reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Pawimi oczywiscie doczytalam wtedy :tak: no teraz to przedstawilas plusy wiekszej roznicy, o ktorych wczesniej nie myslalam
Wiecie co kazda roznica ma swoje plusy i minusy jak wszystko
Mi na poczatku bedzie ciezko, Eryk moze byc zazdrosny, ale jestem dobrej mysli ze z biegiem czasu bedzie super

Zmykam juz do lozka, bo jakas zmeczona jestem a jutro trzeba wstac przed 8 malego do przedszkola wyszykowac
Dobranoc

reklama
hej laseczki...alezeescie sie wczoraj rozpisaly hehe...czyli podsumowujac mam wziasc buzza z gondola tak a potem sobie speedziaka dokupic??
a co z mutsy one sa sliczne:-)

Dzień dobry drogie Panie :)))
Dziś idę poza zapisami dostać się do lekarza... Nie powinnam chyba czekać na wolny termina za dwa tyg? ;/

lagajka a czemu twierdzisz ze nie powinnas czekac na termin na za 2tyg??jak ide na pierwsza wizyte dopiero 20marca bo chce aby serduszko juz bylo...wiec jak pojdziesz za 2tyg to wg jest dobry moment...nie wiem czy jak dzis pojdziesz lekarzowi uda sie cos zobaczyc??ale to twoj wybor ja bym poszla na twoim miejscu za 2tyg!!

gastone xlandery znam na poczatku czyli jakis rok temu bylam strasznie napalona na nie szczegolnie 3kolowe..teraz tez biore go pod uwage ale mojemu m on sie nie podoba a poza tym 15kg wersja spacerwa wazy czyli wiecej niz speedi ktory nam obojga sie podoba...za jakis czas bede musiala udac sie do sklepu aby wozki poogladac a potem zdecydujemy...bo nie ma to jak na zywo zobaczyc...
pawimi czyli wg ciebie najlepiej bedzie kupic bbuzza w wersji glebokiej i spacerowej tak??Pawimi jakiego Ty masz maclarena??

Dziewczyny dziekuje wam bardzo za rady i pomoc w ocenie wozkow...
gastone mialas napisac na jakiej str znalazlas to zdjecia buzza z ta inna gondola??
Masz jeszcze mnostwo czasu.Posiedz, poogladaj.No i bedziesz miala o czym gadac z nami hih
A co do strony to niestety, ogladalalam ich setki, ale to bylo na francuskim google.

calypso pasuje ze specjalnym adapterem, natomiast gdzie jest ta lista? czy chodzi o toksycznosc gondoli i materialow z jakich jest produkowana czy moze fakt ze francuzi uzywaja je notorycznie do przewozu dzieci w samochodach co ostatnio zostalo unane za ogolnoeuropejskie forum za niebiezpieczne? Bo ja wlasnie o tym czytalam ale to odnosilo sie wylacznie do stosowania gondoli zamiast fotelikow? Masz gdzies linka z ta lista?
[/QUOTE]
Nie znajde tego linka, ale glownie chodzilo o dwie rzeczy.O przenoszenie dzidzi w tej gondoli (jet plytka i zdarzaly sie wypadki wypadania dzieci) i ogolnie o przewozeniu dzieci, ze nie zastepuje to n9iestety foteilka, bo w razie wypadku praktycznie zadnych szans.Swoja droga to nie wiem kto wymyslil te gondole.dla mnie to bez sensu, bo skro nie zapaewniaja nalezytego bezpieczeczenstwa w trakcie jazdy samochodem to po co ich uzywac? Rozumiem, ze chodzi o to zeby dziecko lezalo sobie prosto i wygodnie, tylko ze to sie mija z celem.Bo zapewniamy dziecku wygode nie baczac na jego bezpieczenswo?

Gastone tak mi sie przypomnialo odnosne twojego Jane. Pamietasz moje powiedzonko "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo" jak sie okazalo ze tamta babka ci odmowila. Czyli sie spradwzilo bo przez to trafil ci sie za ta sama cene a nowiuski :-) Jakos tak zawsze sobie to powtarzam jak cos idzie nie tak i potem dobrze na tym wychodze;-)

reklama
Gastone tak mi sie przypomnialo odnosne twojego Jane. Pamietasz moje powiedzonko "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo" jak sie okazalo ze tamta babka ci odmowila. Czyli sie spradwzilo bo przez to trafil ci sie za ta sama cene a nowiuski :-) Jakos tak zawsze sobie to powtarzam jak cos idzie nie tak i potem dobrze na tym wychodze;-)

Moj maz tek tak zawsze powiada.Ja taka w goracej wodzie kapana.Ale potem bym zalowala hih Jedna dziewczyna , (ta polka )chciala za swoj uzywany woek wlasnie 250 euro juz po stargowaniu.:szok:

Ide dziecko polozyc na dzrzemke poobiednia.slysze ze pokoj rozwala:baffled:

Do góry