oj Kochana...ja bym chciala nawet Eve zagadalam o tego buzza ale moj m nie pozwala mi teraz kupic wozka bo mowi po co a Eva musi go juz teraz sprzedac bo jej m nalega wiec lipa:-(a strasznie chcialam tego buzza od niej bo ma piekny kolor no i jest z mojego miasta:-)i z tego co widzialam juz ktos sie o niego pyta wiec pewnie sprzeda go:-(i watpie zeby chciala go przetrzymac specjalnie dla mnie az do konca pazdziernika:-(mam pomyslgie-oska kup tego buzza od eve i obie bedziecie happy
))) buzz w rodzinie zostanie, eve sobie uzupelni dziure budzetowa po nowym wozku a ty bedziesz miec wozio po okazyjnej cenie ze znanego zrodla
)))
Sofiku kochany pisalas nam o dziadku:-(naprawde bardzo mi przykro bo to samo przezylam bedac w 7tc:-(Pozatym nie pisalam Wam ale moj chory dziadek zmarł:-( 3 dni temu ...:-(
sofik pisalas i skladalysmy ci kondolencje, ale jeszcze raz bardzo nam przykro((( ide dzis na wesele o ktorym juz od miesiaca chyba trabie
![]()
Pawimi Ty sie tak stroisz to prosze nam sie pochwalic zdjeciami jak wygladalas na weselu:-)i to wesele bedzie wygladac tj w Polsce??czyli do rana??Udanej zabawy:-)