reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

oglaszam wszem i wobec ze moj Vincent od 5 dni zupelnie przypadkowo zostal bezsmoczkowym dzieckiem, planowalismy podjac ten drastyczny krok po drugich urodzinkach ale udalo nam sie wczesniej i to bez szczegolnie wielkiego bolu!

Jak to zrobiłas ? Mojemu by się przydało:tak: Choć on smoka dostaje tylko do spania i samochodu ale jednak w dzień zabieram i nie ma

reklama
hej babole:-)

Olcia pewnie filozofie wkuwa :-D

bravo dla synka Pawimi ja nie wiem jak u nas bedzie bo maly strasznie uzalezniony:-(

wiecie co moj tez byl strasznie uzalezniony i jakos mi sie udalo, po prostu pierwszy raz polozylam go na popoludniowa drzemke bez smoka, po spacerze byl tak zmeczony ze zapomnial sobie no i wieczorem tez sprobowalam, cos tam sie mezowi upominal ale ja mu zanioslam taki zabawkowy telefon zamiast smoczka no i sie nim zajal. Obserwowalismy go na kamerce i bawil sie, chyba ze dwa razy zawolal ze chce smoczek i w koncu zasnal, natomiast nad ranem mu sie przypomnialo i poplakiwal ale jak mu powiedzialam ze smoczek piesek zjadl :-)
Silek fajny masz suwaczek :-)

Ostatnia edycja:
wiecie co moj tez byl strasznie uzalezniony i jakos mi sie udalo, po prostu pierwszy raz polozylam go na popoludniowa drzemke bez smoka, po spacerze byl tak zmeczony ze zapomnial sobie no i wieczorem tez sprobowalam, cos tam sie mezowi upominal ale ja mu zanioslam taki zabawkowy telefon zamiast smoczka no i sie nim zajal. Obserwowalismy go na kamerce i bawil sie, chyba ze dwa razy zawolal ze chce smoczek i w koncu zasnal, natomiast nad ranem mu sie przypomnialo i poplakiwal ale jak mu powiedzialam ze smoczek piesek zjadl :-)
Silek fajny masz suwaczek :-)

To chyba musze się też za smoka zabrać :)
Bo to może moje lenistwo tylko że on nadal z nim zasypia :no:

To chyba musze się też za smoka zabrać :)
Bo to może moje lenistwo tylko że on nadal z nim zasypia :no:
no ale twoj sporo mlodszy od mojego lotra :-) my mielismy plan ze po drugich urodzinach...generalnie to z Oliverem zrobilam blad bo ten byl starszy i pozniej nie moglismy mu tego smoka zabrac, taki 3 latek prawie chodzil z guma w buzi fujjjj:no:

Czesc dziewczyny...ale pocisnelyscie z tymi postami. Chyba z godzine was czytalam. No i wogole to dopiero do kompa sie dorwalam , jak widac dwa to za malo wiec bedzie trzeba sobie 3 sprawic co bede z wami na biezaco :tak:

Czesc dziewczyny...ale pocisnelyscie z tymi postami. Chyba z godzine was czytalam. No i wogole to dopiero do kompa sie dorwalam , jak widac dwa to za malo wiec bedzie trzeba sobie 3 sprawic co bede z wami na biezaco :tak:
a zapraszamy ;-) jestes mile widziana w naszych dyskusjach plotkarskich i wozkowych :-)

dusia pewnie kwestia czasu, powiem ci ze patrze za okno i az groznie to wyglada....przestalo sypac na chwile i teraz znowu dowala do pieca.
Niestety nie znalalam tego korzystnego dealu, sklep ktory mial ten wozek mial go tylko w fiolecie i znizkow tylko ten kolor przez promocyjny okres czasu. Caly czas czuwam, wiec jak cos mi wpadnie w oko to dam ci znac.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry