gie-ośka czy mogła byś mi napisać w jakiej cenie są u was te buzzy w sklepach razem z gondolą?? pozdr
ale ja nie kupuje w sklepie buzza...ale ceny sa ponad 3tys wiec duzo..a Ty juz cos namierzylas dla siebie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gie-ośka czy mogła byś mi napisać w jakiej cenie są u was te buzzy w sklepach razem z gondolą?? pozdr
ja sie melduje:-)witam, ano widzicie ze nikt nie chce pisac, a ja wam wkleje tresc maila ktory dostalam od jednej dziewczyny ktora nie udziela sie na naszym watku ale nas podczytuje, przedwczoraj pisala do mnie w sprawie zdjec wozka i dostalam oto cos takiego :
"Kochana, ja z tym watkiem to dostaje zawrotu glowy. Od kilku miesiecy (jeszcze jak byłam w ciazy) trafiam na niego i podczytuje po kilkanascie stron. Nawet juz moj maz wie ktora to jest: "ta dziewczyna z Lake Villa ... no ta co tych wozkow tyle ma")))))
Zrobiłyście z tego wątku kopalnie, macie tam super "rodzinna"
atmosfere, ja znam kazda z osobna ale "tylko" z czytania, nie wiem czy jest sens wlazic z przyslowiowymi butami, ale jesli nie bedzie wam przeszkadzalo to sie odezwe"
Wiec ja sie teraz pytam, gdzie jestescie MOJA RODZINO??? CO??? pisac mi w tej chwili i to juz!!!![]()
ale ja nie kupuje w sklepie buzza...ale ceny sa ponad 3tys wiec duzo..a Ty juz cos namierzylas dla siebie??
ja sie melduje:-)
witam, ano widzicie ze nikt nie chce pisac, a ja wam wkleje tresc maila ktory dostalam od jednej dziewczyny ktora nie udziela sie na naszym watku ale nas podczytuje, przedwczoraj pisala do mnie w sprawie zdjec wozka i dostalam oto cos takiego :
"Kochana, ja z tym watkiem to dostaje zawrotu glowy. Od kilku miesiecy (jeszcze jak byłam w ciazy) trafiam na niego i podczytuje po kilkanascie stron. Nawet juz moj maz wie ktora to jest: "ta dziewczyna z Lake Villa ... no ta co tych wozkow tyle ma")))))
Zrobiłyście z tego wątku kopalnie, macie tam super "rodzinna"
atmosfere, ja znam kazda z osobna ale "tylko" z czytania, nie wiem czy jest sens wlazic z przyslowiowymi butami, ale jesli nie bedzie wam przeszkadzalo to sie odezwe"
Wiec ja sie teraz pytam, gdzie jestescie MOJA RODZINO??? CO??? pisac mi w tej chwili i to juz!!!![]()
no mi wogole to nie przeszkadza, raczej zapraszam wszelkie podgladajace panie, jedynie chodzilo mi o to ze dziewczyny przestaly sie udzielac! Ja nie moge caly czas pisac bo juz do pracy wrocialam i chociaz jestem przed kompem i czasem podgladam to nie zawsze mam mozliwosc wlaczyc sie w dyskusje, zreszta ostatnio nawet ...nie ma do czego bo dyskusji nietO, to ja też się meldujęPrzecież też tak miałam jak ta dziewczyna, że was jeszcze w ciąży podczytywałam
i dopiero po kilku miesiącach się odezwałam
No mi napewno nie będzie przeszkadzało, nie wiem jak wam, bo to przecież wasz wątek![]()
no wlasnie....ja tez pracuje podobno hehe, a mam czasem czas zagladac, wiec gdzie reszta pan?Pawimi, jestem i ja
Proszę mi jednak wybaczyć, praca, dziecko, dom, pies no i mąż oczywiście i na kompa już niewiele mi czasu zostaje![]()