reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
ja sobie jeszcze filmek puszcze ale to juz w lozeczku ;-) tez jakas spiaca jestem chyba za cieplo u nas, w tej chwili mi pokazuje 65 stopni po takich zimnych dwoch tygodniach to naprawde az upal haha...
no to kolorowych snow zycze i mielgo wypoczynku, papa DOBRANOC :-)

gastone - a czy ty przypadkiem nie mialas w pazdzierniku zaciazyc???:-D
gosia - mi sie wogole listopad nie podoba , to taki przykry jesienny miesiac, nie mozesz tego na grudzien przelozyc?:rofl2:

ania - zamowienie przyjete ha ha

W czwartek albo najpozniej w piatek bedzie u nas grozny Sascha....moj maz sie go boi i stwierdzil ze sie do garazu przenosi :eek: mam nadzieje ze sie nie pogryza ;-)

Po pierwsze kochana pazdziernik jeszcze sie nie skonczyl a po drugie suwaczek na dole mowi sam za siebie.w ciaze niemoge zajsc kiedy ma dni nie plodne :-D
No imojmz wyobrazdzie sobie tak sie uparl zeby zwikszyc szanse na syna zemnie do siebienie dopuszcza!!!!!
img302.gif
Tylko w owulacje - powiedzial.Mam mu pokazac test ze to dzis i juz!!!!Wredny typ! Mam na dzieje ze ten na gorze szykuje dla mnie dziewczynke!
Więc jestem mieszkanką Bydgoszczy i szczęśliwą mamą Oskarka urodzonego 1 kwietnia 2009r, Jak jakieś pytania zapraszam :-)
Witam nowa foremke.
A ja wręcz odwrotnie wstałam po 9 godzinach i już małego sama przebierałam bo mi sie we łbie ubzdurało że pewnie nikt się niem nie zajmował i pewnie ma kupe i wogóle:-D jak panie zobaczyły że tak śmigam to mnie przeniosły na normalną sale . To wziełam z młodym ten wózek i łaziłam i łaziła po korytarzu ile sie dało . Bolało troszkę ale chyba rozłaziłam to co bolało i już było całkiem dobrze . Tylko na noc wziełam przeciwbólowy jakis zastrzyk żeby dobrze spać . Za 5 dni to już sama autem śmigałam:-D Ja to taki terminator ;-)

Ania ja tez chce druga cesarke-nie jestes sama.hhe tylko najpierw w ciaze musze zajsc...cos czarno to widze..
a tak wogole to sie rozpisalyscie strasznie.Ja zagladam
1510.gif
i zagladam i nic sienie dzieje a tu nagle kolezanki sie naprodukowaly
biuro__15_.gif

Ostatnia edycja:
gastone widze ze mialas wene tworcza z tymi ikonkami hahahaha.....
wiesz...ja myslalam ze juz moze jestes w ciazy tylko jeszcze sie nie chcesz pochwalic a suwaczek to taka zmylka ;-p

no i nikt mi nie odpowiedzial co z SOFIK????????

Gie-oska - a ty prosze sie obowiazkowo 2x dziennie meldowac hahaha

Ostatnia edycja:
Sofik jszcze w PL ,wszystko u niej dobrze,Fifi juz raczkuje.Wkrotce wroca na zielon wyspe , moze wtedy bedzie miala wiecej czasu zeby tu zajrzec...
A co do ciaazy to juz chialabym, chciala, i im cor blizej tym bardziej sieboje ze mi nie wyjdzie....nie chodzio to ze za piewszym razem tylko o to czy wogole wyjdzie..Ech dolowo jakos, w sumie to nie lubie jesieni..

No co ty tak pesymistycznie? Musi wyjść :tak:
Coś ta jesień źle na was wpływa, że jakieś doły dziewczyny łapiecie, ja na razie się trzymam :-) zobaczymy jak długo i chciałam się trochę pożalić - we wtorek idę do pracy

no i nikt mi nie odpowiedzial co z SOFIK????????

Gie-oska - a ty prosze sie obowiazkowo 2x dziennie meldowac hahaha

melduje sie nadal 2w1:-)chodz noc byla straszna ciagle bolal mnie brzuch jak podczas@(a tak zaczal mi sie pierwszy porod)ale w dzien bylo lepiej..cale rano prasowalam ciuszki dla synka..potem mnustwo innych spraw do zalatwienia mialam i tak wlasnie ledwo zyje!!jutro fryzjer i mozna rodzic:-)​

a z tego co wiem to Sofik chyba do konca mca siedzi w Polsce:-)

gastone - przestan, przeciez maxa masz to napewno jestes w stanie zaciazyc. Max mala kopia mamusi to nie adoptowany ani kradziony haha tylko napewno Twoj!!!
Monika a czemu to sie nie cieszysz ze do pracy idziesz? Fajnie, pieniazki bedziesz zarabiac...
gioska - dobrze ze mnie sluchasz i sie meldujesz :-) mnia brzuch tak jak na okres bolal z Vincencem prawie cala ciaze...nic fajnego :-(

reklama
A co do ciaazy to juz chialabym, chciala, i im cor blizej tym bardziej sieboje ze mi nie wyjdzie....nie chodzio to ze za piewszym razem tylko o to czy wogole wyjdzie..Ech dolowo jakos, w sumie to nie lubie jesieni..

Jak się będziesz tak stresowała to napewno nic tego nie wyjdzie .. laska luz robienie dzieci to wkońcu przyjemność :tak::-D:-D

Do góry