Fajny, i fajnie ze mozna go urzyc tez do fotelika.Dziewczyny, co powiecie o takim spiworku do mojego Jane.ŚPIWÓR ŚPIWOREK POLAR ~ 3w1 DO WÓZKA ~ 110 cm (749009155) - Aukcje internetowe Allegro Firmowy kosztuje prawie 400 zł to strasznie dużo.
Jeestem.Przyznam sie sie wam ze ostatnio jako mi sienie chce siedziec na bb.Malo ostatnio sie udzielam 2,3 posty i papa.ale spoko dziewuszki, zmieni sie to napewno.Poczatek jesieni wiec jakies doly mnie lapia.Gastone- gdzie jesteś ??![]()
Też się nad nim zastanawiałam i pewnie bym go kupiła ale trafił mi się Quinny niebieski w idealnym stanie i za rozsądną cenę - 70 zł to go kupiłam :-)
A jeżeli chodzi o udzielanie się na forum, to ja regularnie czytam, ale jeśli mowa o wózkach to się nie wtrącam, bo niewiele mam do powiedzenia w tej kwestii
a co będę wam o codziennych pierdołach pisać? Sam temat forum mówi - plotki wózkowo.... ;-)
no o jednej rzeczy mogę wam powiedzieć bo jest mi z tym strasznie, ogólnie załamani jesteśmy z mężem. Wczoraj byliśmy z małym u chirurga, bo po urodzeniu okazało się, że ma jaką wadę siusiaka no i trzeba iść na kontrolę jak będzie miał ok 6 m-cy. no i chirurg stwierdził, że trzeba iść jeszcze do urologa, bo jest krzywa cewka i jeszcze coś tam - już nie zapamiętałam bo nie miałam do tego głowy jak usłyszałam, że potrzebna będzie operacja i nie wiadomo czy u nas to zrobią :--
-
-(
a jeszcze pod wieczór naczytałam się w internecie profesjonalnych artykułów no i możecie sobie wyobrazić![]()
Bidulka, nie martw sie bedzie dobrze.
A spiworki sa tutaj www.PUPABAG.com