reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Dziewczyny, co powiecie o takim spiworku do mojego Jane.ŚPIWÓR ŚPIWOREK POLAR ~ 3w1 DO WÓZKA ~ 110 cm (749009155) - Aukcje internetowe Allegro Firmowy kosztuje prawie 400 zł to strasznie dużo.
Fajny, i fajnie ze mozna go urzyc tez do fotelika.
Gastone- gdzie jesteś ??:-D
Jeestem.Przyznam sie sie wam ze ostatnio jako mi sienie chce siedziec na bb.Malo ostatnio sie udzielam 2,3 posty i papa.ale spoko dziewuszki, zmieni sie to napewno.Poczatek jesieni wiec jakies doly mnie lapia.
Też się nad nim zastanawiałam i pewnie bym go kupiła ale trafił mi się Quinny niebieski w idealnym stanie i za rozsądną cenę - 70 zł to go kupiłam :-)

A jeżeli chodzi o udzielanie się na forum, to ja regularnie czytam, ale jeśli mowa o wózkach to się nie wtrącam, bo niewiele mam do powiedzenia w tej kwestii :zawstydzona/y:
a co będę wam o codziennych pierdołach pisać? Sam temat forum mówi - plotki wózkowo.... ;-)

no o jednej rzeczy mogę wam powiedzieć bo jest mi z tym strasznie, ogólnie załamani jesteśmy z mężem. Wczoraj byliśmy z małym u chirurga, bo po urodzeniu okazało się, że ma jaką wadę siusiaka no i trzeba iść na kontrolę jak będzie miał ok 6 m-cy. no i chirurg stwierdził, że trzeba iść jeszcze do urologa, bo jest krzywa cewka i jeszcze coś tam - już nie zapamiętałam bo nie miałam do tego głowy jak usłyszałam, że potrzebna będzie operacja i nie wiadomo czy u nas to zrobią :-:)-:)-:)-(
a jeszcze pod wieczór naczytałam się w internecie profesjonalnych artykułów no i możecie sobie wyobrazić :sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Bidulka, nie martw sie bedzie dobrze.

A spiworki sa tutaj www.PUPABAG.com

reklama
no o jednej rzeczy mogę wam powiedzieć bo jest mi z tym strasznie, ogólnie załamani jesteśmy z mężem. Wczoraj byliśmy z małym u chirurga, bo po urodzeniu okazało się, że ma jaką wadę siusiaka no i trzeba iść na kontrolę jak będzie miał ok 6 m-cy. no i chirurg stwierdził, że trzeba iść jeszcze do urologa, bo jest krzywa cewka i jeszcze coś tam - już nie zapamiętałam bo nie miałam do tego głowy jak usłyszałam, że potrzebna będzie operacja i nie wiadomo czy u nas to zrobią :-:)-:)-:)-(
a jeszcze pod wieczór naczytałam się w internecie profesjonalnych artykułów no i możecie sobie wyobrazić :sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Nie czytaj tego bo to tylko doła można złapac , napewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz :tak::tak:

a mnie dzis napewno nie bedzie, mam bardzo wazna prezentacje i dopiero wpadne poznym popoludniem ale wy juz spac bedziecie....

hej dziewczyny!!!
mój buzz jeszcze nadal w sprzedaży, ale myslę co kupię jak go już nie będzie, sama juz nie wiem, myslałam o mutsy 4rider ale nie podoba mi sie siedzisko spacerówki a szczególnie budka, ładniejsze jest w mutsy slider ale znowu kubełkowe:eek: potrzebuje wózka na pompowanych kołach, który sprawdzi sie w każdym terenie, mam do miasta 2 km duzo chodzę , POMÓŻCIE MOZE WY MI COŚ DORADZICIE:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
hej laseczki!ja od wczoraj wieczorkiem bez kompa bo sie gad zepsol ale m juz jako tako go naprawil wiec jestem:-)

ja wiem że kupujesz od koleżanki i wiem że te buzzy drogie są tylko chciałam wiedzieć po ile są u was wy macie tam we Wrocławiu dużo sklepów ale 3 tys to faktycznie... ja chcę nowy wózek w kolorze RACCOON i znalazłam razem zgondolą i tymi 2 siedziskami za 2400. pozdr
wiesz co ja w jednej hurtowni dzieciecej widzialam pare dni temu buzza z tej kolekcji co Cie interesuje sama spacerowka z dwoma kolorkami za 1699zl wiec niby jakas przeecena...
w koncu...chociaz jedna!

Gadaj tu jak sie czujesz?
czuje sie raz lepiej raz gorzej..wczoraj gorzej dzis lepiej:-)juz tak za miesiac chcialabym urodzic!!
u mnie spiworki niepopularne sa bo taki zimny wychow stosowany jest, zreszta wiekszosc zycia w samochodzie sie spedza wiec nie ma takiej potrzeby.
ja tez juz chcialam polowac na spiworek quinny ale uswiadomilam sobie ze przeciez ta zima bedzie w gondoli a wiosna do spacerowki kocyk starczy dopiero na nastepna jesien sobie spiworek kupie..tzn bede polowac na niego w okolice maja zeby taniej kupic:-)

nie czytaj za duzo co pisza na necie bo moze niepotrzebnie sie denerwujesz!!bedzie dobrze!!

Patrzcie co buzzomaniaczka znalazla na allegro LIMITOWANA WERSJA QUINNY BUZZ.OGRANICZONA ILOŚĆ! (753680019) - Aukcje internetowe Allegro wczesniej ich nie widzialam w Polsce w sprzedazy:-)

gie-oska - miło mi było Was pozanć :tak:

Ja do tego śpiworka to nadal nie wiem jaki kupię, jak narzie na promocje jane się nie zapowiada bo przeciez idzie zima. Kupię więc chyba jakiś no name a na przyszła zimę to może i wózek wymienię :-D (dobrze że mnie mój M nie słyszy)

Cudny ten buzz, no przepiękny, już go kiedyś na stronie widziałam, ale nie sądziłam, że będzie można go kupić u nas.

Kocyki też mają śliczne, pamiętam że Sofik coś takiego chciała, tylko ta cena :eek:
PRZEPIĘKNE KOCYKI BAWEŁNIANE, DZIANE, POLAROWE! (750135101) - Aukcje internetowe Allegro
mi sie tez podoba..ja go widzialam na filmiku i kolorki ma boskie:-)co do kocyka to tez sliczny jest..ja namowie ciotke zeby zrobila taki wlasnoreczne:-)
gie-oska - miło mi było Was pozanć :tak:

Ja do tego śpiworka to nadal nie wiem jaki kupię, jak narzie na promocje jane się nie zapowiada bo przeciez idzie zima. Kupię więc chyba jakiś no name a na przyszła zimę to może i wózek wymienię :-D (dobrze że mnie mój M nie słyszy)

Ewelina nam rowniez bylo milo Was poznac:-)szkoda ze Ada akurat spala bo Maja ciage sie pytala o ta mala dziewczynke gdzie jest:-)Wozek juz stoi rozlozony w pokoju hehe:-)aha moj m zapomnial spytac jak robiliscie te listki na scianie?/czy tylko przez szablon czy to moze jest tynk strukturalny??
co do spiworkow to ja dla Mai mialam grapi mega cieply i tani Jesienny SPIWOREK DO WOZKA Grapi BASIC membrana (742364202) - Aukcje internetowe Allegro tez kupiony u nas w baby maxxie na psarach!!polecam tylko kolorek bezowy:-)i w srodku ma polarek:-)

dziewczyny jak sie pewnie domyslacie juz mam buzzika w domku:-)teraz czekamy na nowego wlasciciela tylko:-)az mi sie humor poprawil:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry