gastone juz kiedys wspominalysmy pokrotce i pewnie to ominelas...otoz nowe kolezanki pochodza z innego forum na ktorym panowala delikatnie mowiac dziwna atmosfera i jeszcze czasem to przezywaja tutaj ;-) Zaprosilam je tutaj bo tam gdzie do tej pory probowaly ze sobia rozmawiac nie koniecznie zawsze sie dalo :-) a u nas przyjelysmy je z otwartymi ramionami i baaa nawet sie zadomowily niezle ! I to najwazniejsze...
reklama
sikornik
hardcore'owa mamuśka
hej mamusie.Kurcze mozecie tak po krotce wyjasnic o co chodzi z jakimis francuskami innymi forami i jakimis *******ami?Czytam i za cholere niemoge pojac o co chodzi.Moze wtajemniczycie nas tak w pigulce?
choć to długa historia to postaram sie w pigułce ją przekazać:
Iza, pawimi i ja śmiałyśmy jako nieliczne mieć inne zdanie niż w/w miss Francji, czyli nasza eks "koleżanka" z forum na którym sie wszystkie swojego czasu poznałyśmy
... i od tatmego czasu zaczęła sie wojna i coś co najlepiej obrazuje te ikonki:
pawimi zrezygnowała z "naszego" forum - ja nadal tam przebywam bo mam tam inne koleżanki i z czasem Pawimi wciągnęła nas na BB bo tam to juz poza nielicznymi wątkami śmiech na sali
nie wiem o co tej Miss Frog chodzi ale przypierdziela sie jak może i albo robi to przez kogoś albo osobiście inwigiluje
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sikornik
hardcore'owa mamuśka
pawimi zrezygnowala z forum bo nie dalo sie normalnie rozmawiac a po co mi jakies przypychanki na stare lata...forum sluzy wzajemnej socjalizacji i porzeszaniu wiedzy praktycznej a nie bezustannym klotniom....
to chyba jest jasna zasada,
niestety nie dla wszystkich
zreszta wystarczy przeczytać definicje słowa
ale nie każdy CZYTA ZE ZROZUMIENIEM
otoz to!!!
to chyba jest jasna zasada,
niestety nie dla wszystkich
zreszta wystarczy przeczytać definicje słowa
ale nie każdy CZYTA ZE ZROZUMIENIEM
sikornik
hardcore'owa mamuśka
kurka, a gdzie Olcia?
bo to że "seks w mniejszym mieście" to wiem,
ale ileż mozna ???
poza tym nie mam koncepcji na film na wieczór
wszystko chyba zaliczyłam - poza komediami bo nie trawię i tzw. "babskim kinem"...
bo to że "seks w mniejszym mieście" to wiem,
ale ileż mozna ???
poza tym nie mam koncepcji na film na wieczór
wszystko chyba zaliczyłam - poza komediami bo nie trawię i tzw. "babskim kinem"...
a wiesz ze to pytanie wyjelas mi z ust bo tez o nia chcialam zapytac, rzekomo miala dzis juz sie stawic .....ja musze koncepcje znalesc zeby za robote jakas sie zabrac bo narazie to bimbam a od piatku mam wolne przez prawie 3 tygodnie bo dzieciory maja przerwe zimowo-swiateczna....
Dzięki
Gie-ośka ta mata jakas dziwna i wcale nie jest tania, lepsza jest taka co ma wiszące zabawki równiez na pałąkach
a ten pchacz co ja kupiłam, to jest od 6-36 m-cy bo mozna odpiąc kółka i używac na podlodze jako grajacej zabawki
Gie-ośka ta mata jakas dziwna i wcale nie jest tania, lepsza jest taka co ma wiszące zabawki równiez na pałąkach
a ten pchacz co ja kupiłam, to jest od 6-36 m-cy bo mozna odpiąc kółka i używac na podlodze jako grajacej zabawki
tak dla ciekawosci podam ze udalo mi sie przypadkiem odkryc ze jednak nas podczytuja i to perfidnie...powiedzcie mi prosze czy jestescie za tym zeby nasz watek zrobic prywatnym watkiem? nie bylam do tej pory za tym bo tak to zawsze ktos do nas fajny moze trafic ale jak widze te podczytywanki i glupie komentarze na obcych forach to niedobrze mi sie robi..albo jakies zboki trollowe albo chore psychicznie wariatki ktore nie maja innych zajec jak tylko sledzenie i parodiowanie cudzych tekstow....Widze ze niektorzy sie naprawde nudza i interesuja sprawami innych bardzo doglebnie. Nie rozumiem tylko...jesli ktos sobie wybral forum i swoj krag kolezanek to dlaczego nie pisze na nim tylko bawi sie w podczytywacza i donosy jak jakis osmarkany malolat. Dosyc juz mam tych historii ;-(
reklama
tak dla ciekawosci podam ze udalo mi sie przypadkiem odkryc ze jednak nas podczytuja i to perfidnie...powiedzcie mi prosze czy jestescie za tym zeby nasz watek zrobic prywatnym watkiem? nie bylam do tej pory za tym bo tak to zawsze ktos do nas fajny moze trafic ale jak widze te podczytywanki i glupie komentarze na obcych forach to niedobrze mi sie robi..albo jakies zboki trollowe albo chore psychicznie wariatki ktore nie maja innych zajec jak tylko sledzenie i parodiowanie cudzych tekstow....Widze ze niektorzy sie naprawde nudza i interesuja sprawami innych bardzo doglebnie. Nie rozumiem tylko...jesli ktos sobie wybral forum i swoj krag kolezanek to dlaczego nie pisze na nim tylko bawi sie w podczytywacza i donosy jak jakis osmarkany malolat. Dosyc juz mam tych historii ;-(
Ja tam jestem za.My bedziemy mialy dostep a zawsze ty jako moderator watku mozesz dac dostep osobom znanym,ktore beda chcialy z nami klikac.Wiec jeden glos masz juz za.
No a tak wogole to dzieki wam za streszczenie
U nas tez byla na dwoch watkach przykra sytuacja.Laska podszywala sie pod dwie osoby jednoczesnie plus jeszcze ona jako ona.Jakas paranoja.Kazda z nich albo miala zagrozona ciaze a lbo inne problemy.Dziwucha szukala wspolczucia hehe dostala banaPewnie juz sie gdzies zaszyla znowu