reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Podzielam opinie Pawimi , ale nie może być to wózek jako jeden w domu :)
No wlasnie to ma byc jako drugi :tak: ....typowo na szybki wypad do miasta ktory ma byc lekki i zajmowac malo miejsca. Troche ubolewalam nad nie rozkladanym oparciem ale w zasadzie nie wychodze jak Nico idzie spac tylko dopiero wtedy kiedy sie juz wyspi wiec chyba nie bedzie mi to przeszkadzac. A na spacery mamy wygodna Mure wiec decyduje sie na Zappa:tak:...ja z kolei chcialam innegi niz ty dlatego myslalam o Zappie 4 kolowym ale niestety nie moge tu nigdzie znalezc wiec pozostaje 3 kolowy :-D

reklama
ja mam maclarena XT , woże w nim małego odkąd skończył 6 miesięcy , jest mu w nim bardzo wygodnie . pałąk dokupiłam uniwersalny , Szymek lubi się o niego opierac jak siedzi więc u mnie się przydaje .. czasami tez go gryzie :-D ja kupiła maclarena jak jeszcze kosztowały ok 800zł . bo teraz to już przegieli z cenką. ale myślę że w quest spokojnie możesz dziecie wsadzić
Nas nastraszył facet w sklepie że jak dokupimy pałąk uniwersalny to mogą nam nie uznać gwarancji wózka, jesli w razie zepsucia czegoś innego zobacza ryski po dopinanym pałąku uniwersalnym:baffled: o ile w ogóle by sie zepsuł... :baffled: ale z moim szcześciem:baffled:

ja tak nie do konca wiem po co ten...palak jest, mam wozki rozne z i bez, u nas koniecznoscia sa pasy 5-cio punktowe wiec palak nie spelnia ochronnej roli. Mysle ze nie ma problemow z uzyciem spacerowki dla prawie pol rocznej dzidzi, mieszkam w kraju gdzie spacerowki uzywaja od urodzenia, nikt sie nie bawi w gondole czy jakies tam glebokie wozki jak w Europie. Pytalas jeszcze o Chicco..no wiec z Chicco sobie daj spokoj podobnie jak z Graco, a polecic moge ci jeszcze Peg Perego Arie - wozek brzydki ale....bardzo lekki, sprawny, z ogomnym koszem na zakupy i wielkim wygodnym siedziskiem ktore rozklada sie prawie na plasko bo i rewelacyjna buda do samej tacki :) Mam, nic specjalnego wizulanie, ale pojazd jest super!

Peg Perego też dziś oglądaliśmy:tak: wózek faktycznie ma świetną budkę:-) u nas na allegro ich nie ma, (tylko własnie z USA sprowadzane) ale po sklepach internetowych poszukam:tak:. Faktycznie design jest taki sobie ale w sklepie lekkosc mimo wiekszych gabarytów jest niesamowita-ogladałam inny podobny bardzo model:tak:siedzisko tez spore..
Tylko że Aria nie składa się w parasolke:-:)-:)-(
Icoo Pluto jest super ale cena najmniej znalazłam jak na razie 999-1089:-( aleee moze.. choć wolę jego niż Maclarena:-):-):-)
Mąz sie smieje ze mnie, :sorry2: bo od pół dnia siedzę nad wózkami non stop:sorry2:

Hehe.. Eve będzie się ze mnie śmiała ale trochę podłapałam bakcyla wózkowego:zawstydzona/y: az mi wstyd bo wcześniej myślałam że kazdym wózkiem można się zadowolic:zawstydzona/y: to na marcówkach pisałyśmy z Eve:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
to sprowadzane z usa to prostsza wersja classico bez okrycia na nozki i folii przeciwdeszczowej, ja kupilam europejska haha:)

hahaha z europy:-D:-D:-D dobre dobre:-D
Pawimi a z ciekawości zapytam ile miałas wózkó przy swojej trójeczce??:sorry2:
a ja oglądałam dziś Pliko p3 z peg perego, ta parasolka idealna, choc cena juz jak MC a nawet wieksza

a tego nie powiem :)) duzo haha, az sama nie moge za bardzo zliczyc. ...duzo i dobrych wozkow, nie Graco haha:)Obecnie mam to pluto, quinny buzz(moja porazka aaaaaaaa), quinny zapp (tez z europy sciagniety), silver cross dazzle, bugaboo bee, peg perego arie, bumleride indie (taki tutejszy jogger) i baby jogger, a dwa tygodnie temu sprzedalam po raz pierwszy w zyciu wozek bugaboo frog :) ktorego teraz mi oczywiscie szkoda haha!

reklama
kurcze na rowery mielismy jechac i cos sie mezulkowi odechcialo po tym tenisie, mowi ze sie zmeczyl ...ach gdziez ta kondycja...

Do góry