reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Czesc kobialki.U nas pogoda do d...Leje strasznie,wieje brrrr.
A j dzis dostalam owulke wiec dzis mocno mocno trzymc mi tu kciukasy bo jestem pelna obaw.No jest oczywiscie prawdopodobienstwo ze juz sie coz zagniezdzilo ale owulka to owulka,wykorzystac maxymalnie trzeba.
Gie-oska jak dzis samopoczucie???
Aniu a jak ty sie czujesz?Mdlosci masz?

reklama
Gastone czuje sie dobrze..juz pol chalupy wysprzatalam lacznie z lazienka hehe:-)ale sil braklo i nic juz nie robie:-)chyba czop mi powoli od paru dni odchodzi:-)

bede mocno trzymac kciuki za dzisiejszy wieczor:-)oj jak ja juz bede miec synka przy sobie Ty bedziesz testowac:-)

Czesc kobialki.U nas pogoda do d...Leje strasznie,wieje brrrr.
A j dzis dostalam owulke wiec dzis mocno mocno trzymc mi tu kciukasy bo jestem pelna obaw.No jest oczywiscie prawdopodobienstwo ze juz sie coz zagniezdzilo ale owulka to owulka,wykorzystac maxymalnie trzeba.
Gie-oska jak dzis samopoczucie???
Aniu a jak ty sie czujesz?Mdlosci masz?

No to dziś się będzie działo !!!!!
Ja zdłości nie mam , miałam kilka razy ale tak ogólnie jest bardzo dobrze . Choc chyba gorzej znosze niż poprzednio tak msię wydaje

Gastone powodzenia :-) ja tez mam dzis owulkę, ale ja w przeciwienstwie do ciebie nie moge sobie pozwolic na szaleństwa :-p

oki mam zdjecia, zaraz wam po wrzucam, robione na szybko zaraz po przeprowadzce,

100_4880.jpg

100_4883.jpg

100_4891.jpg

100_4900.jpg

100_4899.jpg

100_4905.jpg

100_4917.jpg

100_4920.jpg

100_4925.jpg

hej dziewczyny melduje sie 2w1...czuje sie ok ale obawiams ie jutrzejszego dnia zeby go jakos przezyc w spokoju bo nie chce jutro rodzic...
No to dziś się będzie działo !!!!!
Ja zdłości nie mam , miałam kilka razy ale tak ogólnie jest bardzo dobrze . Choc chyba gorzej znosze niż poprzednio tak msię wydaje
Ania mi tez sie wydaje ze gorzej znosze to ciaze...a wiesz kogo urodzisz??i bedziesz kupowac tego konika morskiego z fisher price?? bo mi on sie bardzo spodobal...ale on nie gada po polsku nie??pytam bo moj m jedzie na poczatku grudnia do londynu(kupil bilety za 0zl w dwie strony)i tam sa te koniki po 50zl i tak mysle zeby dla synka go kupic:-)na gwiazdke

podoba mi sie domek:-)

Pawimi co tam slychac?cos odtatnio sie malo udzielasz>??:cool2::cool2:

Czesc cioteczki.Dzis nastepny wieczorek przed namihih Wczoraj sie nasmialam bo pelnia byla i moje dziecko nie chcialo spac.4 godziny sie wiercil u nas w lozku i padl dopiero po 24!! a ja tylko na zegarek patrzylam hii
A dzis wyobrazcie sobie mialam mila niespodzianke.Kupilam wytlaczanke jajek, przychodze do domu a w srodku na 12 jajek jedno bialusienkie.Chyba znak jaki czy co hih jajko to przeciez symbol plodnosci nie? ihihi

Monia gdzie kupilas naklejki na sciane?Fajny ten kwiatek.

Witam Was kochane , jestem juz w domku....

To fajnie ze mnie pamiętacie, mam nadzieje ze Sofik juz wkrótce zaczniei regularnie pisac, bo brakuje mi jej, Polandia ją wchłoneła całkowiecie ;-)

mi Was tez brakuje!!!!!

Monia sliczny domek, kurcze musze sie do Was wybrac, ale teraz ja czekam na WAS....:-)

gie-oska trzymam kciuki zeby to nie bylo jutro :)

Gastane oby to byl ostani dzien plodny , teraz czekamy na II czerwone kreseczki!!!

A ja pochwale mojego synka, raczkuje i stoi w lozeczku... wiec mam urwanie glowy...

A co do wozka heheheh to obili mi troche raczke w buzzzzzzzzie:dry: no ale to moja wina bo sobie ja nie okrecilam ... ale pozatym wozek przezyl lot:blink:

Milego wieczorku

reklama
gie- oska - a on gada czy tylko gra bo myslałam że gra :)
Konika zamówiłam u naszej Pawimi jesli zechce mi go nabyć oczywiście:tak:
No jutro taki mało ciekawy dzień na poród .. więc zaciskaj mocno nogi he he

Monia - super domek:tak:

Sofik - no witamy spowrotem :-D

Do góry