reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Jesuu ,nie nadazam komentowac...:-D No Mutsy superowy. Moja bratowa rodzi za dwa miesiace i wlasnie go chce, dlatego orientowalam sie czy w Irl go kupi ale widze ze nie. Powiem ci ze wczesniej wcale nie bralam go pod uwage ale po ostatnich poszukiwaniach dla bratowej nawet mi sie spodobal:tak:. No moze i ciezki ale przeciez na plecach go nosic nie bedziesz;-). Mura tez nie jest lekka,z tym ze stelaz mam zawsze w bagazniku wiec jakos mi to nie przeszkadza. Ale po schodach kilka razy dziennie nie chcialabym jej nosic.

reklama
no wlasnie mutsy jest ciezki a ja bede miesdzkac za 2mce na 2piekrze bez windy i jakos do domu dociagnac sie bede musiala..no chyba ze wozek bede w piwnicy zostawiac ale wtedy nie bede mogla do w mieszkaniu uzywac??wiec chyba lipa!!!dobrze ze jeszcze 8mcy mam:p

kolorki super ale one sa ciezkie niestety...najbardziej podoba mi sie model clipper ale to wielkie kolo sprzadu<szok>:szok:

no wlasnie mutsy jest ciezki a ja bede miesdzkac za 2mce na 2piekrze bez windy i jakos do domu dociagnac sie bede musiala..no chyba ze wozek bede w piwnicy zostawiac ale wtedy nie bede mogla do w mieszkaniu uzywac??wiec chyba lipa!!!dobrze ze jeszcze 8mcy mam:p

No to niestety nie za bardzo. Trzeba poszukac cos lzejszego...:-)

Ten clipper troszku do buzza podobny a to kolo wcale nie takie straszne;-) Szczerze mowiac to nie bardzo zwracalam uwage na wage wozka, zreszta tu w Irl to wiekszosc buzzow jezdzi no i najwiecej graco (o zgrozo)! Ale mysle ze dziewczyny jak tu zajrza cos wyszukaja.

ja mialam pierwszy wozek graco z fotelikiem ale juz wiecej graco nie chce...chce wozio z pompowanymi kolami...i mam nadzieje ze reszta bab sie niedlugo pojaiw i dopomoga w wyszukiwaniu hehe...Pawimi to jest znawca wozkow!!MOJ GURU:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Rozumiem ze oczekujesz tylko szczerych odpowiedzi wiec...chicoo nie bardzo mi sie podoba:sorry2:. Quinny speedi juz oki, chociaz jak ja wybieralam wozki to troszke odstraszal mnie ten hamulec na raczce i ta linka od hamulca gdzies miedzy kolami..Tak samo ma Jane. I w sumie tylko dlatego odrzucilam te wozki. A powiem wam ze tez jestem dosc wybredna i czasami to sie ze mnie smieli ze jakies szczegoly mi przeszkadaja. No ale po to jest tyle tych wozkow zeby kazdy znalazl cos dla siebie.:-)
Beatka ja tak samo myslalam jak kupowalam pierwszy wozek jakim byl buzz.W jane odstarszal mnie hamulec, ale jestem mile zaskoczona bo wcale nie wiem ze go mam!

Dzieki Gastone, no ja z baza nie chce, tylko sam fotelik

Ci roznicy wieku, to ja mam troche inne podejscie do tego ;-)
ale wiadomo, ze kazdy ma prawo decydowac kiedy chce miec dzieci

Ja mysle ze 2-3 lata roznicy to jest dobrze, na poczatku ciezko, ale pozniej dzieci chodza razem do przedszkola, nie trzeba jednego wozic tu a drugiego tam, razem na kolonie mozna poslac itp
no i widze po moim synku ze spokojnie juz moglby miec rodzenstw od roku i teraz zaczynali by sie razem bawic...
a jakie sa plusy wiekszej roznicy??

co za rzonica jakie sa plusy i minusy.Jak wczesniej powiedzialam kazdy ma swoje plany.Jedni roda dzieci pozniej, jedni wczesniej, jedni planuja inni maja niespodzianki a sa tacy co nie chca.dla mnie najwazniejsze ze mam dziecko i mam nadzieje ze bog da ze bede miala drugie.Poza tym ja lubie sie solidnie do ciazy przygotowac i wlasnie to robie.Przyznam szczerze z reka na sercu ze ja nie lubie tego typu pytan.A dlaczego , a po co. To moj sposob na zycie i juz.:-)

A co myslisz o tych wozeczkach ? IMPLAST :: Pierwsze Własne Cztery Kółka.. Jak dla mnie swietna kolorystyka.

Gieoska Chicco mnie sie nie podoba, jak dla mnie tandetnie wyglada.
Mutsy juz bardziej ale ciezki, i skoro bedziesz mieszkac na 2 pietrze powinnas pomyslec jednak o wozku ktory nie bedzie zbytnio ciezki.
Implast, nie wiem za bardzo jakie sa opinie, ale jak chcesz wiecej wiedziec na temat wozk ktory cie interesuje wejdz na forum gazeta.pl tam sa wszystkie odpowiedzi , jak wpiszesz w wyszukiwarce dany model.
ale bardzo mi sie podobaja te Implasty Bolder, zwlaszcza te w rozne kwiatki, jak ten ponizej
http://www.allegro.pl/item560654066_0052_implast_wozek_bolder_fotelik_spiworek_parasol.html
Poszperalam po necie ogladajac gondole, weszlam na francuskieggo ebaya i poczytalam troszki.Okazuje sie ze do buzza pasuje gondola bebe confort calypso.Jednak na pewnej stronie ,gdzie jest lista rzeczy uznanych za niebezpieczne z roznych powodow na lsicie sa wlsnie te gondole i te gondole quinny cucco.
A wozek z gondola bebe confort wyglada tak

Załączniki

• bf57_1[1].jpg
    bf57_1[1].jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
Do góry