reklama
Gastone super wozecze,k a kolory bardzo fajne, ale ja nie bardzo w temacie i nie wiem dla kogo ty ten wozek kupilas dla Maxa??
Niom.dla Maxa na spacery jogingowe , plazowe i lesne ale i tez z mysla o nastepnym dziecku, ktore plnuje na przyszly rok:-) (patrz suwaczek hih)
a cooooGastone to pojechalas kobieto z grubej rury haha. Ale promocja super !!! Czlowiek jeszcze bardziej sie cieszy jak tak sie uda cos kupic. W dodatku to co sie chcialo.:-)
Cześć
od dziś mogę dołączyć do przyszłych Mam
dwie kreseczki wyskoczyły dosłownie od razu ;D
Witaj mamuska!
beakta
Mammy of boys & girl
Witanko :-)Cześć
od dziś mogę dołączyć do przyszłych Mam
dwie kreseczki wyskoczyły dosłownie od razu ;D
Dziewczyny gratuluje dwoch kreseczek
Gastone a mozesz zdradzic dlaczego dopiero w pazdzierniku?? Two synek ma juz 2 i pol roku, to uwazam ze to super pora na drugie dziecko
Powiem ci ze ja zwlekalam i teraz zaluje, chcialabym aby moje dziecko juz bylo z nami i mialo conajmniej pol roku, a najlepiej rok
Bedzie 3.5 roku roznicy i uwazam ze to za duzo, naprawde zaluje ze nie zdecydowalam sie wczesniej
Gastone a mozesz zdradzic dlaczego dopiero w pazdzierniku?? Two synek ma juz 2 i pol roku, to uwazam ze to super pora na drugie dziecko
Powiem ci ze ja zwlekalam i teraz zaluje, chcialabym aby moje dziecko juz bylo z nami i mialo conajmniej pol roku, a najlepiej rok
Bedzie 3.5 roku roznicy i uwazam ze to za duzo, naprawde zaluje ze nie zdecydowalam sie wczesniej
czesc laski, ja juz po robocie dzisiaj...zima u nas na calego, snieg, znowu bialo sie przez noc zrobilo no i cholernie zimno jest, do marca napewno to niepodobne.
Widze ze wiesci mamy pomyslne....Gieoska - moje gratuacje, widzisz niepotrzebnie sie dolowalas w tamtym tygodniu, no to mozesz juz wozki kupowac ha ha
moniadan - jaka roznica duza? ja mam 10 i 5 lat roznicy i fajnie jest ), nie wyobrazam sobie dwoch malych szkrabow obok siebie a tak to starsi duzo pomagaja i przy tym ucza sie odpowiedzialnosci...oczywiscie nie karze nikomu czekac 10 lat na drugie dziecko, to akurat u mnie tak wyszlo, ale jest calkiem OK. Mysle ze kazdy ma jakas tam inna sytuacje zyciowa i plany....
witam nowa mamusie, gratulacje i mam nadzieje ze zdalas sobie z tego sprawe ze to watek maniaczek wozkowych? )))
Widze ze wiesci mamy pomyslne....Gieoska - moje gratuacje, widzisz niepotrzebnie sie dolowalas w tamtym tygodniu, no to mozesz juz wozki kupowac ha ha
moniadan - jaka roznica duza? ja mam 10 i 5 lat roznicy i fajnie jest ), nie wyobrazam sobie dwoch malych szkrabow obok siebie a tak to starsi duzo pomagaja i przy tym ucza sie odpowiedzialnosci...oczywiscie nie karze nikomu czekac 10 lat na drugie dziecko, to akurat u mnie tak wyszlo, ale jest calkiem OK. Mysle ze kazdy ma jakas tam inna sytuacje zyciowa i plany....
witam nowa mamusie, gratulacje i mam nadzieje ze zdalas sobie z tego sprawe ze to watek maniaczek wozkowych? )))
Dziewczyny gratuluje dwoch kreseczek
a nie agadzam sie , znam wiele dzieci z taka roznica i swietnie sie wychowuja.A dlaczego? Jedni nie planuja a ini planuja, poprostu chce taka roznice i juz.Mam ze tak powiem swoje priorytety.Jedno odchowane i drugie malutkie.a do czego mam sie spieszyc? chce przedluzyc sobie macierzynswo!
Ostatnia edycja:
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie wieczorowa pora...
Dzis caly dzien cos z tata robilam...
Ale najbardziej sie ciesze ze mam juz zrobione lozeczko dla malego i nowa firanke w spialni;-)
Jutro ide na wizyte do GP a potem chce jechac po polki do sypialni i jakies naklejki na sciane nad lozeczko dla malejo...:-)
Dzis caly dzien cos z tata robilam...
Ale najbardziej sie ciesze ze mam juz zrobione lozeczko dla malego i nowa firanke w spialni;-)
Jutro ide na wizyte do GP a potem chce jechac po polki do sypialni i jakies naklejki na sciane nad lozeczko dla malejo...:-)
ano niewiele czasu ci zostalo wiec spiesz sie spiesz) sama pamietam jak jeszcze ostatnie rzeczy dopieszczalam przed pojawieniem sie Vincenta....to takie fajne momenty sa az sie chce takiego malucha znowu he he...Szkoda ze one tak szybko rosna i zamieniaja sie w pyskujace stworzenia (((
reklama
Witam kolezanki .Cos malo plotkujecie? Zagldam a tu ciszaaa jak makiem zasial.Kilka dni temu nie nadazalam a tu masz!
Moniadan ja nie zapomnialam o tobie.Szuam ale fotelikow nie ma za wiele, a jak sa to w Dublinie, a to ci sie nie oplaca, bo zaplacis za paliwo i na to samo ci wyjdzie.Poza tym wiekszosc sprzeaje sie juz z baza isofix i to razem jest jakies 150 euro.
Moniadan ja nie zapomnialam o tobie.Szuam ale fotelikow nie ma za wiele, a jak sa to w Dublinie, a to ci sie nie oplaca, bo zaplacis za paliwo i na to samo ci wyjdzie.Poza tym wiekszosc sprzeaje sie juz z baza isofix i to razem jest jakies 150 euro.