reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

nina - to ogólnie super wózek tylko jego waga niestety jak dla mnie była za duża :tak:

aniam no do najlżejszych on nie należy ale ja mieszkam w domu nie musze go wnosić po schodach więc na niskiej wadze mi nie zależy a wóżek typu parasolka mam i jestem niezadowolona bo ma małe koła piankowe żle mi sie jeżdzi po drogach gdzie nie ma asfaltu a ja mieszkam na wsi więc dla mnie mutsy to chyba będzie strzał w 10:-D

reklama
aniam no do najlżejszych on nie należy ale ja mieszkam w domu nie musze go wnosić po schodach więc na niskiej wadze mi nie zależy a wóżek typu parasolka mam i jestem niezadowolona bo ma małe koła piankowe żle mi sie jeżdzi po drogach gdzie nie ma asfaltu a ja mieszkam na wsi więc dla mnie mutsy to chyba będzie strzał w 10:-D

to myślę że tak co wózek jest super ja jakby przysypało śniegu tez go wytaszcze bo u mnie nie ma asfaltu pod domem i jest teraz bajoro .. Ale narazie mój synek woli chodzic na nogach na spacerki a nie w wózku . Więc jak wychodzimy od razu przynosi mi butki , bo już wie że w butkach na spacer :-D:-D

to jednak ta twoja loola nie usatysfakcionowala cie jak mialas nadzieje?:sorry:

wygladem tak no ale tym sie nie jeżdzi, Loola to fajny wózek ale taki do miasta do centrum handlowego gdzie nawierzchnie równe wtedy ok, poza tym duża budka,rozkładanie na płasko siedzisko, duzy kosz na zakupy to plusy, minus małe piankowe kóła jak to bywa w parasolkach, no i te 2 rączki to nie jest bardzo wygodne np. jak się idzie i rozmawia przez telefon.
ja zawsze oczami kupuje:-)

wygladem tak no ale tym sie nie jeżdzi, Loola to fajny wózek ale taki do miasta do centrum handlowego gdzie nawierzchnie równe wtedy ok, poza tym duża budka,rozkładanie na płasko siedzisko, duzy kosz na zakupy to plusy, minus małe piankowe kóła jak to bywa w parasolkach, no i te 2 rączki to nie jest bardzo wygodne np. jak się idzie i rozmawia przez telefon.
ja zawsze oczami kupuje:-)

No cóż jak zwykle , poprostu nie ma wózka idealnego:tak:
jakbysmy miały taka fabryke wózków , to my byśmy taki skonstruowały;-):-D

reklama
witajcie laseczki:-)ja tylko na chwile bo gonia mnie z kompa bo niby za duzo siedze ehh:-(
czuje sie wysmienicie wiec porodu dzis nie przewiduje i chyba dotrwam do tego 5 listopada:-)

Patrycja
jak piesek dojechal w koncu??

Nina super ze jestes z wozeczka zadowolona:-)a gdzie zdjecia??

Aniam a czemu Ty mialas cc przy pierwszym porodzie??

Buziaki dla wszystkich laseczek:-)

Do góry