reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Haa, a to ci powiem ze ja tez zawsze bylam taki raptus i to motto wlasnie od mojego T przejelam bo on to zawsze powtarzal no i tak troche wyhamowalam:-) ...to z wiekiem przyszlo:-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry drogie Panie :)))
Dziś idę poza zapisami dostać się do lekarza... Nie powinnam chyba czekać na wolny termina za dwa tyg? ;/
lagajka - u nas pierwsza wizyta ciazowa dopiero po 12 tygodniu ciazy jest:-) ale widze ze ci sie spieszy he he...
hej laseczki...alezeescie sie wczoraj rozpisaly hehe...czyli podsumowujac mam wziasc buzza z gondola tak a potem sobie speedziaka dokupic??
a co z mutsy one sa sliczne:-)

tak jest moja droga, wlasnie taaaaaa, a mutsy sobie odpusc ze swoim 4 pietrem ktore cie czeka:no: chyba ze razem z nim tragarza sobie zakupisz:tak:

Nie znajde tego linka, ale glownie chodzilo o dwie rzeczy.O przenoszenie dzidzi w tej gondoli (jet plytka i zdarzaly sie wypadki wypadania dzieci) i ogolnie o przewozeniu dzieci, ze nie zastepuje to n9iestety foteilka, bo w razie wypadku praktycznie zadnych szans.Swoja droga to nie wiem kto wymyslil te gondole.dla mnie to bez sensu, bo skro nie zapaewniaja nalezytego bezpieczeczenstwa w trakcie jazdy samochodem to po co ich uzywac? Rozumiem, ze chodzi o to zeby dziecko lezalo sobie prosto i wygodnie, tylko ze to sie mija z celem.Bo zapewniamy dziecku wygode nie baczac na jego bezpieczenswo?
no tak ....tylko debil moze wyrzucic swoje dziecko z wozka, przeciez w tych gondolach sa pasy tylko pewnie rodzic palant ich nie uzyl bo po co a pozniej wystawil recenzje ze gondola niebezpieczna:angry: a jesli chodzi o uzywanie jako foteliki.....hmmm, co kraj to obyczaj i francuzi oraz kraje poludniowe europy nie uznaja metody fotelikow na dluzsza mete bo to wg. nich to szkodliwe na kregoslup (to nie o wygode chodzi tylko aspekt zdrowotny) ....stad pomysl na te gondole ale w kazdym spoleczenstwie sa jakies zboczenia...amerykanie na przyklad gondol wogole nie uzywaja za to trzymaja swoje dzieci w fotelikach nawet na dlugich spacerach:baffled:

no a gdzie sofik????????????odezwij sie moja droga, ty jestes w stanie ciaglego zagrozenia wiec chcemy na bierzaco wiedziec co sie z toba dzieje!

hej laseczki!
Sofik fajnie ze jestes jeszcze w dwupaku:p...coreczke tez urodzilas w irlandii??
pawimi raczej tragaza prywatnego nie bede miec bo mnie nie stac wiec raczej skusze sie na quinny...q anglii znalazlam spedziaka nowke za 850zl:)

hej laseczki!
Sofik fajnie ze jestes jeszcze w dwupaku:p...coreczke tez urodzilas w irlandii??
pawimi raczej tragaza prywatnego nie bede miec bo mnie nie stac wiec raczej skusze sie na quinny...q anglii znalazlam spedziaka nowke za 850zl:)

Nowke? Ale caly zestaw? (gondola, spacerowka, fotelik)?

gie-oska Tak corke tez urodizłam tu w IE tylko teraz bede rodzic w innym szpitalu...
Kurde myslam ze ja tata bedzie bede miec wiecej czasu na neta a tu dupa;-)

dzis u Nas ładne slonko ale zimno 0 st.
Ma do mnie przyjechac koleznka wiec znów czas zlecji...
A Ja mam w planach zakupy, chce zbey tata jak jest pomalowal i przykrecil polki w domu...

Pozatym juz sie nie moge doczekac, porodu, synka i buzza kiedy bede smigac na wiosenne spacerki z nim... i coreczka....

Chce tez pomyslec o wyjezdzie na tylko tyg. do PL ale nie wiem jeszcze w ktorym miesiacu...
Bo napewno musimy kupic auto... bo to juz siem nadaje do jazdy, ma jezdzi rodzinnym a ja uziemiona na wiosce wrrrrrrrrrrrrr:baffled:

Milego Dnia

bede pisac co u mnie...ale napewno szybko sie wiesc rozejdzie ze juz nie ejstem 2w1 , poprasze kumpele zeby skrobnela do Was Monike:-) oj Joola hihihi

No czekamy czekamy z niecierpliwoscia az sie rozpakujesz i bedziemy ogladac fotki malenstwa i fotki ze spacerkow buzzem!

Sofik spokojnie, jeszcze zdazysz nie raz napisac zanim urodzisz :-)

U mnie dzis byla kolezanka i bardzo dobrze bo przynajmniej ogarnelam troche chate, bo tak to nie mialam motywacji zeby sie ruszyc z fotela ;-)

ale jakas taka zamyslona jestem, ostatnio M zrwocil mi 2 razy uwage ze nie zakrecilam cieplej wody w lazience i lala sie pol nocy :zawstydzona/y::baffled:

dzis wyjelam mojego Joolza z szafy, zeby pokazac kolezance jet naprawde super, juz nie moge sie doczekac spacerkow :-)

reklama
Do góry