reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Mo Chicco nigdy sie nie podobaly i ten tez nie bardzo. Speedi gondola ok ale spacerowka MASAKRA!!!! Dlatego go sprzedalam. Z Buzza jestem bardzo zadowolona :)

Wiec moze kup zestaw z Buzzem,a jako dodatkowy wozek jakas mala spaceroweczke na zakupy w stylu Zapp :)

Mo Chicco nigdy sie nie podobaly i ten tez nie bardzo. Speedi gondola ok ale spacerowka MASAKRA!!!! Dlatego go sprzedalam. Z Buzza jestem bardzo zadowolona :)

Wiec moze kup zestaw z Buzzem,a jako dodatkowy wozek jakas mala spaceroweczke na zakupy w stylu Zapp :)

Zgodze z toba, bo Buzz jest leciutki i sliczniutki i jestesmy jego zwolleniczkami!!!!:-)Po co placic za inny wozek skoro podoba nam sie dany?
Gie -oska podoba ci sie buzz to zbieraj na niego! Ja zbieralam hihi Ale rozumiem ci ze ze masz metlik w glowie, choc przed toba jeszcze 8 miesiecy.Wozkow tyle na rynku ze szok, zwlaszcza polskim.

Karolina co do Boldera to Szczerz mowiac nie widzialam ich na zywo.Nie wiem jakie sa w uzytkowaniu.Czaasem poprostu zaluje tylko ze buzzy nie maja duzego wyboru w kolosytyce, jakies kwiatki, wzorki...ale one same w sobie sa juz cudowne!

Ostatnia edycja:
gastone skad masz takie zdjecie buzza??i jakie wymairy ma ta gondola na zdjeciu wiesz??buzza chcialabym ale to przednie kolko musi byc pompowane dla mnie!!poza tym chce miec rozkladane siedisko...a po nowym roku beda juz tansze buzzy a mi wozio bedzie potrzebny na listopad wiec cena bedzie tj teraz...
oj macie racje mam metlik w glowie:-)

buzza chcialabym ale to przednie kolko musi byc pompowane dla mnie!!poza tym chce miec rozkladane siedisko...a po nowym roku beda juz tansze buzzy a mi wozio bedzie potrzebny na listopad wiec cena bedzie tj teraz...
oj macie racje mam metlik w glowie:-)

Ale przeciez Buzz ma rozkladana spacerowke i to w trzech pozycjach przodem do kierunku jazdy i dwoch tylem dokeirunku jazdy. Zawsze mozesz kupic uzywanego Buzza,czasami sa naprawde w super stanie. A pompowane kolka mozna dokupic.

ja tez zamierzam je dokupic bo na tych malych w glebokim sniegu to tragedia :rofl2:

Ostatnia edycja:
Eve tanie tot kolko znalazlas...na allegro cena za to kolko skoczylo do 319zl wiec masakra...kupuj po takiej cenie jak znalazlas taniej nie bedzi...
co do boldera to patrzylam i one nie sa jednak takie ciezkie choz wg sa bardzo masywne...
Karolina ja nie chce uzywanego buzza...i buzz nie ma rozkladanej spacerowki na plasko!

reklama
Do góry