reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Dzieki Gastone, no ja z baza nie chce, tylko sam fotelik

Ci roznicy wieku, to ja mam troche inne podejscie do tego ;-)
ale wiadomo, ze kazdy ma prawo decydowac kiedy chce miec dzieci

Ja mysle ze 2-3 lata roznicy to jest dobrze, na poczatku ciezko, ale pozniej dzieci chodza razem do przedszkola, nie trzeba jednego wozic tu a drugiego tam, razem na kolonie mozna poslac itp
no i widze po moim synku ze spokojnie juz moglby miec rodzenstw od roku i teraz zaczynali by sie razem bawic...
a jakie sa plusy wiekszej roznicy??

hejka faktycznie pustawo tu troszke!!
Karolina dziekuje za gratulacje..20.03.ide na pierwsza wizyte...myslicie ze to nie za pozno jak na pierwsza wizyte??
co myslicie o tym wozku;
SPACERÓWKA CHICCO S3 GREENWOOD+OKRYCIE NA ZIMĘ (563797747) - Aukcje internetowe Allegro jest fajny bo lekki...ale minus jak dla mnie to ze jest dlugi!!Ale czerkam na wasze opinie...skoro jestem w ciazy to wozia musze juz szukac bo 8mcy zleci bardzo szybko hehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A nie myslalas o wozku 3 w 1 ? Bo to tylko spacerowka, tak? Wprawdzie ja tez moja Mure mam tylko spacerowke bez gondoli no ale fotelik mozna wpiac i uwazam ze jest to rewelacyjne rozwiazanie. Tak jak dzisiaj, leje nieziemsko a musze wyjechac z domu to biore malego z fotelikiem i i zakladam tylko folie przeciwdeszczowa do fotelika i juz. Jak jest zimniej to jeszcze uzywalam spiworka do fotelika chociaz teraz to juz Nico troche z niego wyrosl. No ale mrozow juz nie ma wiec jest ok. :-)

a do tego taka gondola gondolka wózka ENJOY Chicco IDEALNA (569496056) - Aukcje internetowe Allegro a potem buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:-)
wiecie co babeczki ja juz zaczynam odkladac na buzza,jako ze mojemu m sie ten wozio nie podoba sama sobie na niego uzbieram:p...normalnie odkad zrobilam test zycie jest piekniejsze:-)
Ok babeczki prosze mi dac opinie o tych chicco wozio!!

Rozumiem ze oczekujesz tylko szczerych odpowiedzi wiec...chicoo nie bardzo mi sie podoba:sorry2:. Quinny speedi juz oki, chociaz jak ja wybieralam wozki to troszke odstraszal mnie ten hamulec na raczce i ta linka od hamulca gdzies miedzy kolami..Tak samo ma Jane. I w sumie tylko dlatego odrzucilam te wozki. A powiem wam ze tez jestem dosc wybredna i czasami to sie ze mnie smieli ze jakies szczegoly mi przeszkadaja. No ale po to jest tyle tych wozkow zeby kazdy znalazl cos dla siebie.:-)

Beatka ten chicco jest sama spacerowka ale drugi link co dalam to jest gondola do niego!I TO wychodzi taniej niz kupienie calego zastawu bo zestaw ok 2tys kosztuje bo tak fotelik jest...a tu spacerowka 700gondola 200 wiec 900 a fotelik ja mam wiec nie potrzebuje drugiego:-D

reklama
Beata jasnne ze chodzi mi tylko o szczero odpowiedz!!mi wtym chicco nie podoba sie to ze jest taki dluugi a w speddim to perzednie kolo wystajace ble...dobrze mowisz o tych wozkach tylko te ktorem mi sie pdoobaja zawsze cos mi w nich nie pasuje tj w chicco albo speedim:p

Do góry