reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

nie, faktycznie w otulacze i inne gowna tez by mi sie bawic nie chcialo. Czasem mi sie nie chce wkladow do kieszonek po praniu powpychac a co dopiero obslugiwac cale to ustrojstwo hahaha. Jestem leniwa i wole wiecej kasy wydac a miec wygode i spokoj. Ja ci goraco polecam te BG, sa naprawde niezawodne. Ani razu nam nie przeciekly. Mowie o kieszonkach bo te AIO chyba ze dwa razy mielismy wpadki po calej nocy i teraz nie wiem czy maz zle zalozyl tak ze sie siurek przesunal poza to miejsce gdzie wklad wszyty czy poprostu tak sie zdarzylo. Do kieszonek na noc uzywam dwa wklady - one juz przychodza razem w zestawie a w dzien normalnie jedna. Papierkow nigdy nie uzywalam. Po prostu splukuje tym mini prysznicem ktory jest rewelacyjny prosto do toalety i do won do wiadra. Ja mam 45 pieluch w tej chwili i piore raz na tydzien. Wiaderko ktore kupilam jest robione przez jakas medyczna specjalistyczna firme z kanady, dalam za niego w cholere kasy ale jest rewelacyjne. Wogole nic smrodu nie przepuszcza....zreszta mozesz sobie wyobrazic skoro piore raz w tygodniu. Ma taki specjalny weglowy filter i dodaje jeszcze kilka kropel olejku z melaluki dla dezynfecji.

Ostatnia edycja:
reklama
tak Dusia od poczatku ich uzywam, te z Gro Baby dokupilam pod koniec maja tego roku. G-diapers tez mam i czasem sporadycznie ich uzywam jak na dluzej gdzies jade do jakiejs kolezanki albo mall'a na caly dzien. Wygodniej jest wziasc wklady do wyrzucenia czy splukania niz bawic sie z zakupkana pielucha i ja ze soba wozic :-) Ale mam jeszcze z 4 hurtowe pudla tych wkladow i nie sadze ze uda mi sie je zuzyc ...

Muwisz ze polecasz sie na przyszlosc :-D

Wiesz co jeszcze sobie tak w dzien pomyslalam ze moze kupila bym zamiast podwujnego Peg perego skate, ten model z tamtego roku co robi sie gleboki wozek z siedziska. I jak bym gdzies byla z dwujka a maly by sie zmeczyl chodzeniem to bym go mogla posadzic do wozka a mala do nosidla wlozyc. Cholera juz niewiem mam normalnie metlik w glowie.
No i jeszcze czytalam reviews i wypowiadali sie ludzie ze ciezki on jest a mi sie ze zdjeci wydaje taki leciutki. :eek:

no tutaj zle trafilas bo ja nie lubie peg perego oprocz jednego jedynego wozka ktorego osobiscie polecalam sto razy mianowicie Arii OH. Pozostale produkty to dla mnie jakies takie plastikowe sa i ciezkie. Kolezanka miala chyba model Venezia to poprostu nie moglam jezdzic tym jej wozkiem, normalnie tragedia a ona byla zachwycona. Ja mam chyba za duzo dobrych wozkow i zbyt wielkie porownanie stad wynika moja osobista awersja do produktow peg perego ktora w sumie jest firma z wysokiej polki i ma uznanie na rynku nie tylko naszym.

reklama
Do góry