reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

hej dziewczyny!wczoraj mialam wizyte u ginka i synek potwierdzony po raz 4 wiec licze ze juz sie to nie zmieni!!poza tym wazy 2kg wiec licze ze bedzie troche mniejszy niz maja..ulozony juz jest glowkowo..powiem wam szzczeze ze chcialabym aby sie pod koniec pazdzienika juz urodzil bo mam juz dosc nieprzespanych nocy i bolow plecow!!:-(

reklama
A to kruszynka :-)

Mi też mówiła, że będzie chłopiec, a miesiąc przed mówi na usg: no, dziewczynka, wszystko dobrze..... a ja mówię cooooo???? dziewczynka?????:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2: już szczęśliwa (bo strasznie marzyła mi się dziewczynka, i wstyd się przyznać ale strasznie rozpaczałam na początku ciąży jak się dowiedziałam, że to chłopak - wszyscy mówili że to nie ma znaczenia, ale ja i tak nie mogłam długo się z tym pogodzić) więc rozumiecie, a ona - a co miał być chłopak? no to zobaczmy jeszcze raz, nie no jasne- jest chłopak. Myślała, że ją uduszę :tak:
No ale już nie rozpaczam - jeszcze w ciąży zaakceptowałam, a teraz to już zupełnie, bo Gucio jest taki kochany, że nie zamieniłabym go za nic w świecie na dziewczynkę (zobaczymy jak będzie się dalej sprawował ;-)) Koleżanki tylko się ze mnie śmieją, że przecież tak nie chciałam chłopaka :-D
Więc doskonale rozumiem Pawimi z 3 synkami, że w końcu chciałaby córę :tak: :-)

Oj, ja jestem na etapie juz goracych przygotowan i mam normnalnie swira.Mysle ciagle jak strsznie chcialabym dziewczynke, jak bardzo bardzo chcialam bym dziewczynke.Jak bylam z Maxem w ciazy strasznie chcialam chlopaka, tez o tym namietnie myslama i sie udalo, i mam nadzieje ze zrobie psikusa mezowi (Boze dopomoz!!!) , ktory chce znow chlopaka i bede miec dziewusie.Ech...

Wkurza mnie takie wcinanie się !!

Podczytuję Was w miarę regularnie ale jakoś czasu mi brak na wszystko odkąd wróciłam do pracy :tak:

No pewnie kochana że lepiej posiedzieć z małą niż tracić nawet te kilka minut ;-)
Ja odliczam dni kiedy wrócę do pracy :-( to już za miesiąc :-:)-:)-(
o, jak mi się nie chce :no::no::no:

Lepiej nie odliczaj, ciesz się i kozystaj z kazdej chwili ze swoim dzieciątkiem :tak:

gie-oska, jak by sie coś zmieniło co do terminu to daj znaka :)

ania wlasnie dostalam przedluzku do pasow buzza:-) naprawde to byl ekpress:szok: DZIEKI WIELKIE!
a widze ze sie strasznie wysili dlugoscia tych paskow, no komedia jakas doslownie hehe, no nic ...dobre i to bo juz naprawde go ledwo zapinalam. Tak naprawde to za darmo powinni to wysylac do wszystkich uzytkownikow buzza i to z przeprosinami ze tak te orginalne spieprzyli.

No właśnie jakis to krótkie takie ( powinno kosztowac dyche a nie 5 ):-D:-D myslałam że to jakies cacko z regulacją bedzie a tu dwie takie małe szmatki:tak: ale dobrze że szybko doszło .. kurde i przeszyłka mnie kosztowała tylko 8.50 i tak ładnie dotarło . to mnie zdziwiła nasz poczta bo po Polszy jak sie wysyła to ok 5 zł się płaci
Ja tez chcę na te targi .. zapakuję się w taka przesyłkę za 8.50 i mnie wyślą do ciebie he he

ania ja to bym nawet dyche za to nie chciala dac, hahaha a na targi jasne pakuj sie, wprawdzie do skrzynki sie nie zmiescisz ale jak cos to listonosz cie osobicie przyniesie hehe

reklama
Do góry