Dusia08
Marzec '08
pewnie nie bardzo by byl z synka dumny
Ja tez zaraz lece koldre bo juz mi sie zaczynaja oczy kleic.
Ja tez zaraz lece koldre bo juz mi sie zaczynaja oczy kleic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gastone - a czy ty przypadkiem nie mialas w pazdzierniku zaciazyc???
gosia - mi sie wogole listopad nie podoba , to taki przykry jesienny miesiac, nie mozesz tego na grudzien przelozyc?
ania - zamowienie przyjete ha ha
W czwartek albo najpozniej w piatek bedzie u nas grozny Sascha....moj maz sie go boi i stwierdzil ze sie do garazu przenosi mam nadzieje ze sie nie pogryza ;-)
Witam nowa foremke.Więc jestem mieszkanką Bydgoszczy i szczęśliwą mamą Oskarka urodzonego 1 kwietnia 2009r, Jak jakieś pytania zapraszam :-)
A ja wręcz odwrotnie wstałam po 9 godzinach i już małego sama przebierałam bo mi sie we łbie ubzdurało że pewnie nikt się niem nie zajmował i pewnie ma kupe i wogóle jak panie zobaczyły że tak śmigam to mnie przeniosły na normalną sale . To wziełam z młodym ten wózek i łaziłam i łaziła po korytarzu ile sie dało . Bolało troszkę ale chyba rozłaziłam to co bolało i już było całkiem dobrze . Tylko na noc wziełam przeciwbólowy jakis zastrzyk żeby dobrze spać . Za 5 dni to już sama autem śmigałam Ja to taki terminator ;-)
no i nikt mi nie odpowiedzial co z SOFIK????????
Gie-oska - a ty prosze sie obowiazkowo 2x dziennie meldowac hahaha
A co do ciaazy to juz chialabym, chciala, i im cor blizej tym bardziej sieboje ze mi nie wyjdzie....nie chodzio to ze za piewszym razem tylko o to czy wogole wyjdzie..Ech dolowo jakos, w sumie to nie lubie jesieni..