reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
Widze goska ze juz buzzika masz, czyli marzenie two spelnione haha!

a i owszem spelnilo sie hehe:-)moja Majka dzis sie wdrapala do gondoli zalozonej na stelazu i kazala sie wozic hehe:-)wiec jej wozio tez sie bardzo podoba:-)I moj tato stwierdzil jak go zobaczyl ze takiego wozka to raczej nie zajedzie tj graco pewnie chodzilo mu o kola:-)

gie-oska to jest szablon kupiony castoramie, jeśli Ci chodzi o te listki pod którymi ta rzeźba mojegp psa jest :tak:
Już niedługo ich tam nie będzie bo jak wiesz szykujemy sie do remonciuku. Mam też takie na szczescie w sypialni. Ale z tego co wiem to te szablony sa do tynku strukturalnego a ja pomalowałam farbą bo nie miałam co w ciąży robić :-D

Ada spała jeszcze potem przez 2 h :tak:

Kawki niestety nie chcieli, choć proponowałam, ale remont mają w domu i sie spieszyli.

W pracy ok, myślę że się już przyzwyczaiłam a Ada mi to ułatwiła bo dobrze znosi żłobek :tak:

a kawke tez wypilyscie? :-D no i jak tam w pracy Eve? Przyzwyczilas sie juz?

Kawki niestety nie chcieli, choć proponowałam, ale remont mają w domu i sie spieszyli.
Kawki nie wypili my bo jak zwykle sie spieszyli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...moj m wpadl tylko do domu zjadl sniadanie i tyle go przez caly dzien widzialam:-(i tak jest od jakiegos czasu:-(praca-obiad-remont mieszkania-powrot do domu na noc:-:)-:)-:)-(
Eve a TY gdzie pracujesz??

Kawki nie wypili my bo jak zwykle sie spieszyli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...moj m wpadl tylko do domu zjadl sniadanie i tyle go przez caly dzien widzialam:-(i tak jest od jakiegos czasu:-(praca-obiad-remont mieszkania-powrot do domu na noc:-:)-:)-:)-(
Eve a TY gdzie pracujesz??
wlasnie to samo chcialam zapytac, gdzie pani eve pracuje? a u nas dzis bardzo slonecznie ale mialo byc upalnie a nie jest:-( chyba jednak jesien nadeszla.

reklama
Do góry