reklama
nina2201
mama Oliviera
ja mam taki Fotelik samochodowy Concord Trimax 9 wzorów!!! (760672289) - Aukcje internetowe Allegro
od 9-18 kg i jestem bardzo zadowolona, mamy go już prawie rok, kolor turkus z brązem i kremem, fotelik fajny ładny i funkcjonalny przede wszystkim.
od 9-18 kg i jestem bardzo zadowolona, mamy go już prawie rok, kolor turkus z brązem i kremem, fotelik fajny ładny i funkcjonalny przede wszystkim.
ehhh a ja nie wiem co zrobić, uzywany mutsy na allegro stoi gdzieś za 1000 zł uzywany ponad rok czasu dodam,osobno sam stelaz gdzieś 800 zł i siedzisko do tego 400 wychodzi 1200 plus przesyłka, a ja znalazłam w sklepie internetowym nowy z pompowanymi kołami i skórzana rączka czyli wersja najdrozsza za 1555 zł i wysyłka gratis, więc chyba to najlepsza oferta, ale sama nie wiem czy znowu tyle kasy wyrzucac na wózek bo ile to moje dziecko w nim jesczce pojeżdzi??? jednak potem mogłabym go dobrze sprzedaćzwariuje
zaraz od tego wymyslania a mój mąż juz wariuje
PORADZCIE COŚ
aniam jaki kolor masz siedziska do mutsy????
Nina a nie szkoda Ci tyle kasy wydawac na wozek skoro Twoj synek niedlugo 2latka bedzie mial??no chyba ze na drugiego dziecko odrazu chcesz miec wozio??;-)i faktycznie nie duza roznica jest miedzy uzywanam a nowym wozkiem wiec wzielabym nowke zawsze jest na gwarancji..
A ja dzis bylam na ktg juz jakies tam skurcze sie robia i od wtorku mam zielone swiatlo zeby rodzic jak mam ochote...poza tym polozna powiedziala ze mam bardzo maly brzusio i maly nie bedzie wazyl wiecej niz 3kg z malym hakiem i powiedziala ze jakos dziwnie wyglada ten brzucho jak leze i dziewnie sie napina i to mnie zasmucilo:-(ostanio mam takie wahania nastroju ze masakra...juz moj m mowi ze juz ze mna rady nie daje i z tym moim marudzeniem..i liczy ze po porodzie sie to zmieni...
nina2201
mama Oliviera
gie-ośka trochę szkoda mi tyle kasy ale na plus nowego jest to, że mam gwarancję na wózek no i potem mogę go sprzedać a drugie dzieciątko to mi sie marzy ale nie teraz mój mały ma niedługo 2 lata ale jeszcze w wózku pojeżdzi bo do miasta mamy 2 km a nie zawsze mogę autem jechać, poza tym moja siostra będzie sie starała o dziecko w przyszłym roku i pow.ze ten mutsy odemnie odkupi
trzymaj sie i myśl pozytywnie

urodzisz śliczne i zdrowe dzieciątko!!! tylko głowa do góry!!!

trzymaj sie i myśl pozytywnie

gie-oska, głowa do góry, napewno wszystko bedzie dobrze. Pwnie szybciutko urodzić, skoro to twoje drugie dzieciątko
Trzymam kciuki za Was :-)
Dziewczyny a ja dzis zakupiłam nowa brykę:http://www.autogielda.pl/sprzedam,rover_214_i,II97HNTLK.html moje stare uno padło, więc trzeba było coś z tym zrobić

Dziewczyny a ja dzis zakupiłam nowa brykę:http://www.autogielda.pl/sprzedam,rover_214_i,II97HNTLK.html moje stare uno padło, więc trzeba było coś z tym zrobić

No chyba lepiej nowy kupić.
A ja mam jeszcze pytanie dotyczące fotelików, jaki byście poradziły kupić następny? Maxi cosi czy coś innego?
Ja mam Polski fotelik
FOTELIK BABY DESIGN ESPIRO OPTIMA 0-25kg W-wa (772273168) - Aukcje internetowe Allegro
i drugi taki
Fotelik dla dziecka BMW Sauber Junior Seat I-II ISOFIX - www.redplanet.pl
ale wole ten polski
A ja dzis bylam na ktg juz jakies tam skurcze sie robia i od wtorku mam zielone swiatlo zeby rodzic jak mam ochote...poza tym polozna powiedziala ze mam bardzo maly brzusio i maly nie bedzie wazyl wiecej niz 3kg z malym hakiem i powiedziala ze jakos dziwnie wyglada ten brzucho jak leze i dziewnie sie napina i to mnie zasmucilo:-(ostanio mam takie wahania nastroju ze masakra...juz moj m mowi ze juz ze mna rady nie daje i z tym moim marudzeniem..i liczy ze po porodzie sie to zmieni...
Zaraz urodzisz i bedziesz miała lepszy humor pamietam sama jak to jest .. wszustko wkurzajace i to czekanie . Głowa do góry;-)
gie-oska, głowa do góry, napewno wszystko bedzie dobrze. Pwnie szybciutko urodzić, skoro to twoje drugie dzieciątkoTrzymam kciuki za Was :-)
Dziewczyny a ja dzis zakupiłam nowa brykę:http://www.autogielda.pl/sprzedam,rover_214_i,II97HNTLK.html moje stare uno padło, więc trzeba było coś z tym zrobić![]()
Gratulacje
nina2201
mama Oliviera
Gratulujenowej furki
ja tez kupiłam nową furę
he he 4 koła pompowane, skórzana rączka mutsy single spoke na allegro sam stelaż ale jak nowy na oponach jeszcze te igiełki ale sie ciesze teraz tylko jeszcze siedzisko
no ale gdzieś 400 zł w kieszeni hurrrraaaa!!!

ja tez kupiłam nową furę

reklama