reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Witam sie

Pawimi Ty wsyztko Masz kochana:-)

Ja mam nadziej ze Fi ja polubi ;-)
W tej aukcji pisze tak :* Sophie the Giraffe is Phthalate-Free with NO Vinyl (no-PVC)! mam nadzije ze to prawda...

reklama
Witam sie

Pawimi Ty wsyztko Masz kochana:-)

Ja mam nadziej ze Fi ja polubi ;-)
W tej aukcji pisze tak :* Sophie the Giraffe is Phthalate-Free with NO Vinyl (no-PVC)! mam nadzije ze to prawda...

no to wlasnie caly czas o tym pisze...:baffled: o PVC i Phalates ktore sa jego pochodna, wlasnie o to chodzi ze roznica miedzy ta zyrafa a jakas gumowa kaczka za dwa grosze z chin jest taka ze ta tania kaczka jest zrobiona z PVC a zyrafa nie. Dlatego tylko przyjela sie w usa....zwlaszcza wsrod celebrytow - rodzicow ktorzy sie wszedzie z ta zyrafa afiszuja

a wiem, kiedys czytalam, tylko ze wlasnie o to chodzi w calej tej zabawce zeby nie taka z chin...bo ta nie zawiera tych cholernych phalates ktore sie wyzwalaja w PVC:confused:

pawimi - wiem ale po co się laski wpylały że jedna kupuje za droga zabawkę itp.. skoro autorka tylko spytała czy ktoś ma i czy fajne he he
Ale sa tacy co wszędzie muszą trzy grosze wcisnąć he he

no tu sie zgadza, klotnia byla zupelnie smieszna a i temat sie taki zrobil jak by conajmniej o czyjes zycie chodzilo:-)

Ostatnia edycja:
hej laseczki:-)
jak to co ? G U C I O:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
pawimi GUCIO jeszcze mi sie podoba ale GUSTAW juz nie:-(chodz moj tato caly czas uzywa Gucio jak cos mowi o wnuku:-)
Naprawdę, super imię. Ja wahałam się między właśnie Kacperkiem, Oskarem, Filipem, Kubą, no i takim sposobem mamy Tymka - zwanego Guciem :-)

Gośka - jaka ty szczupła jesteś, pewnie tylko brzuszek ci urośnie i nic więcej - pozazdrościć.
?
Ja szczupla dzieki:-)w sumie wczoraj bylam u gina i przytylo mi sie 8,5kg wiec chyba nie tak zle??mam nadzieje ze w 13kg sie zmieszcze:-)
To są właśnie doudou
doudou / Przytulanki i pluszaki :: PETITBABY - najwyższej jakości artykuły dla dzieci, zabawki, przytulanki, książeczki, ubranka, kosmetyki dziecięce
Eryk ma takiego zwykłego niebieskiego z główką ktorego kocha i uwielbia ponad wszystko ;-)
podobaja mi sie te zabaweczki:-)

Dziewczyny a imie PATRYK podoba Wam sie??

Eve i co sa jacys chetni na Twojego buzza??

Ostatnia edycja:
mam pomysl :) gie-oska kup tego buzza od eve i obie bedziecie happy :)))) buzz w rodzinie zostanie, eve sobie uzupelni dziure budzetowa po nowym wozku a ty bedziesz miec wozio po okazyjnej cenie ze znanego zrodla :))))

gie-oska mi sie osobiscie Patryk niepodoba ...:zawstydzona/y:

Oj sama bym kupila buzzza od EVE GDYBYM NIE MIALA SWOJEGO;-)

u nas taka do dupy pogoda :rofl2: nie da sie !!! pada sloko pada slonko wrrrrrrrrrrrrrr

ania napislaa Ci priv:-p

u nas w nocy dzis bylo strasznie zimno....ciekawe jak bedzie pozniej , teraz slonko ladne a ja ta sukienke w takim polneglizu mam to nie chcialabym zeby zimnno bylo. Jade pozniej na pazurki a popoludniu baba ma przyjechac koka mi uczesac.

bo ja ni wtemacie a gdzie sie szykujesz??

Ja mam we wrzesniu w Pl wesele znajomych , kiecke mam juz oczywiscie czarna nie pytajcie dlaczego...;-) teraz tylko dodtaki, pazurki i wlosy ... oczywiscie nie umiem sie malowac to i kosmetyczna załatwiona musi byc hehehehehe

Pozatym nie pisalam Wam ale moj chory dziadek zmarł:-( 3 dni temu ...:-(

reklama
sofik pisalas i skladalysmy ci kondolencje, ale jeszcze raz bardzo nam przykro :(((( ide dzis na wesele o ktorym juz od miesiaca chyba trabie :)

Do góry