reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Gie-oska, co do porodu to nie znasz dnia ani godziny :tak: U mnie rano też nic nie zapowiadało a wnocy się zaczęło:-)
Jeśli chodzi o dzieci to owszem chcę mieć jeszcze jedno, ale nie w tym momencie :tak:

Pogoda u nas srednia, na spacer jakoś specjalnie się nie wybieram, bo Adka znów jest "pociągająca" nosem ;-) Ale wieczorkiem jedziemy w trójkę (lub szóstkę) na jakieś dobre jedzonko :-)

Gośka specjalnie dla Ciebie na razie tylko 1 zdjęcie ale postaram sie innym razem wrzucić więcej, koła brudne strasznie bo dzisiaj 4 km spacerek zrobiliśmy jeżdzi sie super ja na razie duży +:-D

Załączniki

• PA240199.jpg
    PA240199.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 49
Kobietki zobaczcie sobie to jak będziecie miały chwile:tak:YouTube - Występ z Ukraińskiego "Mam talent"

Poprostu czad , piękne :tak:

Aniam a czemu Ty mialas cc przy pierwszym porodzie??

Małolat się ułozył pośladkowo bardzo zresztą się cieszyłam z CC bo wazył 4100 a u ciebie jak waga ?

Gośka specjalnie dla Ciebie na razie tylko 1 zdjęcie ale postaram sie innym razem wrzucić więcej, koła brudne strasznie bo dzisiaj 4 km spacerek zrobiliśmy jeżdzi sie super ja na razie duży +:-D

To jest ten stelaż na piankowych kołach ?

super sie prezentuje:-)
Małolat się ułozył pośladkowo bardzo zresztą się cieszyłam z CC bo wazył 4100 a u ciebie jak waga ?
wiesz co nie wiem ile dokadnie wazy maly teraz..ale na ostatnim usg jakis mc temu gin mi powiedzial ze bedzie wazyl 3 z malych hakiem...ale z Majka tez tak bylo a urodzila sie 4200..licze jednak ze Kacper bedzie mniej wazyl...

a ja znowu mialam mega zla noc..od wieczora skurcze..a nad ranej to juz takie dosyc dosyc byly...teraz sie uspokoily...

Czesc kobialki! Co tu tak cicho?Musze sie wam smiesznie pochwalic hih
Maz sie pozolil zbalamucic wczoraj, kto wie moze mam szanse na dziewusie?
W kazdym razie teraz juz wszystko w rekach boga hihih

Czesc kobialki! Co tu tak cicho?Musze sie wam smiesznie pochwalic hih
Maz sie pozolil zbalamucic wczoraj, kto wie moze mam szanse na dziewusie?
W kazdym razie teraz juz wszystko w rekach boga hihih

Trzymam kciuki za laseczke :tak:

3mam kciuki za babeczke aby sie udalo:-)​

ja umylam okna i czekam:-)

Znaczy się na poród czekasz ?:-D

reklama
ja tylko na chwilke wpadam i czytam ze co...gastone zgwalcila meza:-):-):-) gieoska czeka na porod haha dobre :-D

a tu nasze smiertelnie grozne zwierze buahahah ktore boi sie hydranta, odkurzacza i jak wozek na spacerze gwaltowniej z kraweznika skoczy;-)

jezor ma wielkosci glowki Vincenta, jak go wywali zeby mlodego polizac to wlasciwie moglabym odrobine szmponu nalozyc i kapiel gotowa bo takim jednym lizem przeleci mu przez cala glowe:-p:rofl2:

Do góry