieci srednio wyrastaly ze swoich w okolicach 3-4 miesiecy a Kacper jest znacznie wiekszy niz moje dzieciaki byly. Mata edukacyjna natomiast jest zdecydowanie hitem. Poobnie jak krzeselko do karmienia bez ktorego nie wyobrazam sobie funkcjonowania z maluchem juz jedzacym stale pokarmy. Smoczki ci kupilam i wrzuce poczta lotnicza bo tej duzej paczki to jeszcze nie mam gotowej, jestem na etapie kompletowania i to sa wieksze juz ciuszki wiec myslalam dopiero po nowym roku ja wyslac. Macie juz internet na stale? bo widuje K. na gadulcu ze juz w miare stale jest dostepny....no i jak mieszkanie? w koncu nie wiem nawet czy sie przeprowadziliscie juz?
Ciekawa jestem reakcji gdybym posta wiadomo na jakim watku odwalila wywiad francuski przezyl by prawdziwe zalamanie na froncie
sikornik
hardcore'owa mamuśka
jak będzie miała ochote to sama nas znajdzie, przecież juz wszyscy wiedza na jakim forum odbywa sie sabat czarownic, prawda
a jak się wie że BB to użytkownika znaleźć to mały pikuś
ale spokojnie zostają jeszcze komunikatory a jak wiadomo to bardziej dyskretny sposób konwersacji w sieci
poza tym na na mamacafe piszę codziennie z fajnymi laskami na innym wątku więc moja obecność tam jest obowiązkowa
reszta jak to kiedyś ktoś napisał "niech kula dropsa"
puk puk jest tu kto?
Sikornika widzę, a Pawimi pewnie chrapie
wiecie co dla mnie jest żenujące to co dzieje się na MC a w zasadzie z jedną póki co osobą...tak się zastanawiam - nie mają ludzie innych problemów? cholera jaki cel, jaki sens w tym? chciałabym to zrozumieć, bo jakoś mój mózg nie ogarnia takich akcji to nawet nie jest śmieszne, to jest żenada jakaś....
jakby mnie nikt nie kochał, nie miałabym do kogo "gęby" otworzyć to chyba bym tak robiła ...chociaż nie!!!! nigdy w życiu...
wątek pościelowy to już historia - kolejna żenująca akcja, moje pierwsze starcie
Julek w przedszkolu - ma dzisiaj Mikołaja, odbieram go po obiedzie. Wczoraj do 1szej w nocy siedziałam i głowę nabijałam internetową wiedzą nt. mukowiscydozy , cholera mam nadzieję, że to nie to...
Sikornik jak Jonek i jego kły? wiesz u nas pierwsze zęby przechodził Julek ciężko (nie spał po nocach) za to te trzonowe bardzo łagodnie, może u was też tak będzie.
A jak z twoją pracą? od listopada działasz?
Sikornika widzę, a Pawimi pewnie chrapie
wiecie co dla mnie jest żenujące to co dzieje się na MC a w zasadzie z jedną póki co osobą...tak się zastanawiam - nie mają ludzie innych problemów? cholera jaki cel, jaki sens w tym? chciałabym to zrozumieć, bo jakoś mój mózg nie ogarnia takich akcji to nawet nie jest śmieszne, to jest żenada jakaś....
jakby mnie nikt nie kochał, nie miałabym do kogo "gęby" otworzyć to chyba bym tak robiła ...chociaż nie!!!! nigdy w życiu...
wątek pościelowy to już historia - kolejna żenująca akcja, moje pierwsze starcie
Julek w przedszkolu - ma dzisiaj Mikołaja, odbieram go po obiedzie. Wczoraj do 1szej w nocy siedziałam i głowę nabijałam internetową wiedzą nt. mukowiscydozy , cholera mam nadzieję, że to nie to...
Sikornik jak Jonek i jego kły? wiesz u nas pierwsze zęby przechodził Julek ciężko (nie spał po nocach) za to te trzonowe bardzo łagodnie, może u was też tak będzie.
sikornik
hardcore'owa mamuśka
dzień dobry Izuś:-)
a wiesz co?
machnąć na to ręką i iść dalej
mnie to na początku bawiła a teraz to już olewka ciepłym moczem
bo wiesz mozna tak do usranej śmierci, a są ważniejsze sprawy haha
no dziś nie wytrzymałam i wzięłam Małego do siebie i tak spaliśmy przytuleni
było kilka pobudek ale w sumie nie narzekam
no może problem tkwi w tym że jak on płacze i już go ululam to jak na złość mi ciężko z tych nerwów zasnąć
zresztą od usypiania jest Radek on to ma anielska cierpliwość
ale powiem Ci że ja w tej buzi jeszcze nic nie widzę
i nie wiem ile to potrwa
pocieszyłaś mnie bo ja się bałam że przy takim starcie to przy trzonowych bezsenność murowana,
a tu może być róznie;-)
a jak Wasze zołądkowe przeboje?
a wiesz co?
machnąć na to ręką i iść dalej
mnie to na początku bawiła a teraz to już olewka ciepłym moczem
bo wiesz mozna tak do usranej śmierci, a są ważniejsze sprawy haha
no dziś nie wytrzymałam i wzięłam Małego do siebie i tak spaliśmy przytuleni
było kilka pobudek ale w sumie nie narzekam
no może problem tkwi w tym że jak on płacze i już go ululam to jak na złość mi ciężko z tych nerwów zasnąć
zresztą od usypiania jest Radek on to ma anielska cierpliwość
ale powiem Ci że ja w tej buzi jeszcze nic nie widzę
i nie wiem ile to potrwa
pocieszyłaś mnie bo ja się bałam że przy takim starcie to przy trzonowych bezsenność murowana,
a tu może być róznie;-)
a jak Wasze zołądkowe przeboje?
reklama
sikornik
hardcore'owa mamuśka
jeszcze tylko tydzień pracy i mam wolne:-)
20-go wyjeżdżam do Piły do rodziców już
Radek zostaje bo wyobraź sobie że pracuje w Wigilie i to od 18-tej
smutno mi trochę ale przyjedzie do nas 25-go
jeszcze mam 3 prace maturalne do oddania moim byłym uczniom z praktyk wiec mi kasa wpadnie:-)
czepiam się czego mogę, ja nie jestem stworzona do siedzenia tylko w domu
jakoś to staram się pogodzić
myśle o tym żeby do czasu powrotu we wrześniu do pracy wziąć jakiegoś dzidziusie do siebie "na przechowanie"