reklama
jakoś tak wyszło, mam nadzieję ze w końcu uda nam się spotkać , możemy u Ciebie jak Ci bardziej pasuje ale to najlepiej we wtorek albo czwartek, bo mąż kończy prace o 13:30 i zabrałby mnie do domu od razuKiya czemuś mi nie powiedziała gdzie jesteś A tak w ogóle to się umawiałyśmy i nic nam nie wyszło
no a jak ,kiya to widze ze laska dla oskarka rosnie :-)
oglaszam wszem i wobec ze moj Vincent od 5 dni zupelnie przypadkowo zostal bezsmoczkowym dzieckiem, planowalismy podjac ten drastyczny krok po drugich urodzinkach ale udalo nam sie wczesniej i to bez szczegolnie wielkiego bolu!
a podziekowac serdecznie, przekaze, przekaze ;-)brawo brawo dla vincenta :-):-d
reklama
niee sami jestemy tylkoze ja wszystko musze sama robic,moj hrabiami wogole nie pomaga...wiec staram sie niektore rzeczy zrobic wczesniej,zeby nie na ostatnia chwile.Poza tym sprzatanie calego domunalezy tez do mnie,a potem juz po tych wszystkich praniach sprzataniach,gotowaniach i innych ciekawych rzeczach jakos mi sie nie chce.wogole wszystko do dupy jestgastone a co to za plany na swieta macie ze az takie przygotowania poczyniasz? masz rodzinke z polski w tym roku?
Brawoo,u nas bylo identycznie.Jeden dzien ciahc i ni ma.Na drgi dzien sienie upominal i tak zostalo;-)oglaszam wszem i wobec ze moj Vincent od 5 dni zupelnie przypadkowo zostal bezsmoczkowym dzieckiem, planowalismy podjac ten drastyczny krok po drugich urodzinkach ale udalo nam sie wczesniej i to bez szczegolnie wielkiego bolu!