reklama
hej..melduje sie ze u mnie cisza i oby tak zostalo do 3listopada:-)
Ania no ten konik chyba tylko gra
He he jak gra to chyba nie ważny ten angielski
Trzymam kciukasy za 3go , a czemu nie jutro ?
Ty to masz wszystko zaplanowane;-)
Witam Was kochane , jestem juz w domku....
mi Was tez brakuje!!!!!
Monia sliczny domek, kurcze musze sie do Was wybrac, ale teraz ja czekam na WAS....:-)
gie-oska trzymam kciuki zeby to nie bylo jutro
Gastane oby to byl ostani dzien plodny , teraz czekamy na II czerwone kreseczki!!!
A ja pochwale mojego synka, raczkuje i stoi w lozeczku... wiec mam urwanie glowy...
A co do wozka heheheh to obili mi troche raczke w buzzzzzzzzie no ale to moja wina bo sobie ja nie okrecilam ... ale pozatym wozek przezyl lot
Milego wieczorku
Sofik w koncu jestes.Zagladaj czesiej teraz bo tesknilysmy!
Sofik
Wiara Czyni Cuda
witam
proboje sie wbic w pisanie ale moj syn jest tak aktywny ze nie mam nawet keidy napisac, ciagle go interesuja rzeczy ktore sa niebezpieczne jak np: kominek
Pawiki na 1 fotce Twoj synek wyglada jak dziewczynka ;-)
ok ja tez mam daleka do Ikea ale napewno jak odwiedze ,, ostanie zakupy robilam w Ikea w PL a mialam tam nie ejchac hehehe
proboje sie wbic w pisanie ale moj syn jest tak aktywny ze nie mam nawet keidy napisac, ciagle go interesuja rzeczy ktore sa niebezpieczne jak np: kominek
Pawiki na 1 fotce Twoj synek wyglada jak dziewczynka ;-)
ok ja tez mam daleka do Ikea ale napewno jak odwiedze ,, ostanie zakupy robilam w Ikea w PL a mialam tam nie ejchac hehehe
reklama
Fajne focie.
Gie -oska pewnie jeszce nie rodzi,ciocia Pawimi juz by wiedziala .Odrazu bedzie miala gorace wiadomosci.
hehe...nie rodzi, przynajmniej 3 godziny temu jeszcze nie rodzila ja mysle ze Gucio sie uprze i pozostanie w brzuszku dluzej niz planowano hahaha