reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

reklama
hej kochane babeczki!!
gastone ciesze sie ze udalo ci sie tego jane kupic widac byl ci pisany chodz ja ludzilam sie ze jednak skusisz sie na spedziaka hehe...
a tak z innej beczki to dzis mialam @ dostac ale nie dostalam i zrobilam znowu test i mam dwie kreseczki..wprawdzie jedna jest bledsza ale jest...strasznie sie ciesze:)))))

hej kochane babeczki!!
gastone ciesze sie ze udalo ci sie tego jane kupic widac byl ci pisany chodz ja ludzilam sie ze jednak skusisz sie na spedziaka hehe...
a tak z innej beczki to dzis mialam @ dostac ale nie dostalam i zrobilam znowu test i mam dwie kreseczki..wprawdzie jedna jest bledsza ale jest...strasznie sie ciesze:)))))

jestes w ciazy?? gratuluje!!!ech ja sie nie moge doczekc kiedy bede wypatrywac kreseczek :-(
A tak wogole to co tu tak cicho????

GIE-OSKA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALE SUPER WIESCI OD RANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
juz zmienilam , tak mialo byc do ciebie a zle wpisalam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale pomyłka, ale moze jej ta ciaze ukrakam...:-D

lepiej nie karacz hih chialabym chcila ale u nas ma byc wszystko wedlug planu, ale zanim sie obejrze i pazdziernik nastanie znow i wtedy bedziecie trzymac kciuki!

reklama
Do góry