reklama
nina2201
mama Oliviera
no właśnie komis to nie jest moje marzenie jeśli o biznes chodzi, chciałabym robic cos innego ale to plany na przyszłośc
Hej dziewczynki nocka była jak najbardziej udana, dawno nie czułam się taka zrelaksowana! I w końcu odpoczęłam sobie psychicznie:-) A tak poza tym to kurde mam wielgaśny problem i chodzę taka jakaś nietaka nie wiem co się dzieje... tzn wiem ale nie powiem
beakta
Mammy of boys & girl
Gastone moze taki prezent Trening z Pudzianem Prezenty, Pomysł na Prezent - Wyszukiwarka Prezentów ZnajdzPrezent.pl no ale to w PL nie u nas niestety chcociaz za odpowiednia oplata pewnie by i do Ennis przyjechal hahaha
Albo sama cos wyszukaj http://www.znajdzprezent.pl/Prezenty/Dla-Niego/az1.html
Albo sama cos wyszukaj http://www.znajdzprezent.pl/Prezenty/Dla-Niego/az1.html
powiesz ,powieszHej dziewczynki nocka była jak najbardziej udana, dawno nie czułam się taka zrelaksowana! I w końcu odpoczęłam sobie psychicznie:-) A tak poza tym to kurde mam wielgaśny problem i chodzę taka jakaś nietaka nie wiem co się dzieje... tzn wiem ale nie powiem
Dzieki Beata.Chyba juz wiem co mu kupie,zobacze w\poniedzialek wGastone moze taki prezent Trening z Pudzianem Prezenty, Pomysł na Prezent - Wyszukiwarka Prezentów ZnajdzPrezent.pl no ale to w PL nie u nas niestety chcociaz za odpowiednia oplata pewnie by i do Ennis przyjechal hahaha
Albo sama cos wyszukaj Prezenty, Pomysł na Prezent Dla Niego- Wyszukiwarka Prezentów ZnajdzPrezent.pl
Ennis co maja.
beakta
Mammy of boys & girl
Tam na 6 stronie tej strony co podalam sa ciekawe pozycje tzn. hm....mydelka ;-)
I wogole fajne tam maja pomysly. Niektore naprawde oryginalne
I wogole fajne tam maja pomysly. Niektore naprawde oryginalne
Ostatnia edycja:
nina2201
mama Oliviera
no własnie a propo prezentów, strasznie trudno kupić cos fajnego dla faceta
ja mam dla mojego prezent praktyczny - jeansy bo przytył 20 kg i nic sie nie może zmieścić hi hi
ja mam dla mojego prezent praktyczny - jeansy bo przytył 20 kg i nic sie nie może zmieścić hi hi
reklama