reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
a to moje cudaki hahaha :-):-):-D:szok:

zarabiste zdjecie:-)widze Twoj pies przypomina rozmiarami mojego psa tylko ze moj to blondyn:-)i fakt jak chce sie miec psa to najlepiej we wlasnym domu...nasz ma o tyle dobrze ze cale dnie moze sie wylegiwac przed domem w ogrodzie:-)

laseczki kochane ja dzis na 14 mam ginka i licze ze mi powie ze mam duze rozwarcie i do szpitala bo juz nie wyrabiam...poza tym juz drugi dziem mam takie lekkie skurcze ze chyba juz faktycznie koncowka sie szykuje:-)ide sie przepakowac do wiekszej torby to z tego co wyczytalam na listopadowkach to sa dziewczyny ktore maja wielkie torby na kolkach tj do samolotu wiec moja malutka przy ich smiesznie wyglada:-)

tzn nina sprzedalas swoja loole?? bo nie rozumiem do konca...
tak pawimi sprzedałam loolę właśnie ją dzisiaj wysłałam do nowego właściciela, stwierdziałm, że nie potrzebne mi są dwa wózki a teraz moja mama będzie sie Olim zajmowała a ona nie lubiła Loolą jeżdzić więc po co mi miała stac, a dodatkowe pieniądze sie przydadzą.:tak:

Hejo mamuski!!!

Pamiętacie mnie jeszcze? :-)
2h zajęlo mi czytanie was, ale nadrobiłam :-)

Pawimi, gratuluje pieska, robi wrażenie, tj wzbudza strach
Ty muzyk zawodowy?? a co dokładnie??

Gie-ośka, zycze ci zebys urodziła jeszcze w październiku,, pamietaj 4 razy S i masz wieksze szanse :-D

Gastone, a cóż to sie stało, że mąż sie zgodził, upiłas go czy co?? :-D

Aniam, a Tobie zycze dziewczynki :tak:

Moi rodzice wczoraj wrócili do PL, w nowym domku mieszka sie super!!!

Tylko mam pb ze zdjeciami bo na fotosiku mam full, czego wy uzywacie?

Eryk chodzi do przedszkola, Emcia mały leniuch tylko lezy i wciana zupki i kaszki, nie chce sie przewracac na brzuszek
no i tak sobie powolutku żyjemy :-)

monia - no jasne ze cie pamietamy, nawet zastanawialam sie co z toba i czego tak dlugo sie przeprowadzacie. Ja do fotek uzywam Picasa 3: Free download from Google i bardzo lubie :-) No to czekamy na te zdjecia .......
Tak, ja jestem muzyk zawodowy troche co prawda przykurzony ale jednak, jestem pianistka, a pod koniec kariery (haha) pisalam swoja muzyke, teksty i spiewalam. Nawet tutaj juz w Chicago spiewalam swoja piosenke na jakims fastiwalu polonijnym im Jana Pawla II w naszym slynnym Copernicus Center w ktorym odbywaja sie wszelkie powazne imprezy i koncerty. Udalo mi sie poznac ze starym basista z Ali Babek i on aranzowal mi moje piosenki. Ale to bylo dawno, pozniej zajelam sie swoimi ubezpieczeniami, rozwodami i moje muzykowanie poleglo....gdzies tam :-)

nina czy mam rozumiec ze idzies do pracy?? bo piszesz ze mama bedzie sie zajmowala Olim??

Ostatnia edycja:
nina czy mam rozumiec ze idzies do pracy?? bo piszesz ze mama bedzie sie zajmowala Olim??

pawimi otwieram swój biznes, nic nie pisałam, zeby nie zapeszać:tak:właśnie dzisiaj dostałam wiadomość z urzędu pracy o otrzymaniu dotacji na rozpoczęcie działalności wiec za 1-2 miesiące ruszamy z komisem samochodowym:tak: wiem mało kobiecy interes ale cóz mamy warunki więc próbujemy:tak: moja mama będzie się Olim zajmowała 4 dni w tygodniu ja resztę aalbo mąż.
od poniedziałku smigam na kurs.

reklama
Do góry