reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Moje dziecko mowi ze nie chce Mikolaja hahah.Jak mu pokazuje Mikolaja i mowie kochanie kto to jest? On wtedy krzyczy nieeeeeeeeeeeeeeeee.
Powiedz Mikolaj; nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A chcesz prezenty od Mikoolaja ? - nieeeeeeeeeeeeee.
I co tu robic? Oszczedne swieta bez prezentow hahaha
Pawimi powiedz mi duza choine bedziesz miala?
Moja juz stoi i sie mieni.

Pawimi :-)

gastone moja sie cieszyla i wczoraj spac nie mogla...

U nas juz tez choinka stoji, chcialam zywa ale nie w tym roku jak Fi bedzie wiekszy....

A dzis Kolezanka kupila dla synka taka fure Mamas & Papas Nuna Pushchair for 2009 - ThinkBaby Products co o niej sadzicie ?? jest ciekawa opini??

Załączniki

• 013.jpg
    013.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 29
  • 014.jpg
    014.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 31
  • 016.jpg
    016.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
dziewczyny przekazuje calusy od Goski :-) Kacperek rosnie, w nocy juz 3 tygodnie skonczy! Wozek fajnie wyglada, nie znam go niestety ale moja znajoma go kupila w holandii zupelnie spontanicznie i chociaz jej sie podobal nigdy nim nie jezdzila tylko po jakims czasie chyba sprzedala. Wizualnie sie jej bardzo podobal, ma teleskopowa raczke i nowoczesny dyzajn ale powniewaz nim nie jezdzila to niewiele moze na jego temat powiedziec. Acha, podobno dosc drogi jest.

Ostatnia edycja:
dobra,nie to nie........ takie z ciebie guru:wściekła/y:

przeciez wyraznie napisalam ze mozna :shocked2: co sie obrazasz! wszystkie maniaczki wozkowe mile widziane haha....obejrzalam sobie galerie zdjec twojego r na nk i chyba pobilas mnie liczba wozkow, ta chlopina na kazdej focie z innym jest hahaha :-D:-D:-D

reklama
Do góry