reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

mam pomysl :) gie-oska kup tego buzza od eve i obie bedziecie happy :)))) buzz w rodzinie zostanie, eve sobie uzupelni dziure budzetowa po nowym wozku a ty bedziesz miec wozio po okazyjnej cenie ze znanego zrodla :))))
oj Kochana...ja bym chciala nawet Eve zagadalam o tego buzza ale moj m nie pozwala mi teraz kupic wozka bo mowi po co a Eva musi go juz teraz sprzedac bo jej m nalega wiec lipa:-(a strasznie chcialam tego buzza od niej bo ma piekny kolor no i jest z mojego miasta:-)i z tego co widzialam juz ktos sie o niego pyta wiec pewnie sprzeda go:-(i watpie zeby chciala go przetrzymac specjalnie dla mnie az do konca pazdziernika:-(
Pozatym nie pisalam Wam ale moj chory dziadek zmarł:-( 3 dni temu ...:-(
Sofiku kochany pisalas nam o dziadku:-(naprawde bardzo mi przykro bo to samo przezylam bedac w 7tc:-(
sofik pisalas i skladalysmy ci kondolencje, ale jeszcze raz bardzo nam przykro :(((( ide dzis na wesele o ktorym juz od miesiaca chyba trabie :)

Pawimi Ty sie tak stroisz to prosze nam sie pochwalic zdjeciami jak wygladalas na weselu:-)i to wesele bedzie wygladac tj w Polsce??czyli do rana??Udanej zabawy:-)

reklama
a nie wiem jak bedzie wygladac, ona polka on amerykanin, zaczyna sie dopiero pozno wieczorem to pewnie po polsku bedzie hehe

Hejo laseczki :-)
i jak tam po weselach??
Ja dwie nocki zarwane przez komary :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
chodzę spac juz o 21 zeby chociaz 3 godziny sie przespac, bo od północy sie zaczyna i juz do rana nie śpie :no::crazy:
Nic nie pomaga, plastry, spraye ect
a ile mam plam na ścianach :szok:

Gie-oska moze sie jakoś dogadacie z Eve ;-) jeszcze z tego samego miasta, a czemu twoj M nie chce juz kupic?? Ja miałam wózek w lutym a rodziłam w maju :tak:
Sofik to masz czarną sukenkę czy biało-czarną
Pawimi już miałam pytac wcześniej, powiedz jak ten elektryczny samochod sie sprawuje w praktyce, kurcze mój M by oszalał ze szczęcia mając taki ;-)
Niby jesteśmy tu blisko ale widze ze nam daleko do was, prywatne lotniska, hybrydy i co tam jeszcze :-)
a powiedz w domu rozmawiaciei po polsku?/ Twoje dzieci potrafią czytać i pisac po polsku?

witam :)umieram dzisiaj....wczoraj tam dostalam takiej migreny ze ledwo do domu sie dotargalismy, myslalam ze w tym samochodzie zwymiotuje maz musial sie zatrzymywac i tabletki mi kupowac no a ledwo przyjechalismy i uderzylismy w kimono to maly jakby z zegarkiem w dupie 6.05 raniutko pobudka z wrzaskami gdzie mleko i czego sie nie spieszymy. Wykopalam meza do niego;-) a sama poszlam na dol spac. On go biedny wzial do naszego pokoju i z nim mordowal probujac podsypiac hehe. Teraz mlody spi a maz z dwojka starszych na tenisa pojechal, jak wroci to zmobilizuje sie i pojedziemy w trase rowerowa, moze sie troszke dotlenie bo to chyba najlepsza kuracja.
U nas monia komary tez straszliwe bo ja przeciez nad jeziorami mieszkam, nic na nie nie pomaga, mamy specjalne okna i drzwi z siatkami a i tak jeszcze im sie uda czasem przedostac:confused:
Jesli chodzi o hybryda to rewelacja. Jest troszke slabszej mocy niz tradycyjny ale nie oszukujmy sie ja na wyscigi nigdzie nie jezdze zebym musiala miec niewiadomo jakie kopyto. Lodz ciagnie bez problemow. Poza tym ja kobita jezdze przewaznie albo do roboty albo z dzieciakami.Nie potrzebuje super wyscigowy. Rozmawiamy po polsku:tak: Moje dzieci wszystkie mowia aczkolwiek slychac wyraznie ze nie jest to ich pierwotny jezyk, maja akcent i brakuje im slownictwa. Czasem uzyja wyrazu ktory kompletnie nie pasuje albo nie ma takiego w slowniku :-) tylko jakis prywatny twor przerobiony z ang na pol...Czytac i pisac zaden nie potrafi. Czesto z Jonathanem rozmawiam po angls. bo jemu latwiej wytlumaczyc jak ma jakis cielecy problem, zaczynmy po polsku pozniej on automatycznie przechodzi na ang bo nie ma takiego zasobu slow zeby pewne rzeczy wytlumaczyc.
A gieoska maja chyba problem ze jeszcze nie ma pieniazkow na wozek uzbieranych ...dlatego maz jej nie pozwala kupic. Mysle jesdnak ze gdyby sie powaznie dogadali z eve i jej mezem to sprawe by sie udalo jakos pozytywnie rozwiazac dla obydwoch par:tak:

Ostatnia edycja:
Ja już po weselichu i po poprawinach, wybawiłam się nogi mnie bolą i jeszcze bity obtarły :-D
Dziś Adę wzięliśmy ze sobą i nawet nie wiedziałam jakie sprzedajne mam dziecko :-D Potańcowałyśmy razem i nawet nie bała się głośnych dzwieków.

gie-oska
, narazie nic nie odpisała ta dziewczyna w sprawie wózka :tak:

Sofik - przykro mi [*]

Hej. Witam po dluzszym czasie. Mam pytanko i tu pewnie Pawimi ;-) stanie na wysokosci zadania. Co myslicie o Zapp-ie czterokolowym no i wogole Zapp-ie ?
chwilke temu tu pisalam o zappie bo go sama kupilam. Nawet fotki wklejalam... Tylko ze ja swoj sciagnelam z europy - ten trzykolowy. Kolorki ladniejsze i to sporo, bardziej kompaktowo sie sklada, ciut lzjeszy no i chcialam miec...inny niz te tutaj. Ja go bardzo lubie, na lekkie zakupy (koszyk na zakupy zaden wiec mozna praktycznie wrzucic cos malutkiego tylko i ewentualnie jedna-dwie reklamowki na raczke powiesic) czy zwiedzanie wystaw w galeriach wozek rewelacyjny - dla starszego dziecka, bo wiadomo siedzenia sie nie odchyla do spania. Jest wygodny, mlody ma w nim sporo miejsca, niesamowicie skretny, popychany ruchem jednego palca plynie elegancko. Jazda z tym wozkiem jest przyjemnoscia. Zdecydowanie znacznie lepszy to byl dla mnie zakup niz Buzz:-D

reklama
Do góry