nie, faktycznie w otulacze i inne gowna tez by mi sie bawic nie chcialo. Czasem mi sie nie chce wkladow do kieszonek po praniu powpychac a co dopiero obslugiwac cale to ustrojstwo hahaha. Jestem leniwa i wole wiecej kasy wydac a miec wygode i spokoj. Ja ci goraco polecam te BG, sa naprawde niezawodne. Ani razu nam nie przeciekly. Mowie o kieszonkach bo te AIO chyba ze dwa razy mielismy wpadki po calej nocy i teraz nie wiem czy maz zle zalozyl tak ze sie siurek przesunal poza to miejsce gdzie wklad wszyty czy poprostu tak sie zdarzylo. Do kieszonek na noc uzywam dwa wklady - one juz przychodza razem w zestawie a w dzien normalnie jedna. Papierkow nigdy nie uzywalam. Po prostu splukuje tym mini prysznicem ktory jest rewelacyjny prosto do toalety i do won do wiadra. Ja mam 45 pieluch w tej chwili i piore raz na tydzien. Wiaderko ktore kupilam jest robione przez jakas medyczna specjalistyczna firme z kanady, dalam za niego w cholere kasy ale jest rewelacyjne. Wogole nic smrodu nie przepuszcza....zreszta mozesz sobie wyobrazic skoro piore raz w tygodniu. Ma taki specjalny weglowy filter i dodaje jeszcze kilka kropel olejku z melaluki dla dezynfecji.
Ostatnia edycja: