reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Trzeba bylo fotki strzelic i nam tu pokazac. Takie domowe zdjecia to zawsze inaczej niz takie na stronie;-)
no wlasnie...bylo, bylo...i to juz!!!:-)
co tu taka cisza dzis laski?? wozki was wymeczyly czy co? trzy posty przez caly dzien....wstyd, wstyd...

reklama
hej babeczki...co dzis tak cicho??
Gastone ten spoidziak o ktory pytalas to jest tylko sama spacerowka ale wg mnie i tak tanio bo w polsce sama spacerowka kosztujke min 1100 i wlasnie sie zastanawiam czy nie kupic tego spedziaka jeszzce corka by pojezdzila w nim....

hej babeczki...co dzis tak cicho??
Gastone ten spoidziak o ktory pytalas to jest tylko sama spacerowka ale wg mnie i tak tanio bo w polsce sama spacerowka kosztujke min 1100 i wlasnie sie zastanawiam czy nie kupic tego spedziaka jeszzce corka by pojezdzila w nim....

Niby fajna oferta, ale mysle e powinnas poczekac jescze z zakupem wozka.Masz przed soba naprawde jescze duzo czasu.A kupisz tak odrazu i potem bedziesz zalowac.

Nie pomyslalam zeby zrobic zdjecia, mam zrobione zaraz po zakupie ale ciemno w pokoju juz bylo i takie hmm nie zbyt prezentowne sa ;-)

Ja rowniez zycze milego weekendu

a ja wlasnie wrocialam ze spacerku.....19 stopni dzis, wiatru niet super pogodka. Prawdziwa wiosenka! milego weekendu zycze kobitki i do uslyszenia za tydzien bo w przyszlym tygodniu mnie nie bedzie...jedziemy :))

reklama
Witam sie
U nas 14 st. i sloneczko od czasu do czasu...

Wlasnie tatus skonczyl mi robic połki w salonie i spypalni :-D ale sie ciesze...
Bo M by mi tego tak szybko nie zrobi...

ide posprztac i ugotowac cosik na obiad tylko co :confused:

Do góry