reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

to mnie zatrudniasz:-)
no jasne, w pierwszym rzedzie, druga bedzie kiya i olka :-)

Hej babeczki
smile.gif
my dzis zakupy zaliczylismy,mały okropnie marudził w sklepie
frown.gif

ja zaczynam dekorowac po niedzieli juz sie nie moge doczekac:-)
zaraz was troszke doczytam:tak:
ja juz sie chwalilam ze skonczylismy, jeszcze tylko male detale i mozna swietowac.

Nooo a ja wam powiem ze dostalam zaproszenie do przyjaciol hehe od mamy&thomasa hahahah
Dziewczyny mam problem z moim chlopem,nie wiem coo mu kupic na gwiazdke..buuu on juz wszystko ma..Jakies pomysly???
moja droga ROZGE!!!! a tak wogole to :-D:-D:-D:-D wiesz za co?:-p

gastone, a mężek uprawia jakiś sport, słucha konkretnej muzyki???
ostatecznie - czegoś mu brakuje z garderoby;-):-p
taaaaa....ostatnio w jeden sport sie bawil intensywnie :-D
To ładne jaja ..:wściekła/y:

Ja przeczytałam kilkja postów i dla mnie jakoś się strasznie podlizywała do Pawimi ..
pawimi - może to gość i się zakochał w Tobie buuhhaahhhaaa
hehe, to samo prawie aniaslu napisala;-)
witaj silek ja jeszcze jestem :-)
jo tyz zem jest!

reklama
On juz sobie mysli ze jeszcze troche i sie dyskoteki zaczna ale stwierdzl ze nie ma lipy...ona na dyskoteke to on za nia haha:tak:...mowie wam, normalnie wypisz wymaluj ta komedia. Gdyby ktoras byla chetna to tytul "college road trip" a polski "wycieczka na studia" :-D Az normalnie kazalam mu dzisiaj oglaadac jak sie bedzie niedlugo zachowywal.

gastone ja mojemu mężowi kupiłam kiedyś lustro i zrobiłam okładkę Timesa z tego z napisem "man of the year"
A to dobre, naprawde...:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
On juz sobie mysli ze jeszcze troche i sie dyskoteki zaczna ale stwierdzl ze nie ma lipy...ona na dyskoteke to on za nia haha:tak:...mowie wam, normalnie wypisz wymaluj ta komedia. Gdyby ktoras byla chetna to tytul "college road trip" a polski "wycieczka na studia" :-D Az normalnie kazalam mu dzisiaj oglaadac jak sie bedzie niedlugo zachowywal.
hehe a on niby taki super swiety byl w jej wieku :-):-):-) a moze dlatego sie tak obawia hahaha

Hej dziewczyny!!!

pawimi jakie tu zmiany zaszły czytam i czytam i czytam.... tyle nowych mamusiek szok a ja nie w temacie zupełnie...

witam sie i jak z nowymi koleżankami.:-)

reklama
Do góry