reklama
gastone - zwlaszcza do takiego piesia potrzebny jest wlasny dom...niestety...watpie ze ktos wynajal by ci mieszkanie gdybys byla posiadaczka taka zwierzaka, niestety realia sa nieublagalne, jest to rasa nie dosc ze potezna to jeszcze zaliczana do agresywnych....
u nas tez ktorys dzien juz pod rzad cieplutko jest, chodzimy absolutnie bez kurtek i mam nadzieje ze jeszcze chwilke tak pozostanie chociaz juz listopad prawie za pasem....Piesek grzeczny, jeszcze nas nie zjadl hahaha, pomalu uczy sie naszych rodzinnych rytualow i jest pojetnym i bardzo przyjemnym pomimo swoich odstraszajacych rozmiarow zwierzatkiem. Mam wrazenie ze juz sie do nas przyzwyczail i czuje sie z nami dobrze ;-) Mojemu mezowi sie spodobalo ze ktos go w koncu slucha hahaha
u nas tez ktorys dzien juz pod rzad cieplutko jest, chodzimy absolutnie bez kurtek i mam nadzieje ze jeszcze chwilke tak pozostanie chociaz juz listopad prawie za pasem....Piesek grzeczny, jeszcze nas nie zjadl hahaha, pomalu uczy sie naszych rodzinnych rytualow i jest pojetnym i bardzo przyjemnym pomimo swoich odstraszajacych rozmiarow zwierzatkiem. Mam wrazenie ze juz sie do nas przyzwyczail i czuje sie z nami dobrze ;-) Mojemu mezowi sie spodobalo ze ktos go w koncu slucha hahaha
nina2201
mama Oliviera
Witam!:-)
u nas też ciepło,tylko dzisiaj trochę popadało ale teraz jest ładnie.
przyleciała moja siostra z Irl ale nam zrobiła niespodziankę była tylko 3 dni ale to nie ważne, ważne, ze wogóle przyleciała
sprzedałam dzisiaj wózek stary parasolkę bo odkąd mam mutsy nie chce nic innego
u nas też ciepło,tylko dzisiaj trochę popadało ale teraz jest ładnie.
przyleciała moja siostra z Irl ale nam zrobiła niespodziankę była tylko 3 dni ale to nie ważne, ważne, ze wogóle przyleciała
sprzedałam dzisiaj wózek stary parasolkę bo odkąd mam mutsy nie chce nic innego
a to moje cudaki hahaha :-):-)
he he padły Ci dzieci fajnie teraz młody zamiast latac za mama bedzie ganiał za psem ;-)
reklama