reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
wiadomosc od Goski

"trzymam sie trzymam...staram sie nie rodzic jesvze w pazdzierniku i oprocz rozwarcia na 3cm nic nie zapowiada porodu ale wiesz jak to jest w kazdej chwili moga skurcze przyjsc...buziaki Gosia"

pozwolilam sobie zaczytowac kawalek priva ktorego dostalam gwoli pytania ani ;-)

wiadomosc od Goski

"trzymam sie trzymam...staram sie nie rodzic jesvze w pazdzierniku i oprocz rozwarcia na 3cm nic nie zapowiada porodu ale wiesz jak to jest w kazdej chwili moga skurcze przyjsc...buziaki Gosia"

pozwolilam sobie zaczytowac kawalek priva ktorego dostalam gwoli pytania ani ;-)

dzięks za więsci :)

hej laseczki:-)
tj Patrycja napisala trzymam sie jeszcze...ale jak dzis-jutro nic sie nie ruszy to chce dopiero jak cos to porod od 3listopada bo jednak 1,2 to takie zalobne dni:-)ale same wiecie jak to jest nieda sie nic zaplanowac jesli chodzi o czas kiedy porod sie zacznie...
dzis sie bardzo dobrze czuje:-)Aniu milo ze pytasz co u mnie:-)

Nina gratuluje odwagi i powodzenia w nowym biznesie aby Wam sie wszystko udalo:-)

Hejo mamuski!!!

Pamiętacie mnie jeszcze? :-)
2h zajęlo mi czytanie was, ale nadrobiłam :-)

Pawimi, gratuluje pieska, robi wrażenie, tj wzbudza strach
Ty muzyk zawodowy?? a co dokładnie??

Gie-ośka, zycze ci zebys urodziła jeszcze w październiku,, pamietaj 4 razy S i masz wieksze szanse :-D

Gastone, a cóż to sie stało, że mąż sie zgodził, upiłas go czy co?? :-D

Aniam, a Tobie zycze dziewczynki :tak:

Moi rodzice wczoraj wrócili do PL, w nowym domku mieszka sie super!!!

Tylko mam pb ze zdjeciami bo na fotosiku mam full, czego wy uzywacie?

Eryk chodzi do przedszkola, Emcia mały leniuch tylko lezy i wciana zupki i kaszki, nie chce sie przewracac na brzuszek
no i tak sobie powolutku żyjemy :-)

Moooonia jak to cie nie pamietamy? Oszalalas kobito.wracaj tu na watek i to szybciuchno!!! A co do twojego pytanka, hi mezanie upilam zgodzil sie bez tortur :-D
pawimi dziękuję!!!musze zaryzykowac bo do starej pracy nie wrócę a gdzie do nowej skoro pracy u nas nie ma, mam nadzieję, ze sie nam wszystko uda:tak:
Trzymam kciuki za powodzenie.
hej laseczki:-)
tj Patrycja napisala trzymam sie jeszcze...ale jak dzis-jutro nic sie nie ruszy to chce dopiero jak cos to porod od 3listopada bo jednak 1,2 to takie zalobne dni:-)ale same wiecie jak to jest nieda sie nic zaplanowac jesli chodzi o czas kiedy porod sie zacznie...

Nina gratuluje odwagi i powodzenia w nowym biznesie aby Wam sie wszystko udalo:-)

Gie -oska my juz siedzimy jak na szpilkach, booosze jak ten czas leci,dopiero zaszlas w ciaze w tu juz buzzik w lad moment bedzie w uzyciu!

A ja coz moge wam powiedziec..starania trwaja ...ja bym strasznie chciala dolaczyc do Ani..:sorry:

To fajnie ze mnie pamiętacie, mam nadzieje ze Sofik juz wkrótce zaczniei regularnie pisac, bo brakuje mi jej, Polandia ją wchłoneła całkowiecie ;-)

ja jzu padam, Emke mnie wymęczyła dziś i jeszcze mieliśmy gości, robie teraz kuraki na kolacje a później wieczór przed tv, :-)

reklama

Pytam i czekam kiedy zostanę tą forumową ciotką a tu nic :-D:-D

Dziś mój kolega zadzwonił że ma córcię , mała Nataszkę , waży 3100
Strasznie się ucieszyłam bo oni mieli duże problemy ona miała cholernie duży poziom prolaktyny z powodu porąbanej stresującej pracy . Starali się kilka lat , ale wkońcu maja swoja królewnę:tak:

Do góry