reklama
nina2201
mama Oliviera
wiesz co zapp ładny ale chyba bardziej podoba mi sie dazzle bo jest taki oryginalny niespotykany a podróbek zappa mija mnie na spacerze setki....
no i quinny juz miałam trójkołowca... ehhh zeby ten mikołaj mnie wysłuchał hi hi
no i quinny juz miałam trójkołowca... ehhh zeby ten mikołaj mnie wysłuchał hi hi
ha ha... to moze krzycz glosno juz teraz najlepiej zacznij zeby do swiat uslyszalehhh zeby ten mikołaj mnie wysłuchał hi hi
nina2201
mama Oliviera
pawim list napiszę najlepiej duzymi drukowanymi literami i podam link do stronki allegro...ha ha... to moze krzycz glosno juz teraz najlepiej zacznij zeby do swiat uslyszal
pawim list napiszę najlepiej duzymi drukowanymi literami i podam link do stronki allegro...
link konieczny :-) co by sie mikolaj nie pomylil ;-)
nina2201
mama Oliviera
tak tak bo ten mój mikołaj to na wózkach sie wogóle nie zna i jemu jest wszystko jedno jakim będzie niekiedy jezdził.... lepiej niech juz zacznie zbierać... albo swinkę skarbonkę rozbije... hi hilink konieczny :-) co by sie mikolaj nie pomylil ;-)
czekam na siostrę lada chwila będzie u mnie wylądowała godzinkę temu :-)
nina2201
mama Oliviera
tak w tym roku to juz 4 raz przyleciała, tylko na 3 dnia le to zawsze cos bardzo sie cieszę, w styczniu tez przylatuje na tydzień bo mamy impreze 30 lecie slubu rodziców małego 2 latka moje urodzinki... 3 w 1 !!!eeee, no to fajnie :-) czesto ostatnio z siostrzyczka sie wydujecie :-)
link konieczny :-) co by sie mikolaj nie pomylil ;-)
he he no co pewnie mikołaj nowocześnie też na allegro zamawia prezenty .
A my niedługo na mikołaja z młodym jedziemy bo męża firma robi ciekawe czy się będzie bał mikołaja he he ..
Nina - moim zdaniem to lepszy wozek niż zapp , zapp jest sliczny ale to nie rozkładane oparcie:-(
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie
Nie mam kiedy was poczytac a co dopiero cos napisac...
ale mam do was pytanko znacie mzoe ten wozek BRUIN PRESTO ?? jakies opinie z gory dzieki za odpowiedz...
a teraz maly wzywan moze
Nie mam kiedy was poczytac a co dopiero cos napisac...
ale mam do was pytanko znacie mzoe ten wozek BRUIN PRESTO ?? jakies opinie z gory dzieki za odpowiedz...
a teraz maly wzywan moze