reklama
Gie-oska, co do porodu to nie znasz dnia ani godziny U mnie rano też nic nie zapowiadało a wnocy się zaczęło:-)
Jeśli chodzi o dzieci to owszem chcę mieć jeszcze jedno, ale nie w tym momencie
Pogoda u nas srednia, na spacer jakoś specjalnie się nie wybieram, bo Adka znów jest "pociągająca" nosem ;-) Ale wieczorkiem jedziemy w trójkę (lub szóstkę) na jakieś dobre jedzonko :-)
Jeśli chodzi o dzieci to owszem chcę mieć jeszcze jedno, ale nie w tym momencie
Pogoda u nas srednia, na spacer jakoś specjalnie się nie wybieram, bo Adka znów jest "pociągająca" nosem ;-) Ale wieczorkiem jedziemy w trójkę (lub szóstkę) na jakieś dobre jedzonko :-)
nina2201
mama Oliviera
Kobietki zobaczcie sobie to jak będziecie miały chwileYouTube - Występ z Ukraińskiego "Mam talent"
Poprostu czad , piękne
Aniam a czemu Ty mialas cc przy pierwszym porodzie??
Małolat się ułozył pośladkowo bardzo zresztą się cieszyłam z CC bo wazył 4100 a u ciebie jak waga ?
Gośka specjalnie dla Ciebie na razie tylko 1 zdjęcie ale postaram sie innym razem wrzucić więcej, koła brudne strasznie bo dzisiaj 4 km spacerek zrobiliśmy jeżdzi sie super ja na razie duży +
To jest ten stelaż na piankowych kołach ?
nina2201
mama Oliviera
To jest ten stelaż na piankowych kołach ?
nie, to jest ten single spoke next z jedną szprychą na kołach pompowanych i ze skórzaną rączką.
super sie prezentuje:-)Gośka specjalnie dla Ciebie na razie tylko 1 zdjęcie ale postaram sie innym razem wrzucić więcej, koła brudne strasznie bo dzisiaj 4 km spacerek zrobiliśmy jeżdzi sie super ja na razie duży +
wiesz co nie wiem ile dokadnie wazy maly teraz..ale na ostatnim usg jakis mc temu gin mi powiedzial ze bedzie wazyl 3 z malych hakiem...ale z Majka tez tak bylo a urodzila sie 4200..licze jednak ze Kacper bedzie mniej wazyl...Małolat się ułozył pośladkowo bardzo zresztą się cieszyłam z CC bo wazył 4100 a u ciebie jak waga ?
a ja znowu mialam mega zla noc..od wieczora skurcze..a nad ranej to juz takie dosyc dosyc byly...teraz sie uspokoily...
Czesc kobialki! Co tu tak cicho?Musze sie wam smiesznie pochwalic hih
Maz sie pozolil zbalamucic wczoraj, kto wie moze mam szanse na dziewusie?
W kazdym razie teraz juz wszystko w rekach boga hihih
3mam kciuki za babeczke aby sie udalo:-)
ja umylam okna i czekam:-)
Czesc kobialki! Co tu tak cicho?Musze sie wam smiesznie pochwalic hih
Maz sie pozolil zbalamucic wczoraj, kto wie moze mam szanse na dziewusie?
W kazdym razie teraz juz wszystko w rekach boga hihih
Trzymam kciuki za laseczke
3mam kciuki za babeczke aby sie udalo:-)
Znaczy się na poród czekasz ?
reklama
ja tylko na chwilke wpadam i czytam ze co...gastone zgwalcila meza:-):-):-) gieoska czeka na porod haha dobre
a tu nasze smiertelnie grozne zwierze buahahah ktore boi sie hydranta, odkurzacza i jak wozek na spacerze gwaltowniej z kraweznika skoczy;-)
jezor ma wielkosci glowki Vincenta, jak go wywali zeby mlodego polizac to wlasciwie moglabym odrobine szmponu nalozyc i kapiel gotowa bo takim jednym lizem przeleci mu przez cala glowe
a tu nasze smiertelnie grozne zwierze buahahah ktore boi sie hydranta, odkurzacza i jak wozek na spacerze gwaltowniej z kraweznika skoczy;-)
jezor ma wielkosci glowki Vincenta, jak go wywali zeby mlodego polizac to wlasciwie moglabym odrobine szmponu nalozyc i kapiel gotowa bo takim jednym lizem przeleci mu przez cala glowe