reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

aniam mam pytanie w tym siedzisku mutsy na dole z tyłu po bokach jest taki przycisk small i large do czego on służy jak go nacisnęłam to sie siedzisko takie głębsze zrobiło ale sie nie zablokowało i teraz mi sie rusza w tył i w przód co sie z tym robi???:eek:

Tylko tyłem do ciebie to się da zablokowac przodem nie , tam sa takie łapki pod spodem i tym się blokuje . A tak szczerze to nie wiem do końca bo ja tą spacerówkę miałam może z 10 razy na spacerku bo jakoś w wersji spacerowej ten wózek mi na nerwy działał

reklama
dzięki zaraz pójdę i zobaczę może mi sie uda to zablokować, a co do całego wózka to zobaczę jak sie bedzie sprawował moze jeszcze dzisiaj jakis spacerek zaliczymy jak na razie bardzo mi sie podba ale to wszystko wyjdzie w "praniu":tak:

Oj będzie się działo:-D:-D:tak::tak:
p8.gif

hej babeczki melduje sie ze nadal jestem 2w1 i powiem wam ze czuje sie wysmienicie dzis:-)bylam u fryzjera i odrazu mi lepiej...

Nie ma jak to fryzjer:cool2:

jestem, jestem.....siedzie dzisiaj w domciu i udaje ze sprzatam, czekam na psa ktory juz dwa dni jedzie ze wzgl, na pogode FATALNA!!! Przez centralna czesc usa przechodza straszne sztormy i leje jak z cebra, normalnie przerwy nie ma nawet na 5 minut, tak juz od wczoraj.

Biedny piesek , ciekawe jak sie będzie zachowywał przez pierwsze dni
bedzie napewno bardzo zmeczony i odsypial przez kilka dni. Chcielismy mu oszczedzic stresu lotu samolotowego i wybralismy ziemski transport ale kto mogl przewidziec ze to na taka pogode trafi. Jest na srodkach uspokajajacych, generalnie facet ktory go wiezie mowi ze bardzo dobrze wychowany spojony pies, jedzie z nim na przednim siedzeniu duzego trucka i juz sie z nim zakolegowal.

goska specjalnie dla ciebie zrobię zdjęcia wózka i je wrzucę potem:-)

pierwszy spacer mutsy zaliczony jedzie mi sie rewelacyjnie, inaczej niz quinny nic nie skrzypi, prowadzi sie lekko jedną reką, to dopiero pierwsza jazda zobaczymy dalej ale jak narazie super:-)

pawimi a skąd macie tego pieska???

a pisalam chyba kiedys....
kolezanka znajomej mojej dawnej klientki (haha)sie rozwodzi i musiala oddac 8 mc rotka w trybie pilnym jedzie do nas z new jersey czyli ze wschodniego wybrzeza.

reklama
bedzie napewno bardzo zmeczony i odsypial przez kilka dni. Chcielismy mu oszczedzic stresu lotu samolotowego i wybralismy ziemski transport ale kto mogl przewidziec ze to na taka pogode trafi. Jest na srodkach uspokajajacych, generalnie facet ktory go wiezie mowi ze bardzo dobrze wychowany spojony pies, jedzie z nim na przednim siedzeniu duzego trucka i juz sie z nim zakolegowal.

super - oby szybko do was dotarł

nina - to ogólnie super wózek tylko jego waga niestety jak dla mnie była za duża :tak:

Do góry