reklama
wlasnie ja musze sie na drugi raz zorientowac czy nie lepiej poczta to wyjdzie! Ania a ty jakos swojego zamowienia jeszcze nie skladasz ;-) ??
Kochana ja już mówiłam jakbyś mogła to taka karuzelkę :
KARUZELA FISHER PRICE + PILOT + LAMPKA RAINFOREST (770722458) - Aukcje internetowe Allegro
może na zimowych przecenkach taniej kupisz bo ja termin na gridzień wiec bez ciśnień . o jeszcze jeden kocyk bym prosiła taki z rainforest bo ten Szymek poprostu kocha i nosi go po całym domu i sie na nim kładzie , to maluch nr 2 tez musi miec . Ciuszków małych mam mase a zreszta nie wiem narazie co tam z brzuszku mi siedzi

ew któras jeszcze z tych rzeczy jakby Ci oadły w łapki
USPOKAJACZ RAINFOREST FISHER PRICE KONIK MORSKI (766644181) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE RAINFOREST USPOKAJACZ (771032554) - Aukcje internetowe Allegro
kurde ja to powinnam miec chyba cała kolekcję z tego rainforest
No a poczta była rewelka tydzień czasu

Gieoska, trzymaj się, jeszcze tylko kilka dni i zobaczysz że po wszystkim nawet nie będziesz pamiętać, że było ci tak źle, dasz rade 
To aż taka różnica cenowa jest między rainforestem tutaj, że opłaca się ze stanów sprowadzać? Coś tam chyba kiedyś Pawimi pisałaś, że te zabawki są tańsze u was, a dużo? I właśnie mi się przypomniało, że ty kobito miałaś już wieki temu swoje zdjęcia z wakacji wkleić
- to może ci się humorek poprawi jak trochę powspominasz 

My wczoraj mieliśmy chrzest, cały weekend zawalony bo trzeba było w sobotę po chrzestnego jechać na lotnisko, wczoraj jeszcze część gości po restauracji przyszło do nas - byliśmy padnięci, ale ogólnie fajnie było, Gucio, złote dziecko - cały dzień był wesoły. Mały oczywiście kasę dostał i już zakupiłam mu fotelik i krzesełko
Szybka jestem, co? 

To aż taka różnica cenowa jest między rainforestem tutaj, że opłaca się ze stanów sprowadzać? Coś tam chyba kiedyś Pawimi pisałaś, że te zabawki są tańsze u was, a dużo? I właśnie mi się przypomniało, że ty kobito miałaś już wieki temu swoje zdjęcia z wakacji wkleić

My wczoraj mieliśmy chrzest, cały weekend zawalony bo trzeba było w sobotę po chrzestnego jechać na lotnisko, wczoraj jeszcze część gości po restauracji przyszło do nas - byliśmy padnięci, ale ogólnie fajnie było, Gucio, złote dziecko - cały dzień był wesoły. Mały oczywiście kasę dostał i już zakupiłam mu fotelik i krzesełko

widze ze rainforest na topie))) a wiesz ze oni zmienili troche wzorek tej kolekcji?
No właśnie widziałam na niektórych stronkach , ale jakoś wcale mi to nie przeszkadza .. Ano na topie bardzo mi sie podoba ta kolekcja i pasuje do maluszkowego pokoju

Gieoska, trzymaj się, jeszcze tylko kilka dni i zobaczysz że po wszystkim nawet nie będziesz pamiętać, że było ci tak źle, dasz rade
To aż taka różnica cenowa jest między rainforestem tutaj, że opłaca się ze stanów sprowadzać? Coś tam chyba kiedyś Pawimi pisałaś, że te zabawki są tańsze u was, a dużo? I właśnie mi się przypomniało, że ty kobito miałaś już wieki temu swoje zdjęcia z wakacji wkleić- to może ci się humorek poprawi jak trochę powspominasz
![]()
Gieoska - dołączam sie do słów Moni za chwilkę o wszystkim zapomnisz głowa do góry;-)
Monika - ano tańsze maja tam zabawki że bym powiedziała dużo tańsze, zreszta wielu jest sprzedawców na allegro co wysyłaja ze stanów i skoro im sie to opłaca
Jakaś foteczka z chrzcin ?
Kochana ja już mówiłam jakbyś mogła to taka karuzelkę :
KARUZELA FISHER PRICE + PILOT + LAMPKA RAINFOREST (770722458) - Aukcje internetowe Allegro
może na zimowych przecenkach taniej kupisz bo ja termin na gridzień wiec bez ciśnień . o jeszcze jeden kocyk bym prosiła taki z rainforest bo ten Szymek poprostu kocha i nosi go po całym domu i sie na nim kładzie , to maluch nr 2 tez musi miec . Ciuszków małych mam mase a zreszta nie wiem narazie co tam z brzuszku mi siedziA Ty ogladaj może coś Ci jeszcze z Polszy potrzeba to ja się odwdzięcze
![]()
ew któras jeszcze z tych rzeczy jakby Ci oadły w łapki
USPOKAJACZ RAINFOREST FISHER PRICE KONIK MORSKI (766644181) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE RAINFOREST USPOKAJACZ (771032554) - Aukcje internetowe Allegro
kurde ja to powinnam miec chyba cała kolekcję z tego rainforest
No a poczta była rewelka tydzień czasu![]()
Ania super jest ten konik morski:-)bardzo mi sie podoba..ja tez chorowalam na cala kolekcje rainforesta a szczegolnie na karuzele no ale coz trafila mi sie inna...
Monika - ano tańsze maja tam zabawki że bym powiedziała dużo tańsze, zreszta wielu jest sprzedawców na allegro co wysyłaja ze stanów i skoro im sie to opłaca
Jakaś foteczka z chrzcin ?
No faktycznie wystawiają

Jak tylko będę miała zdjęcia to wstawię, my swoim aparatem nie robiliśmy, więc muszę od męża chrzestnej wziąć, a od fotografa to trochę musimy poczekać :-)
Hello kobialki.U nas troszke chlodniej sie zrobilo ale zle nie jest.
Wczoraj troche wietrznie byloi maly sie chyba przeziebil..nie wiem w sumie dlaczego bo ubrany byl dobrze,czapke mial,ciepla kurtalke.hmm
Mnie dzis glowa peka,wczoraj mialam migrene.ale to pogoda pewnie bo wczoraj pokazywali jaka wstretna pogoda idzie na Irlandie.Moze ja przewieje wiatr a jak nie bedziem chlipac w deszczu...
A tak wogole mam lenia okropnego, w chalupie balagan po weekendzie a ja niemoge dupy zwlec z kanapy bleee
Wczoraj troche wietrznie byloi maly sie chyba przeziebil..nie wiem w sumie dlaczego bo ubrany byl dobrze,czapke mial,ciepla kurtalke.hmm
Mnie dzis glowa peka,wczoraj mialam migrene.ale to pogoda pewnie bo wczoraj pokazywali jaka wstretna pogoda idzie na Irlandie.Moze ja przewieje wiatr a jak nie bedziem chlipac w deszczu...
A tak wogole mam lenia okropnego, w chalupie balagan po weekendzie a ja niemoge dupy zwlec z kanapy bleee
reklama