beakta
Mammy of boys & girl
Haa, a to ci powiem ze ja tez zawsze bylam taki raptus i to motto wlasnie od mojego T przejelam bo on to zawsze powtarzal no i tak troche wyhamowalam:-) ...to z wiekiem przyszlo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lagajka - u nas pierwsza wizyta ciazowa dopiero po 12 tygodniu ciazy jest:-) ale widze ze ci sie spieszy he he...Dzień dobry drogie Panie ))
Dziś idę poza zapisami dostać się do lekarza... Nie powinnam chyba czekać na wolny termina za dwa tyg? ;/
hej laseczki...alezeescie sie wczoraj rozpisaly hehe...czyli podsumowujac mam wziasc buzza z gondola tak a potem sobie speedziaka dokupic??
a co z mutsy one sa sliczne:-)
no tak ....tylko debil moze wyrzucic swoje dziecko z wozka, przeciez w tych gondolach sa pasy tylko pewnie rodzic palant ich nie uzyl bo po co a pozniej wystawil recenzje ze gondola niebezpieczna a jesli chodzi o uzywanie jako foteliki.....hmmm, co kraj to obyczaj i francuzi oraz kraje poludniowe europy nie uznaja metody fotelikow na dluzsza mete bo to wg. nich to szkodliwe na kregoslup (to nie o wygode chodzi tylko aspekt zdrowotny) ....stad pomysl na te gondole ale w kazdym spoleczenstwie sa jakies zboczenia...amerykanie na przyklad gondol wogole nie uzywaja za to trzymaja swoje dzieci w fotelikach nawet na dlugich spacerachNie znajde tego linka, ale glownie chodzilo o dwie rzeczy.O przenoszenie dzidzi w tej gondoli (jet plytka i zdarzaly sie wypadki wypadania dzieci) i ogolnie o przewozeniu dzieci, ze nie zastepuje to n9iestety foteilka, bo w razie wypadku praktycznie zadnych szans.Swoja droga to nie wiem kto wymyslil te gondole.dla mnie to bez sensu, bo skro nie zapaewniaja nalezytego bezpieczeczenstwa w trakcie jazdy samochodem to po co ich uzywac? Rozumiem, ze chodzi o to zeby dziecko lezalo sobie prosto i wygodnie, tylko ze to sie mija z celem.Bo zapewniamy dziecku wygode nie baczac na jego bezpieczenswo?
hej laseczki!
Sofik fajnie ze jestes jeszcze w dwupaku...coreczke tez urodzilas w irlandii??
pawimi raczej tragaza prywatnego nie bede miec bo mnie nie stac wiec raczej skusze sie na quinny...q anglii znalazlam spedziaka nowke za 850zl
Trzeba bylo fotki strzelic i nam tu pokazac. Takie domowe zdjecia to zawsze inaczej niz takie na stronie;-)dzis wyjelam mojego Joolza z szafy, zeby pokazac kolezance jet naprawde super, juz nie moge sie doczekac spacerkow :-)