reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Hej dziewczynki nocka była jak najbardziej udana, dawno nie czułam się taka zrelaksowana! I w końcu odpoczęłam sobie psychicznie:-) A tak poza tym to kurde mam wielgaśny problem i chodzę taka jakaś nietaka nie wiem co się dzieje... tzn wiem ale nie powiem :-p

jakoś trzeba sobie radzić, trzymam kciuki za ciebie. Jam się zbieram do otworzenia i moze kiedyś cos sie uda . Trzeba coś robić żeby mieć kase za siedzenie w domu nikt nam nie zapłaci ;-)

Hej dziewczynki nocka była jak najbardziej udana, dawno nie czułam się taka zrelaksowana! I w końcu odpoczęłam sobie psychicznie:-) A tak poza tym to kurde mam wielgaśny problem i chodzę taka jakaś nietaka nie wiem co się dzieje... tzn wiem ale nie powiem :-p
powiesz ,powiesz:cool:
Gastone moze taki prezent :-D Trening z Pudzianem Prezenty, Pomysł na Prezent - Wyszukiwarka Prezentów ZnajdzPrezent.pl no ale to w PL nie u nas niestety chcociaz za odpowiednia oplata pewnie by i do Ennis przyjechal hahaha

Albo sama cos wyszukaj :) Prezenty, Pomysł na Prezent Dla Niego- Wyszukiwarka Prezentów ZnajdzPrezent.pl
Dzieki Beata.Chyba juz wiem co mu kupie,zobacze w\poniedzialek w
Ennis co maja.:cool:

no własnie a propo prezentów, strasznie trudno kupić cos fajnego dla faceta:tak:
ja mam dla mojego prezent praktyczny - jeansy bo przytył 20 kg i nic sie nie może zmieścić hi hi

reklama
Do góry