reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
wiesz co zapp ładny ale chyba bardziej podoba mi sie dazzle bo jest taki oryginalny niespotykany a podróbek zappa mija mnie na spacerze setki....
no i quinny juz miałam trójkołowca... ehhh zeby ten mikołaj mnie wysłuchał hi hi

link konieczny :-) co by sie mikolaj nie pomylil :-D;-)
tak tak bo ten mój mikołaj to na wózkach sie wogóle nie zna i jemu jest wszystko jedno jakim będzie niekiedy jezdził.... lepiej niech juz zacznie zbierać... albo swinkę skarbonkę rozbije... hi hi
czekam na siostrę lada chwila będzie u mnie wylądowała godzinkę temu :-)

link konieczny :-) co by sie mikolaj nie pomylil :-D;-)

he he no co pewnie mikołaj nowocześnie też na allegro zamawia prezenty .
A my niedługo na mikołaja z młodym jedziemy bo męża firma robi ciekawe czy się będzie bał mikołaja he he ..

Nina - moim zdaniem to lepszy wozek niż zapp , zapp jest sliczny ale to nie rozkładane oparcie:-(

reklama
Witam sie

Nie mam kiedy was poczytac a co dopiero cos napisac...

ale mam do was pytanko znacie mzoe ten wozek BRUIN PRESTO ?? jakies opinie:cool2: z gory dzieki za odpowiedz...

a teraz maly wzywan:rofl2: moze

Do góry