reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
witam, ano widzicie ze nikt nie chce pisac, a ja wam wkleje tresc maila ktory dostalam od jednej dziewczyny ktora nie udziela sie na naszym watku ale nas podczytuje, przedwczoraj pisala do mnie w sprawie zdjec wozka i dostalam oto cos takiego :
"Kochana, ja z tym watkiem to dostaje zawrotu glowy. Od kilku miesiecy (jeszcze jak byłam w ciazy) trafiam na niego i podczytuje po kilkanascie stron. Nawet juz moj maz wie ktora to jest: "ta dziewczyna z Lake Villa ... no ta co tych wozkow tyle ma" :))))))

Zrobiłyście z tego wątku kopalnie, macie tam super "rodzinna"
atmosfere, ja znam kazda z osobna ale "tylko" z czytania, nie wiem czy jest sens wlazic z przyslowiowymi butami, ale jesli nie bedzie wam przeszkadzalo to sie odezwe :)"

Wiec ja sie teraz pytam, gdzie jestescie MOJA RODZINO??? CO??? pisac mi w tej chwili i to juz!!!:szok:

witam, ano widzicie ze nikt nie chce pisac, a ja wam wkleje tresc maila ktory dostalam od jednej dziewczyny ktora nie udziela sie na naszym watku ale nas podczytuje, przedwczoraj pisala do mnie w sprawie zdjec wozka i dostalam oto cos takiego :
"Kochana, ja z tym watkiem to dostaje zawrotu glowy. Od kilku miesiecy (jeszcze jak byłam w ciazy) trafiam na niego i podczytuje po kilkanascie stron. Nawet juz moj maz wie ktora to jest: "ta dziewczyna z Lake Villa ... no ta co tych wozkow tyle ma" :))))))

atmosfere, ja znam kazda z osobna ale "tylko" z czytania, nie wiem czy jest sens wlazic z przyslowiowymi butami, ale jesli nie bedzie wam przeszkadzalo to sie odezwe :)"

Wiec ja sie teraz pytam, gdzie jestescie MOJA RODZINO??? CO??? pisac mi w tej chwili i to juz!!!:szok:
ja sie melduje:-)

ale ja nie kupuje w sklepie buzza...ale ceny sa ponad 3tys wiec duzo..a Ty juz cos namierzylas dla siebie??

ja wiem że kupujesz od koleżanki i wiem że te buzzy drogie są tylko chciałam wiedzieć po ile są u was wy macie tam we Wrocławiu dużo sklepów ale 3 tys to faktycznie... ja chcę nowy wózek w kolorze RACCOON i znalazłam razem zgondolą i tymi 2 siedziskami za 2400. pozdr

O, to ja też się melduję :-D Przecież też tak miałam jak ta dziewczyna, że was jeszcze w ciąży podczytywałam:zawstydzona/y: i dopiero po kilku miesiącach się odezwałam :zawstydzona/y:
No mi napewno nie będzie przeszkadzało, nie wiem jak wam, bo to przecież wasz wątek :tak:

O, to ja też się melduję :-D Przecież też tak miałam jak ta dziewczyna, że was jeszcze w ciąży podczytywałam:zawstydzona/y: i dopiero po kilku miesiącach się odezwałam :zawstydzona/y:
No mi napewno nie będzie przeszkadzało, nie wiem jak wam, bo to przecież wasz wątek :tak:
no mi wogole to nie przeszkadza, raczej zapraszam wszelkie podgladajace panie, jedynie chodzilo mi o to ze dziewczyny przestaly sie udzielac! Ja nie moge caly czas pisac bo juz do pracy wrocialam i chociaz jestem przed kompem i czasem podgladam to nie zawsze mam mozliwosc wlaczyc sie w dyskusje, zreszta ostatnio nawet ...nie ma do czego bo dyskusji niet:no:

Pawimi, jestem i ja :tak:
Proszę mi jednak wybaczyć, praca, dziecko, dom, pies no i mąż oczywiście i na kompa już niewiele mi czasu zostaje :tak:

reklama
Do góry