reklama
w koncu ktos tu madrze sie wypowiedzial :-);-)
Sama jej to powinnas napisac , masz większe doświadczenie niż my
haha, ania do mojego wieku to masz jeszcze szanse to doswiadczenie nadrobic 5 razy tyle co moje hahaha ;-)
Ja tam myślę że na tym dziecku już zakończe swoje starania . Mój mąz ma jeszcze dwoje z poprzedniego związku , myslę że wystarczy .. Dlatego tez tak bardzo licze na dziewczynkę , bo w sumie on ma trzech synów Chyba więc wystarczy już tych jajek w rodzinie;-)
Czesc kobialki.Macie racje,jak juz wyszlo raz bedzie i drugi.
A co do przyjemnosci macie racje ih zwlaszca jak maz nie dopuszcza mnie do siebie bo zbiera sily hahahaha a ja bidulka jak facet spragniona!!!
A co do przyjemnosci macie racje ih zwlaszca jak maz nie dopuszcza mnie do siebie bo zbiera sily hahahaha a ja bidulka jak facet spragniona!!!
Ostatnia edycja:
hahahaha a ja bidulka jak facet spragniona!!!
Oj będzie się działo
reklama
nina2201
mama Oliviera
gie-ośka fryzjer dobra rzecz, zaraz sie kobitki lepiej czują:-)
mam juz wóżek cały siedzisko dzisiaj dostałam czarne fajne podoba mi sie
aniam mam pytanie w tym siedzisku mutsy na dole z tyłu po bokach jest taki przycisk small i large do czego on służy jak go nacisnęłam to sie siedzisko takie głębsze zrobiło ale sie nie zablokowało i teraz mi sie rusza w tył i w przód co sie z tym robi???
mam juz wóżek cały siedzisko dzisiaj dostałam czarne fajne podoba mi sie
aniam mam pytanie w tym siedzisku mutsy na dole z tyłu po bokach jest taki przycisk small i large do czego on służy jak go nacisnęłam to sie siedzisko takie głębsze zrobiło ale sie nie zablokowało i teraz mi sie rusza w tył i w przód co sie z tym robi???