reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

wyglada fajnie jak....hmm spiworek :-), nie znam sie na polskich cenach niestety...ale wiesz co, kiedys Gastone tu cos takiego fajnego wklejala, pamietam ze super bylo, moze ona sie odezwie?

reklama
Wiec ja sie teraz pytam, gdzie jestescie MOJA RODZINO??? CO??? pisac mi w tej chwili i to juz!!!:szok:

Jestem , jestem rodzinko:-D:-D

Dziewczyny, co powiecie o takim spiworku do mojego Jane.ŚPIWÓR ŚPIWOREK POLAR ~ 3w1 DO WÓZKA ~ 110 cm (749009155) - Aukcje internetowe Allegro Firmowy kosztuje prawie 400 zł to strasznie dużo.

bardzo fajny ja tez miałam kupic jakiś no name ale jak dorwałam ten na promocji to nabyłam bez wachania . Kiedyś jeszcze widziałam takie superowe z owcza wełną w srodku też jakoś w tej cenie .

Gastone- gdzie jesteś ??:-D

Ten gastone chyba był taki jakby polarowy . Miałam sobie taki uszyć już nawet czekał materiał i tesciową maltretowałam :-D

u mnie spiworki niepopularne sa bo taki zimny wychow stosowany jest, zreszta wiekszosc zycia w samochodzie sie spedza wiec nie ma takiej potrzeby.

reklama
Dziewczyny, co powiecie o takim spiworku do mojego Jane.ŚPIWÓR ŚPIWOREK POLAR ~ 3w1 DO WÓZKA ~ 110 cm (749009155) - Aukcje internetowe Allegro Firmowy kosztuje prawie 400 zł to strasznie dużo.

Też się nad nim zastanawiałam i pewnie bym go kupiła ale trafił mi się Quinny niebieski w idealnym stanie i za rozsądną cenę - 70 zł to go kupiłam :-)

A jeżeli chodzi o udzielanie się na forum, to ja regularnie czytam, ale jeśli mowa o wózkach to się nie wtrącam, bo niewiele mam do powiedzenia w tej kwestii :zawstydzona/y:
a co będę wam o codziennych pierdołach pisać? Sam temat forum mówi - plotki wózkowo.... ;-)

no o jednej rzeczy mogę wam powiedzieć bo jest mi z tym strasznie, ogólnie załamani jesteśmy z mężem. Wczoraj byliśmy z małym u chirurga, bo po urodzeniu okazało się, że ma jaką wadę siusiaka no i trzeba iść na kontrolę jak będzie miał ok 6 m-cy. no i chirurg stwierdził, że trzeba iść jeszcze do urologa, bo jest krzywa cewka i jeszcze coś tam - już nie zapamiętałam bo nie miałam do tego głowy jak usłyszałam, że potrzebna będzie operacja i nie wiadomo czy u nas to zrobią :-:)-:)-:)-(
a jeszcze pod wieczór naczytałam się w internecie profesjonalnych artykułów no i możecie sobie wyobrazić :sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Do góry