jak nie, juz wize zalatwiama to nie chcesz po ten fotelik podskoczyc???
reklama
hej kochane babeczki!!
gastone ciesze sie ze udalo ci sie tego jane kupic widac byl ci pisany chodz ja ludzilam sie ze jednak skusisz sie na spedziaka hehe...
a tak z innej beczki to dzis mialam @ dostac ale nie dostalam i zrobilam znowu test i mam dwie kreseczki..wprawdzie jedna jest bledsza ale jest...strasznie sie ciesze))))
gastone ciesze sie ze udalo ci sie tego jane kupic widac byl ci pisany chodz ja ludzilam sie ze jednak skusisz sie na spedziaka hehe...
a tak z innej beczki to dzis mialam @ dostac ale nie dostalam i zrobilam znowu test i mam dwie kreseczki..wprawdzie jedna jest bledsza ale jest...strasznie sie ciesze))))
hej kochane babeczki!!
jestes w ciazy?? gratuluje!!!ech ja sie nie moge doczekc kiedy bede wypatrywac kreseczek :-(
A tak wogole to co tu tak cicho????
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Sofik
Wiara Czyni Cuda
juz zmienilam , tak mialo byc do ciebie a zle wpisalamSofik to ja jestem w ciazy nie gastone..no chyba ze o czyms nie wiem
Ale pomyłka, ale moze jej ta ciaze ukrakam...
juz zmienilam , tak mialo byc do ciebie a zle wpisalam
Ale pomyłka, ale moze jej ta ciaze ukrakam...
lepiej nie karacz hih chialabym chcila ale u nas ma byc wszystko wedlug planu, ale zanim sie obejrze i pazdziernik nastanie znow i wtedy bedziecie trzymac kciuki!
beakta
Mammy of boys & girl
No jak juz sa dwie kreski , nawet blade to pozostaje tylko Gratulowac
reklama